Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ανακοινωση

φιλοι μου γεια σας

η σελιδα ,δεν θα δωσει  αποψη για την αυριανη ημερα,διοτι οι πληροφοριες ειναι θεοσκοτεινες.Βεβαια δεν μπορουμε να φαντασθουμε οι τραπεζες να χανουν τα ιδια κεφαλαια τους και αυτες να  σημειωνουν ανοδο,ειναι παραδοξο και αφυσικο  φαινομενο αν συμβει.
Πιστευουμε  ,οτι η Ελλαδα πτωχευει  πλεον και ειναι ζητημα ωρων να συμβει αυτο.Δεν ειναι δυνατον να εχουμε  απωλειες  50%  και να  λεμε δεν θα εχουμε και επισημη πτωχευση.Οι ξενοι ολοι δεν μιλουν δια το γεγονος αυτο ,διοτι ξερετε τι θα συμβει .Οι αποφασεις θα βγουν κοντα στην τριημερη αργια για  ευνοητους λογους.Θα δικαιολογουσαμε μια ανοδικη συνεχεια μονο αν  εχουμε ανακοινωση  εκλογων,που φυσικα δεν θα δωσουν λυση,διοτι οι( συγκατοικοι )ειναι ανικανοι να διαχειριστουν τετοια θεματα,περαν τουτου ο ενας εξ αυτων ισως φυγει νυχτα απο την χωρα,κατηγορουμενος για εσχατη προδοσια.
Επομενως για εμας δεν υπαρχει αγορα ,πλεον και μονο αν αποκτησουμε σαφη εικονα της καταστασης θα επανελθουμε με αναλυσεις.Θελουμε να προστατευσουμε την αξιοπρεπεια μας σαν επιστημονες ,ολοι μας.
Ειμαστε ολοι πολυ προβληματισμενοι,η χωρα μας θα μπει σε μεγαλη περιπετεια,
Θα θελαμε πολυ να καναμε λαθος και να διαψευσθουμε,αυτο θα μας εδινε πολυ χαρα,που την εχουμε τοσο πολυ  αναγκη ,σαν ανθρωποι ,αλλα και σαν χωρα.

Γεια σας

σας ευχαριστουμε

 savil
 και
 η ομαδα του.