Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Το κλεισιμο της αγορας σημερα 9 Νοεμβριου 20012


Κυριες -Κυριοι

Περασαν πεντε ημερες συνεχους διαπραγματευσης απο την Δευτερα που μας περασε 5 Νοεμβριου 2012.
Η αγορα μας εδειξε δυο προσωπα αυτη την εβδομαδα,το ανοδικο της προσωπο και το καθοδικο της επισης προσωπο.
Σχεδον σημερα φθασαμε  πολυ κοντα να συναντησουμε το προηγουμενο χαμηλο το 271.
Τα ορια των κινησεων ,σας τα ειχα δωσει τοσο ανοδικα,οσο και χθες οταν ο δεικτης ftse top 20 διεσπασε τις 300 μοναδες.Σας εδωσα χθες ως  1ον οριον το σημειον 292 ,διοτι πιστευα δια χθες εκει θα σταματουσε σαν αρχικο σημειον.Μετα αφου δεν αντεδρασε απο το σημειον 292 σας συμπληρωσα το σημειον 282,οπου σημερα εκανε χαμηλο.
Θελουν πολυ κοπο και πολυ μελετη,δια να βγουν αυτα τα σημεια.Τιποτα δεν βγαινει ετσι στην τυχη.
Ειχα αναλυσει την ανοδικη διαδρομη του δεικτη   απο το 271.Εγραψα  δια τις υποχρεωσεις του πανω απο τις 300 μοναδες,κατι που δεν καταφερε να  κανει[διασπαση του 309 σταθερα] και επομενως μοιραια,θα επρεπε να γυρισει πτωτικα η[ πτωτικα διορθωτικα],της κινησης ως το 313.
Την προηγουμενη εβδομαδα σας εδωσα το 271 λεγοντας ,πρεπει να βαλουμε ενα μικρο stop,και πραγματικα και ο δεικτης εβαλε  stop.Καποια στιγμη ,οταν ο δεικτης ηταν πανω απο τις 300 μοναδες,μου περασε απο το μυαλο,πως μπορουσε να ηταν και ενα μεγαλο STOP.Μπορω να πω ακομη,οτι πιθανον να ισχυει και αυτο ,ειδικα μετα το γυρισμα του δεικτη σημερα απο το 282.Η κυρια σκεψη μου ομως ειναι οτι ειναι ,ενα μικρο stop ,ειδικα οσο ο δεικτης ειναι κατω απο τις 300 μοναδες.
Εχει μπερδεψει τις διαδρομες ο δεικτης και μαζυ του μπερδευομαστε και εμεις δια τις προθεσεις του.Ομως οσο και αν δειχνει ,ειδικα σημερα ,πως κοιταζει ανοδικα,εαν δεν διασπασει στσθερα τις 300 μοναδες,εμεις θα  πιστευουμε,πως κοιταζει κατω ,δηλαδη πτωτικα.
Μας εδωσε παρα πολλα στοιχεια τις 3 τελευταιες εβδομαδες ο δεικτης.Ολα τα μαζευω ,σαν  να ειναι πολυτιμα μεταλα.Αυτα τα στοιχεια διαβαζετε στις αναρτησεις μου,οι οποιες ειναι ενα βημα πιο μπροστα απο τους αλλους που ασχολουνται με το ιδιο αντικειμενο.Δεν διαβαζετε  μαντειες στις αναρτησεις μου,αλλα στατιστικα δεδομενα,με τις αναλογες ερμηνειες και πορισματα.
Το ιδιο θα κανω και αυτες τις ημερες που θα ειναι κλειστη αγορα.Θα διαβασετε μελετες και αναλυσεις με βαση τα πραγματικα δεδομενα των συνεδριασεων σε ενα απλο και πεζο λογο,χωρις αυτη την ξυλινη σκεψη και ορολογια των περισσοτερων που ασχολουνται με το θεμα.

savil

9  Noεμβριου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: