Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[μια ματια στο κλεισιμο της αγορας 23-11-2011]

φιλοι μου γεια σας

========277

========239

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ 260.
Αυτα εχω γραψει εδω και πολυ καιρο ,αλλα και σαν επαναληψη σημερα ,της αναρτησης 16-11-2011.
Μπορει να γυρισει οποια δηποτε στιγμη και απο οποιοδηποτε σημειον.Την αγορα την εσπρωξε εδω ο κ. υπουργος [με την εμπαθεια που εχει στις τραπεζες] με την βοηθεια των μυστικοσυμβουλων ,που σκοπο εχουν να (φανε τις μετοχες μεροκαματιαρηδων ) ,ανθρωπων,με θεα και αφορμη τα σοσιαλιστικα τους πειραματα ,πανω στις πλατες των μικρομετοχων.Μυριστηκαν το κολπο και και οι μεγαλομετοχοι και ακολουθουν το ιδιο βιολι.Το συνθημα το εδωσε εδω και πολυ καιρο ο κ. Κοκκαλης  με την Ιντρακομ και ακολουθουν και αλλοι.Θελουν τις εταιριες τους πισω ,χωρις να πληρωσουν σχεδον τιποτα κατι ψιλα 10 η 20 λεπτα και αυτα πολυ μας ειναι.Αυτη ειναι η κατασταση,ουδεις ενδιαφερεται δια την αγορα γιαυτο θα παει εκει που θα παει δηλαδη στον αγυριστο.
θαυμαστε την  ΓΕΚ , ΙΝΛΟΤ,.....κτλ .

τα πολλα λογια ειναι φτωχεια ,επομενως και για εμενα ειναι περιτα.Αν αλλαξει κατι θα το δουμε γρηγορα.Η τιμη που δίνει κατι τέτοιο ειναι το 280 και επανω ,δηλαδη διασπαση του 280,διαφορετικα  υπαρχει και το 152 οπως εχω γραψει πολλες φορες.

καλη ξεκουραση

savil  23-11-2011

TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[λιγο πριν το ανοιγμα τ...

επαναληψη με σημασια και με επαληθευση



TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[λιγο πριν το ανοιγμα τ...: φιλοι μου γεια σας επειδη το 279 εχει επιδειξει μεγαλη αντοχη θα μπορουσαμε να το χαρακτηρισυμε οτι εχει την ιδιοτητα η του κεντρου ενο...
My Friends all avet the planet

Goot Morning

am the savil
and  i am gear you with

My analysis

Φιλοι μου σε ολο τον πλανητη

καλημερα σας


23-11-2011

savil