Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 [4 Μαιου 2011]

καλημερα σας

συνεχιζει να ισχυει η χθεσινη αναλυση ,και εφοσον  είχαμε διασπαση κανονικη πλεον του 643 ,θα παρακολουθησουμε το δευτερο κοματι της χθεσινης αναλυσης που μας μιλουσε για οριστικο τεστ στο 629.Αυτη η γραμμη εχει κατεβει λιγο και ειναι στο 622-627.Εαν φθασουμε ως εκει. Σε αυτο το επιπεδο τιμων θα καθορισθει η συνεχεια της κινησης ,και φυσικα αναλογα την  αντοχη της περιοχης θα εχουμε την συνεχεια της καθοδικης κινησης η οχι.
Συνεχιζουμε να δινουμε μεγαλη βαρυτητα στον ογκο που πραγματοποιει ο δεικτης,αλλα και στην ταχυτητα με την οποια κινείται καθε ημερα.Η περιοδος ωραιοποιειται λογω των Γενικων Τακτικων Συνελεύσεων  των εταιριων αυτη την  περιοδο και ισως μας παραπλανα η εικονα της αγορας οπως φαινεται σημερα.
 Η αγορα περιμενει την ανακοινωση των τριμηνιαιων αποτελεσματων, που κακως καθυστερουν τοσο πολυ,μονο στην χωρα μας εχουμε αυτο το απαραδεχτο φαινομενο  του χρονου και του τροπου ενημερωσης των  μετοχων απο τις εταιριες. Αγγιζει τα ορια του παραλογου,τοσο μικρες εταιριες να καθυστερουν τοσο πολυ να ανακοινωσουν τα αποτελεσματα,οταν σε αλλες χωρες κολοσοι εταιριες σε λιγοτερο απο μηνα δινουν τα αποτελεσματα τους.

καλη επιτυχια στα προγραμματα σας και στους στοχους σας.

 savil
αυτα που γραφουμε δεν αποτελουν επενδυτικη προταση η χρηματιστηριακο προγραμματισμο.Ειναι μελετη εκπαιδευτικου χαραχτηρα για την σελιδα και μονο.