Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

προφιλ διαπραγματευσης καθε μετοχης του Χ.Α

Xρηματιστήριο Αθηνών

Χρηματιστήριο Αθηνών - Ρ ο ή    Ε ξ ε λ ί ξ ε ω ν

Χρηματιστήριο Αθηνών - Ρ ο ή Ε ξ ε λ ί ξ ε ω ν

χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[μια ματια στο κλεισιμο της αγορας] 22-11-2011

φιλοι μου γεια σας

[Ειμαστε λιγα βηματα προ του αδιεξοδου]

Ετσι ειναι φιλοι μου.Η φυσιολογικη διαδρομη της πτωσης εχει τελειωσει σχεδον.Το σχεδον σημαινει ,αντε να παει και η ΕΤΕ στο 1 ευρω,ολες οι υπολοιπες τραπεζες κατι μεταξυ 0.2 και .0,5.Τι αλλο μας μενει να πεσει και αλλο η τιμη του? Νομιζω υπο φυσιολογικες συνθηκες εχουμε τελειωσει η ειμαστε ενα βημα πριν το τελος.Αντε να παμε στο 200 και αυτο πολυ μου φαινεται.Τι θα γινει ομως?
Αυτο σας λεω, ειμαστε σε αδιεξοδο σχεδον.Αν παμε πιο κατω σημαινει  κατι πολυ ασχημο, θα συμβει στην χωρα.Δεν θα ειναι θεμα αποτιμησεων η αγορας φυσιολογικης.Θα ειναι κατι που δεν εχει σχεση με την αγορα,αλλα με την Ελλαδα ,με το ευρω η με την υποσταση μας σαν εθνος.
Οι τραπεζες επρεπε να εχουν αποσυρθει απο το ταμπλο εδω και πολυ καιρο .Η εμπαθεια συνεχιζεται με τροπο γελοιο και εχθρικο προς το εθνος.Ζηταμε επενδυτες της κακιας ωρας μπαςκαι φτιαξουν καμια φαρμα με βατραχια η σαλιγγαρια και σκοτωνουμε τον χρηματοπιστωτικο τομεα της Ελλαδας.Σε λιγο η επιστημη θα σηκωσει τα χερια ψηλα για την αγορα.Μαυρο- ασπρο ενταξει να παιζουμε ,αλλα εμποριο με τιτλους και επιστημη δεν νομιζω μπορουμε να εχουμε και να μιλαμε σοβαρα.

τεχνικα
--------
ο δεικτης πηγε στο κεντρο του μικροκυκλου στο 270 και επεστρεψε στην βαση του την  οποια ελαφρως διεσπασε.Ισως ξαναπαμε και να τελειωσει και το ξεφορτωμα  της ΕΤΕ στο 1.75 περιπου.Μετα  κοβει δρομο  για το 1,44 και αν σταματησει.Αν μεχρι αυριο αλλαξει κατι, θα το δουμε,αλλα οδευει σε αδιεξοδο η αγορα , με ομαλες συνθηκες στην χωρα.Με ανωμαλες συνθηκες ναι υπαρχει και το κλεισιμο η η στασιμοτητα για μεγαλο χρονικο διαστημα ,σαν την γραμμη  του θανατου .

καλη ξεκουραση

savil  22-11-2011

Euronext - UNILEVER : Share price Stock price Quotes information

Euronext - UNILEVER : Share price Stock price Quotes information

Euronext - Composition > Composition

Euronext - Composition > Composition

Euronext - Home > Home

Euronext - Home > Home

Δείκτης | Euro Stoxx 50 | 965 814 | EU0009658145

Δείκτης | Euro Stoxx 50 | 965 814 | EU0009658145

Χρηματιστηριον αξιων Αθηων[μια ματια στο ανοιγμα της αγορας σημερα 22-11-2011]

φιλοι μου γεια σας

Ειμαι παλι κοντα σας ,απο την συχνοτητα του  savil  blog [ολα στο κοκκινο στο κατακοκκινο]


τι βλεπουμε τωρα μπροστα μας?
----------------------------------
Βλεπουμε μια προωθητικη κινηση ,ΟΧΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ, ειναι προωθητικη κινηση αυτη ,η αλλιως κινηση ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ.
Συνεχως απο εδω και περα ,θα εχουμε τετοιες κινησεις.Οι περισσοτερες τωρα στην αρχη θα ανακοπτονται,αλλα ειναι βεβαιο καποια θα περασει.Μοιαζει με το ωαριο που γονιμοποιειται,απο καποιο σπερματοζωαριο.Ετσι και  καποια κινηση αντιστροφης θα περασει το σημειον ανατροπης.Πριν λιγες μερες ειχαμε μια αλλη τετοια κινηση αποτυχημενη.Ξεκινησε απο το 270  και εφθασε ως το 280.Μετα στην επιστροφη αφου δεν κρατησε το 270 απο οπου ξεκινησε  φυσιολογικα κατεληξε στο χθεσινο χαμηλο 261 .
Σημερα ξαναπροσπαθει,και για να εχει αποτελεσμα θα πρεπει να διασπασει το κεντρο του μικροκυκλου [260...270....280],που ειναι το 270.Αν το διασπασει θα τρεξει κατευθειαν στο 280 για το μεγαλο τεστ της  εκ πρωτης οψεως αντιστροφης.Αν ομως δεν διασπασει το 270 θα επιστρεψει στο 260 και με στοχο το 240 περιπου  ,αφοσον δεν κρατησει την κινηση το χθεσινο χαμηλο 261.

Ετσι απλα ειναι τα πραγματα και η ζωη , με λιγο χιουμορ, η ενα(εστω) και ψευτικο χαμογελο,η ενα δυνατο ποτηρι κρασι  μπορει και να ταρακουνησει το θολωμενο μας μυαλο.

με απειρη αγαπη και σεβασμο προς τους παντες
[ η αγκαλια μου σας χωρει  και ας εισθε χιλιαδες]

savil  22-11-2011

ενας φιλος μου και μαθητης μου ,εχει ετοιμη συχνοτητα ,οταν βρεθω στην Αθηνα να σας μιλω μεσα απο την συχνοτητα των FM
ανυπομονω να το δοκιμασω ισως και αυτο.Ειναι μια προσφορα του φιλου μου του Γιωργου,ενος πολυ καλου και θαυμασιου εκπαιδευτικου, τον οποιο σεβομαι και εκτιμω πολυ.
κυριες -κυριοι

καλημερα σας

καλες Γιορτες να εχετε με τις οικογενειες σας

22-11-2011

savil

Εκρηκτική η αύξηση του δημόσιου χρέους - 22/11/2011 7:00:00 πμ

περιπου τα ιδια στοιχεια εχω και εγω ,για το δημοσιο χρεος και τους χρονους αποπληρωμης.Καταλαβαινω που το πηγαινει ο Κ. υπουργος των Οικονομικων οταν με μανια καταφερεται κατα των τραπεζων και ξερω γιατι το κανει.Πρεπει ομως να ντρεπεται και μαλιστα αν εχει φιλοτιμο να παει να κρεμαστει,οταν αυτη την στιγμη  βαζει στο ιδιο ταμπλο την ΚΥΠΡΟ και της προκαλει τερασια προβληματα,χωρις να πει ενα συγνωμη η μια καλη κουβεντα. Αυτο θελουν οι Τουρκοι να πτωχευσουν οι τραπεζες της Κυπρου   και φυσικα ΚΑΙ Η  ΚΥΠΡΟΣ .Χρονια τωρα εχουν τετοια σχεδια, ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς  ΤΗΝ ΑΔΙΑΛΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ.Δεν εχει τετοια χρηματα η Κυπρος σημερα να σωσει το τραπεζικο της συστημα εξ αιτιας των ομολογων της Ελλαδας.Ναι κ.υπουργε εισθε εκτος τοπου και χρονου και δεν βλεπετε τιποτα τι συμβαινει στην Κυπρο με τις βλακιες που σκεπτεσθε περι κρατικοποιησεων τραπεζων κ.τ.λ,αλλα κυριως με τον ανεπαρκη τροπο που σκεπτεσθε ,αν δεν λαμβανετε υποψιν σας την ΚΥΠΡΟ .

Εκρηκτική η αύξηση του δημόσιου χρέους - 22/11/2011 7:00:00 πμ


Η Κυπρος ειναι η μανα μας σημερα.Με αγαπη καθε ημερα δεχεται πολλα παιδια μας που ζητουν ενα καλυτερο αυριο.

ευχαριστω την Κυπρο  μας.