Τρίτη 17 Μαΐου 2011

[[ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ] TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 [ 26-4-2011]

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
----------------------------------- 


TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 [ 26-4-2011]: "–

Φυσικα η επαναληψη ,σκοπο εχει να  ΜΑς ΘΥΜΙΣΕΙ , τον προσανατολισμο της κινησης και τον οικονομικο κυκλο που εξεταζουμε.Οι κινησεις που βλεπουμε καθε μερα ειναι μερος αυτης της πορειας.Η πορεια αυτη ανατρεπεται με κινηση πανω απο το γνωστο μας 727 που τοσες φορες μας απασχολησε τον προηγουμενο χρονο.Και η κινηση   απο το 624.........στο... 829  ειναι μερος αυτης της πορειας και μας οδηγει σαν κανονικο σχημα στο420 περιπου σαν επιβεβαιωση της κινησης της μεγαλης απο το 655 στο 885.Ειναι   η μη αναμενομενη  πορεια πριν ενα χρονο,αλλα πολλα πραγματα δεν ηταν αναμενομενα πριν ενα χρονο.Ολα δουλευουν σαν ενα καλο κουρδισμενο ρολο ι.Κατι αλλο ερχεται απο το σκοτεινο αυριο.Τα παντα αλλαξαν ,εμεις αλλαξαμε ,η οψη των πολεων ,οι ψυχες των ανθρωπων ναι αλλαξαν, η αγορα αλλαξε.Ο (μπογιας) θα μαζεψει τα αδεσποτα κα θα τα στειλει για ευθανασια.(μπογιας= μια υπηρεσια παλια του δημου που μαζευε τα αδεσποτα ζωα και τα θανατωνε).
 Ετσι και στην αγορα,πολλα αδεσποτα σε λιγο δεν θα υπαρχουν,θα πανε για ευθανασια,θα εξαφανιστουν.Το τοπιον θα παρει οψη διαφορετικη,ισως μας προκαλεσει τρομο  η φρικη γυρω μας.Αν οι ανθρωποι χανονται ,τοτε χανονται και οι αγορες.Ποναει το ξερω ,αλλα δεν πρεπει να ξεχνιωμαστε ,δεν πρεπει να μας παρασερνει το παρελθον,δεν φταιμε εμεις για οτι συμβαινει γυρω μας,αντιθετα ειμαστε πολλοι εμας θυματα της εποχης.
Το  2010 δεν υπαρχει και δεν ξερουμε ,αν γυρισει  καποτε. Φυσικα και αν γυρισει, δεν θα ειναι ιδιο οπως το ξεραμε.Νομιζουμε  ,οτι ζουμε την υπερβολη σημερα  με την σκεψη φυσικα στο χθες,ενω στην πραγματικοτητα ζουμε μερος απο το μελλον σε καλες στιγμες  και οχι την υπερβολη με το νου στο παρελθον.Εκει ειναι που θολωνει το μυαλο μας και ψαχνουμε να δουμε τι συμβαινει?Εκει  παραμονευει ο κινδυνος ντυμενος  με τα ρουχα της υπερβολης,αλλα οπως σας ειπα ειναι μερος απο το μελλον σε καλες στιγμες,δηλαδη μετα την Ανασταση.Της  Αναστασης προηγουνται παντα αλλα δυσαρεστα γεγονοτα.

 Πρσοχη σε οτι κανετε,οι εποχες ειναι υποπτες και υπουλες,θελει μεγαλη αυτογνωσιακαι να μην ξεχνατε ποτε οτι ειναι κερδος η μικροτρη ζημια.

ομαδα( savil)

ο,τι γραφουμε ,ειναι εκπαιδευτικη εργασια και αφορα την σελιδα μας.Δεν ειναι προταση για επενδυτικες και χρηματιστηριακες πραξεις.