Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΤΕΧΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX.TOP 20 [12-1-2012]

Φιλοι μου γεια σας

ειμαστε σε μια προσπαθεια του δεικτη και της αγορας να κανει αντιστροφη μετα το χαμηλο 236 32.που εκανε χθες Τεταρτη.
Η σημερινη ημερα ηταν μια ημερα με  εκφραση δυναμισμου.Αληθινος η ψευτικος θα το διαπιστωσουμε νομιζω πολυ συντομα. Εχει μια υποχωρηση απο το υψηλο ημερας.κοντα στο χαμηλο ημερας και κλεισιμο σε αυτο το σημειον κοντα στο ανοιγμα.Αυτο απομονο του δειχνει μια αδυναμια συνεχισης της ανοδικης πορειας, που επιβεβαιωνεται,αν ο δεικτης  στην πτωτικη του πορεια ,νικησει το 244  σαν εμποδιο ΣΤΑΘΕΡΑ και μετα το 239 ,επισης ΣΤΑΘΕΡΑ.

(+)
=================244
ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
=================239
(-)

βεβαια παραμενουν τα δυο ακρα με την ιδιοτητα του εμποδιου

==========248,05 ανω εμποδιον

==========236.32 κατω εμποδιον

οποιο απο τα δυο ακραια εμποδια διασπασθει δινει προπτικη για δυνατη συνεχεια μετα μια σταθερη διασπαση του.
Αυτο που μας ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το επανω εμποδιον,διοτι ισως  δωσει πυραυλικη κινηση ακομη και προς το 300 αν αυτο συνδυαστει με πραγματικα γεγονοτα για το καλο της χωρας,μιας και αυτη την περιοδο  αναμενουμε καποια γεγονοτα.[ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΕΙΝΩ].
Νομιζω το ρισκο ,πρεπει να ειναι ελεγχομενο,τις ημερες που οι αγορες ειναι κλειστες[Σαββατοκυριακο].Οι  δυνατοι ισως καιροφυλαχτουν ,οπως τον Αυγουστο με το ΝΤΗΛ.
Δεν βρισκω τον λογο που η αγορα θα πρεπει να ειναι χαρουμενη,επειδη θα πετυχει το κουρεμα,οταν την ιδια στιγμη  χανονται πολλα χρηματα απο τις τραπεζες με αιτια αυτο το γεγονος.

αυτα και σημερα ,καλη επιτυχια στα προγραμματα σας

savil  12-1-2012

Τελευταιες ωρες στη παγωμενη Πεντελη  και απο την Δευτερα η σελιδα θα ειναι στην βαση της ,την ζεστη και ομορφη Λεμεσσο.