Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 [789-690-(593)-493-394] 8-7-2011

Φιλοι μας γεια σας
Αποψε θα μπορουσαμε, να γραψουμε σαν επαναληψη την χθεσινη αναρτηση  η οποια ισχυει ακομη.Δεν ξερω τι εγινε και τι  κολπα εκαναν σημερα οι δυνατοι.Μοινοι τους παιζουν μπαλα και οποτε θελουν βαζουν γκολ.Ομως σημερα ειχαν μια συμπεριφορα με γριφους δηθεν.
Εμεις δεν καταλαβαινουμε απο αυτα,Την Δευτερα στο κλεισιμο μας εδωσε σημα πτωτικο ο δεικτης,την τριτη το ειδαμε ζωντανα να πραγματοποιειται,σημερα πηγε σε σημειον που το δωσαμε το 550 -553 πηγε στο 553 και γυρισε με ιδιορυθμο τροπο.Τελος παντων αν αυριο κανει με το ανοιγμα σταθερα 7 ποντους ανοδο και διασπαση το 575 σταθερα ,τοτε θα εχουμε διορθωση μεγαλυτερου βαθμου .Μπορει και να καταληξει σε αντιστροφη αν περασει το 612.Απλα πραγματα.ολες οι ενδειξεις που εχουμε δειχνουν συνεχεια της πτωσης ,εκτος και διασπασθει σταθερα ανοδικα το 575 και εν συνεχεια το 612.

Αυτα για αποψε τα υπολοιπα αυριο στο ταμπλο.

μια ματια στο κλεισιμο 7-7-2011 [Χρηματιστηριο αξιων αθηνων]

Πανικος ??????????
--------
Αυτο ηταν ,στο τελος σας επιασε ολους πανικος.Φυσικο ειναι .οταν καποιος  δεν παιρνει τα κερδη του η το παιζει ψυχραιμος,χωρις βαση,οταν ερχονται τα δυσκολα τρεχει και δεν φτανει.Απο την Δευτερα φαινοταν αυτο που εγινε και μας το εδειξαν τα μηχανηματα,αλλα δεν θελουμε μερικες φορες να ακουμε τα μηχανηματα,και κανουμνε του κεφαλιου μας πραγματα,εξω απο την λογικη και τις ενδειξεις των μηχανηματων .Τελος παντων,πρεπει να ξερετε ο,τι εχουμε τυφωνα μπροστα μας Το τσουναμι ,αν ελθει θα  τρομαξει κοσμο και μερικοι θα σκεπαστουν απο τα νερα του.Ειναι τοσο ευκολο να αλλαξει η κατασταση και αυτο με προβληματιζει η ευκολια οπως δειχνει,αλλα στην ζωη πολλα φαινονται ευκολα ,ομως στην εφαρμογη  ειναι βουνο.Π,χ ειναι ευκολο ο δεικτης να περασει το 571 ,σγα τους ποντους,που καλειται να καλυψει,ομως οι σκοπιμοτητες αλλα εχουν κατα νου.Τελος παντων θα μελετησουμε τη σημερινη συνεδρια και θα επανελθουμε με αναρτηση το βραδυ.

γεια σας καλη ξεκουραση και μη δειλιαζετε,σας θελουμε βραχους δυνατους ,στο τελος εμεις θα νικησουμνε πιστεψτε το,αλλα πρεπει να κανετε και τις αναγκαιες και απαραιτητες κινησεις επιμορφωσης.

δια την σελιδα  

η ομαδα savil

μια ματια στο ανοιγμα της αγορας 7-7.2011 Χρηματιστηριο αξιων Αθηνων

εδω ειμαστε,//ειμαστε ακομη  ζωντανοι//

μπηκαμε η μπαινουμε σε ζωνη αγορων το πολυ και το βαρυ να κανουμε μια ημερα αποχη.Αυτοι που πτωχευουν την Ελλαδα ας πουλησουν ,εμεις θα αγορασουμε

-ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

πλησιαζει η στιγμη για ενα γρηγορο κερδος ,η ,την βαση για κατι  μεγαλυτερο.Κλειστε τα αυτια σας και κανετε την δουλεια σας σωστα.Εμεις εμποροι ειμαστε και ζηταμε καλες τιμες   σημερα ,αυριο και μεθαυριο.Και φυσικα αυτες τις αγορες θα τις κανουμε με επιστημονικο τροπο και χωρις μεγαλη εκθεση σε κεκτημενα.Ρισκαρουμε μερος των κερδων μας  και οχι το κεφαλαιο μας,οταν χρειασθει θα χρησιμοποιησουμε και μερος του κεφαλαιου μας.Δεν ξερετε ποσο χαιρομαι να βρισκω εμπορικα πραγματα ,ειτε μεσα απο το σορτ ειτε μεσα απο το λονκ.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ- ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ -ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ,με αρχη μεση και τελος.

ολα καλα δια εμας οπως ακριβως σας τα περιγραφουμε.Μια αντιδρση ειναι στα σκαρια ειτε απο εδω το 554 η το 550  και θα δουμε την εξελιξη  της.

καλη δουλεια .
οι ευχες και η ενημερωση απο την

ομαδα της σελιδας.

[Χρηματιστηριο αξιων Αθηνων] καλημερα σας

Φιλοι μας καλη μερα σας

μια πετυχημενη οργανωση ,προυποθετει να στηριζεται σε δυο τουλαχιστον αρχες

1ον  ο καταλληλος ανθρωπος στην καταλληλη θεση

και στην οργανωση των αποφασεων

2ον  κινηση την καταλληλη ωρα [αποφαση απο τον καταλληλο ανθρωπο στην καταλληλη ωρα]

με βασει αυτες τις αρχες οι συστασεις που κανουμε πολλες φορες ,η ,η επιστημονικη αποψη που εκφερουμε  εχει και χρονο ληξης.

π.χ αλλο αποτελεσμα εχει η αναφορα μας δια σορτ την Δευτερα το βραδυ και αλλη δυναμικη εχει σημερα που ειναι Πεμτη ,ελπιζω να το καταλαβαινετε αυτο.

======================================================
Διαβασα την αποψη ενος κυριου που προτιμα την πτωχευση απο τα επιτοκια 8% ,θα του απαντουσα  εισαι αγραμματος  ετσι σαν ελαχιστο   ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ,θελει να ειναι και προεδρος των χρηματιστων,να χαιρονται τον προεδρο τους,αν και ειναι κοματικα ενταγμενος και με δραση ,αλλα θελει να παρει την θεσουλα στο ΕΒΕΕ,, εκει θελει να παει ο κυριος αυτος αλα δεν του βγαινει,εχει και εναν αλλο πουκαμισα για την θεση αυτη,αν την χασει ο υπαρχον προεδρος , και η πραταξη.
============================================================
Θελει πολυ προσοχη η προταση της Γαλιας με την νεα οψη οπως την συστηνει ο ΝΤΑΛΑΡΑ,(οχι καλε αυτος που λεει κατι λιανοτραγουδα ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-αυτος να παει να τακτοποιησει τα φορολογικα του-πρωτα ).Η προταση αυτη για τον επενδυτικο φαν και αγορα ομολογων  απο την δευτερογενη αγορα ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ .Στην ουσια   και οι δυο προτασεις αλλαζουν την κατασταση εντελως.

1ον το ευροομολογο

2ον το φαν με  επεμβαση στην δευτερογενη αγορα

ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ  ΤΟΤΕ Η ΑΓΟΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΝΑΜΗΝΣΗ  ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ..
================================================
ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ο μπαροζο απο το( αγγουρι ),που  οι κερδοσκοποι κρατουν για την χωρα του ,ποναει πως να το κανουμε.ετσι εβαλε μυαλο και αρχιζει να σκεπτεται διαφορετικα τωρα,τον ποναει βλεπετε για την πατριδα του.Οσο για τον αλλο τον βλακα//καλο κουγαγιο// τον ρεν ,προκειται για ενα αγραμματο ανθρωπακι της πλακας που χορευει σαν Μαριονετα στο ρυθμο της Μερκελ.Ισως τωρα να παρει σαρκα  και οστα επι τελους ενα σωστο σχεδιο,επειδη τους ποναει η πορτογαλια.
===========================================================

καλη επιτυχια

η ομαδα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 [789-690-(593)-493-394][ 7-7-2011]

savil  7-7-2011

Φιλοι μας γεια σας

ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  πτωτικης πορειας [εστω και  στο ξεκινημα της],μαλιστα αποψε εκανα μαθημα την σημερινη κινηση του δεικτη.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ
---------------
- 1ον-Διασπαση ολων των ΚΜΟ απο την γραμμη του δεικτη,δεν αφησε κανεναν .

-2ον-διασπαση της γραμμης  τεστ της κινησης στο 577

==========================================
ζητουμενο δια συνεχιση της πτωτικης πορειας= σταθερη διασπαση του ΚΜΟ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΜΟ 5 ΗΜΕΡΩΝ.

κμο 5=576

κμο10=573

επαναλαμβανω αν ο κμο 5 διασπασει τον κμο 10 ,τοτε εχουμε και ληξιαρχικη πραξη πτωτικης συνεχειας.εξυπακουεται οτι η συνεχομενη γραμμη του δεικτη θα ειναι κατω απο αυτους τουςδυο κμο.
Θα συναγωνιζονται οι τρεις γραμμουλες ποια θα τρεξει πιο πολυ απ την αλλη προς τον νοτο.

==========================================
Στην ωριαια παρακολουθηση δειχνει να εχει τελειωσει  το κατω η ειναι κοντα στο τελιωμα της.Αυτο ομως μπορει να ειναι μια πλανη .Κανει δηθεν μια κινηση επανω και μετα φορτωνει δια τον νοτιο πολο ,και το// τσιμπουτι// στο σταυρο του νοτου.
Ολα μπορουν να συμβουν ακομη  και να διασπασει το 600,αλλα με τι δυναμεις?ας το κανει,εγω μονο αν περασει ανοδικα και σταθερα το 575 θα εχω μια πρωτη αποδειξη ,διαφορετικα ονειρα καλοκαιριης νυχτος οι ανοδικες προοπτικες με τα δεδομενα που εχουμε μπροσταμας.Εγω κρατω τα σορτακια μου και τα αδειαζω αν συμβει αυτο που σας περιεγραψα πριν διαφορετικα ,θα ταξιδεψω μαζυ τους και οπου μας βγαλει  το καραβανι.Οι αριθμοι σας ειναι γνωστοι απο χθες προς το 550 ειναι η πορεια,να δουμε τι θα γινει τελικα . Εχει κατι απο γυρισμα πισω ,αλλα ποσο δυνατο  κ.τ.λ δεν εχω αποψη,απο τα δικα μου δεδομενα το βρισκω πολυ αδυναμο για αντιστροφη,και δεν υπαρχει και αιτιολογια .Βεβαια μερικα χαρτια βιαζονται να φυγουν επανω και ισως αυτο κοντρολαρει την πτωτικη πορεια.

αυτα και αποψε ,αυριο κατα την συνεδρια θα εχουμε νεα θεματα .

η ομαδα.