Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΤΕ

Xρηματιστήριο Αθηνών

αποτελεσματα 9μηνου μετοχων

Xρηματιστήριο Αθηνών

ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ +10% και -10%

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

Xρηματιστήριο Αθηνών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΤΚΑ

Xρηματιστήριο Αθηνών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΗ

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[μια ματια στο κλεισιμοτης αγορας] 16-11-2011

φιλοι μου γεια σας.

Ισως δεν εχουμε καταλαβει μερικα πραγματα oπως,που βρισκομαστε και που πηγαινουμε.?
Θα ηθελα να σας γραψω μερικες συγκρίσεις.

χρηματιστηριακη αξια  βιοχαλκο=606 εκ. ευρω
χρηματιστηριακη αξια Αλφα τραπεζας=453 εκ.ευρω.

συμπερασμα η Αλφα τραπεζα ειναι το 0,75 της Βιοχαλκο


αλλο παραδειγμα
------------------
χρηματιστηριακη αξια ΦΦΚΡΠ=486 εκ.ευρω

δηλαδη λιγο μεγαλυτερη απο την Αλφα και  μιαμιση φορα μεγαλυτερη απο την ΕΥΡΩΒ.


ΜΠΕΛΛΑ= 1.45 φορες την  ΕΥΡΩΒ.

ΜΕΤΚΑ =683 εκ. αποτιμηση και Τραπεζα Ελλαδος=288 εκ. ,δηλαδη η μετκα ειναι δυο φορες μεγαλυτερη απο την Τραπεζα Ελλαδος και περισευουν και ετσι για μπυρες και 107 εκ. ευρω.

Που να σταθει η λογικη μου και τι να γραψω?  Ειναι ολα αυτα σωστα που συμβαινουν στην αγορα?

Ποιος τρελος να βαλει το χερι του για ορκο και να πει  τι θα συμβει αυριο!!!!!!

---------------------------------------
δεν υπαρχουν λογια ,ουτε λογικη σε αυτα που βλεπουμε στην αγορα,χωρις καποιος να σκεπτεται αυτη την εθνικη καταστροφη.Ειναι ολοι τους αγραμματοι και ασχετοι.Η Ελλαδα δολοφονειται και ξεψυχαει στην αγορα.Εμεις την βλεπουμε ,αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι.

Γεια σας

savil  16-11-2011

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[μια ματια στην χθεσινη ημερα 15-11-2011]

Φιλοι μου καλημερα σας

[η χθεσινη ημερα ειναι σε ανιπαραθεση με την κινηση της 3-11-2011]


3/11/2011
-----------
υψηλο=308,36




χαμηλο=27913


κλεισιμο ημερας=293,74


15/11/201
-----------
υψηλο=301,62




χαμηλο=283,99


κλεισιμο=285,97


=============================================
ετσι εχει διαμορφωθει η κατασταση στο ημερησιο γραφημα του δεικτη.Δηλαδη η αγορα εχει το εξης πλαισιο κινησης σαν ορια.

(+)
================308,36 επανω εμποδιο

================279,13 κατω εμποδιο
(-)

Δεν τα καταφερε ο δεικτης απο τις 3/11/2011 να διασπασει το επανω εμποδιο  σταθερα και μαλιστα να γινει  δυνατη βαση  του δεικτη για το μελλον.Επομενως φυσιολογικα  κινειται  προς το κατω εμποδιο με σκοπο την διασπαση του.Ο δεικτης καποια στιγμη θα διασπασει ενα ενα πο τα δυο εμποδια . Δεν ειναι δυνατον να μενει για παντα εγκλωβισμενος μεταξυ του [279,13......και του 308,36].Τις προηγουμενες ημερες ειχαμε περσσοτερες πυθανοτητες ,οτι  θα διασπουσε το επανω εμποδιο.Τωρα εχουμε περισσοτερες πυθανοτητες οτι θα διασπασει το κατω εμποδιο.Αυτο ομως δεν μπορω να το πω εγω ,δεν ειμαι ΜΑΝΤΗΣ,αυτο θα μας το πει η αγορα και οι συντελεστες της.Παντως εδω η περιοχη  εχει αντεξει δυο μηνες περιπου και τωρα παλι δοκιμαζεται η αντοχη της.
Δεν ειμαστε σε μια κανονικη περιοδο της οικονομιας και της χωρας.Η αγορα δεν κινειται μεσα απο τον κλασικο τροπο αναλυσης μιας αγορας σε νορμαλ περιοδο.Ειμαστε σε ενα περιβαλλον οικονομικο,που κανεις μας δεν ξερει τι θα ξημερωσει αυριο.Φυσικα κατω απο τετοιες συνθηκες ,μονο ενας βλαξ θα μπορουσε να δωσει σταθερες προβλεψεις .Προσωπικα σας λεω να προσεχετε και αυτο το λεω για να το ακουω και εγω ο ιδιος[ιδιος με εσας ειμαι και εγω και κανω και εγω λαθη οπως εσεις] ,και καλο θα ειναι να ειμαστε επιφυλακτκοι για οποια δηποτε κινηση.
Δεν εχω καταλαβει ακομη τι θελει να κανει με τις τραπεζες ο κ.υπουργος και κατ'επεκταση η χωρα.Υπαρχει μια συσκοτιση  σε αυτο το θεμα με  παραξενες και ακαταλαβίστικες αποφασεις.Δεν μπορω να καταλαβω  πως ο πτωχευων παιρνει την περιουσια του δανειστη του,αυτο δεν το χωραει ο νους μου με τιποτα.Τι βλακεια ειναι τουτη η  σκεψη, δεν την χωραει ο νους μου. Λεει ο κ. υπουργος θα παρουμε την 1η δοση του νεου δανειου 80 δις ευρω και απο αυτα τα 60 θα πανε στις τραπεζες .Μα αν ειναι να πανε τοσα λεφτα στις τραπεζες ,ειναι πεταμενα λεφτα ευθυς εξαρχης .Δεν ειναι καλυτερα να πληρωσετε τα ομολογα σας  στην ωρα τους και μαλιστα  δεν ειναι απαιτητα να γινει  τωρα αυτο,ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΘΟς ΧΡΟΝΟΥ,αντι να βαζετε νεο φεσι  60 δις ευρω και να τα φορτωνετε στο δημοσιο ελλειμα και στον Ελληνα φορολογουμενο για να παρετε τις τραπεζες που στην πλειοψηφια εσεις τις διοικειται και στην ουσια κρατικες εναι  .

κ.Πωθυπουργε δοκιμαζεται πρεπει να ξερετε η ικανοτητα σας και η επαρκεια σαςΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΙΚΗ ΣΑς ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, στο θεμα αυτο.Ο κ,υπουργος ειναι εμπαθης και φυσικα αγραμματος στα οικονομικα,εσεις ομως?μηπως εισθε  κατι αλλο απο αυτο που δειχνετε?

Αυτα για την ωρα φιλοι μου θα επανελθω

savil 16-11-2011
κυριες κυριοι

καλημερα σας

16-11-2011

savil