Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣ FTSE/ATHEX. TOP 20[28-7-2011

SAVIL 28-7-2011

Φιλοι μας γεια σας

Ισοπαλια την χαρακτηριζουμε την σημερινη  ημερα ,μεταξυ των αγοραστων κα των πωλητων.Θα μπορουσε να ηταν νικη των πωλητων, αν δεν υπηρχε τοση στηριξη στο δεικτη απο την ΕΤΕ.
Ισοπαλια ναι,αλλα στο σημεια προηγουνται οι πωλητες.Ειναι ετοιμο να καταρευσει το 540 και μετα ολο το οικοδομημα  της αντιδρασης παει περιπατο.Ομως τυπικα ειμαστε  στην ιδια περιπου κατασταση με χθες βραδυ .Υπαρχουν εξωτερικες εικονες που μας βαζουν σε σκεψεις ,οπως π.χ μετα την δημοπρασια εμειναν πολλα χαρτια απουλητα ,ακομη και στην ΕΤΕ ,πανω απο 200  χιλ τεμαχια,ενω πριν το κλεισιμο σκοτωνοντουσαν ποιος να πρωτοαγορασει.Δεν δινουμε αγορες ακομη,ουτε κανουμε .Ισως αυτη την φορα να ξεκινησουμε τις αγορες  κατω απο το 500 αν διαμορφωθουν τετοιες συνθηκες ,αλλα γενικα αναζηταμε τιμες που δεν εχουν δουλευτει καμια φορα απο τις προσφατες χαμηλες διαδρομες.Θελουμε νεες φρεσκιες τιμες,και ως τοτε  , το γραφειο διατηρει αποχη απο τις αγορες και στηριζεται στα σορτ που εχει ανοιξει και δεν σκοπευει να κλεισει.Φυσικα σαυτο μας   βοηθα , το  ανοιγμα που καναμε απο την παρασκευη και στα υψηλα .οπως π.χ στην ΕΤΕ πανω απο το 5,33 και ελαχιστα στα χαμηλα κοντα στο 5 ευρω.Αλλα γενικα ολες οι θεσεις μας ειναι ασφαλεις μεχρι σημερα,και αυτος ειναι ο λογος που κινουμεθα με ανεση λογου , και εργου.Θα παρατηρησατε αποψε,οτι το διεθνες κλιμα ειναι πολυ αρνητικο,και αν συνεχισει και αυριο καταλαβενετε  τι θα γινει στην αγορα.Ομως ανεξαρτητα απο σκεψεις σκορπιες ,σαν αριθμοι δια εμας ειναι η  χθεσινη αναρτηση και η πρωινη σημερα επεξεξηγηση.Αυτη εχουμε σαν οδηγο και με αυτη θα παρουμε αποφασεις.

Σας ευχαριστουμε που μας παρακολουθειτε και μας στελνετε πολλα μηνυματα.Αυτα που γραφουμε αφορουν μονο εμας εδω στο μπλοκ και δεν ειναι συσταση δια χρηματιστηριακες πραξεις .

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ και στα προγραμματα σας.

η ομαδα του μπλοκ.

μια ματια στο κλεισιμο της αγορας Χρηματιστηριο αξιων Αθηνων [27-7-2011]

φιλοι μας γεια σας

Σημερα θελαμε να βγουμε  και στα ενδιαμεσα της συνεδριας,αλλα τι να σας πουμε?Τα είχαμε γραψει ολα χθες βραδυ και τα επαναλαβαμε με την  πρωινη  καλημερα  που σας ευχηθηκαμε.Τι να σας λεγαμε  λοιπον? Ο  δεικτης στο τελος εκλεισε επανω στα νουμερα μας ,ακριβως στο 540 ,ετσι για να μας τιμωρησει  .Δεν νομιζω σημερα να μην πεισθηκε και ο πιο δύστροπος  απεναντι στην σελιδα μας.Τα νουμερα μας ειναι εκει και χθες και προχθες και καθε μερα ,αλλα και σημερα.
Φυσικα μεσα απο ενα ωραιο χιουμορ σας ειπαμε ,μας περνει τηλεφωνο ο δεικτης καθε βραδυ να μας ρωτησει τι να κανει τιν αλλη μερα,και εμεις φυσικα του δινουμε γραμμη,ΑΛΛΑ λετε να ειναι αληθεια?Μηπως εδω στο γραφειο μας υπαρχει καποια ανωτερη δυναμη που μας εμπνεει?
Οχι φιλοι μας,ειναι τα τοσα χρονια δουλειας ,με ενα τεραστιο ερευνητικον εργο και συνγραφικο  ανεκδοτο ακομη ,ειναι το μερακι δια τις αγορες,αλλα ειναι και πολλα χρονια  που ειμαι στο πεζοδρομιο και στο παζαρι.Ευτυχως που οι γαμοι γινονται την Κυριακη ,διοτι σε αντιθετη περπτωση ,αν ηταν απο Δευτερα ως Παρασκευη, η νυφη (γυναικα μου) ,θα περιμενε ακομη στην εκκλησία.Ολα καλα και σημερα ,θα ελεγα  μια ισοπαλια ,αλλα με πολλες απωλειες σε ορισμενα χαρτια  ΔΕΗ ΟΠΑΠ ,ετσι επρεπε να γινει γιαυτο εβαλε πλατη η ΕΤΕ δια να μην καταρευσει το συμπαν.ΑΥΡΙΟ? Ποιος ξερει αληθεια αυριο τι θα γινει? Ποτε και κανεις.Εμεις οπως καθε μερα  θα μελετησουμε την σημερινη ημερα στις λεπτομερειες της και σε αυτα τα σημεια που δεν ειναι ορατα δια γυμνου οφθαλμου,και πρωτα ο θεος το βραδυ θα σας δωσουμε την αναλυση μας την ιδια ωρα οπως καθε βραδυ,εκτος και εχουμε διακοπη ρευματος.

καλη ξεκουραση φιλοι μας

γεια σας

savil  27-7-2011

καλημερα σας

Φιλοι μας ευχαριστουμε δια την μαζικοτητα που δειχνετε ,οταν επισκεπτεσθε το μπλοκ μας.Εισθε χιλιαδες,και αυτες τις ημερες οι επισκεψεις σας ειναι περαν καθε προβλεψης.Να εισθε καλα ,και ελπιζουμε να σας ειμαστε χρησιμοι.Αρεστοι μπορει να μην σας ειμαστε για ολους,αλλα τουλαχιστο ας ειμαστε χρησιμοι και μη μας το λετε δεν πειραζει,αλλα εσεις το αντιθετο κανετε,μας ξεσηκωνετε πιο πολυ και να τα μυαλα μας περνουν αερα,και τα κολαμε στα καγκελα σαν χουλιγκανς της αγορας.
Εμεις τα σορτ  μας στην ΕΤΕ θα τα κρατησουμε ως το 5.01 .Αν γυρισει η σποτ θα κλεισουμε εκει,και ενδεχομενως να τα ξανασορταρουμε ,αν αρχισει και χανει οριστικα τα 5 ευρω.
Αυτα λεμε θα κανουμε εμεις ,εσεις κανετε ο,τι θελετε,η στηλη δεν δινει συστασεις δια χρηματιστηριακες πραξεις σε κανεναν,δημοσιως,.Τα γραφουμε αυτα ομως διοτι υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι που ζητουν  την δικη μας θεση και ευθεως την λεμε,δημοσιοπουμε τα του οικου μας και τιποτα αλλο.
Εχετε ενημερωθει λιγο πολυ ,δυο σημεια κλειδια στον εικοσαρη  μας καθοδηγουν το

555  επανω σημειον

546==========δυνατος κυματοθραυστης (δηλαδη εμποδιον παρα πολυ δυνατο που σηματοδοτει εξελιξεις η διασπαση του,οπως τωρα καθοδικα, καθαρα μας λεει παμε στα χαμηλα σχεδον κατευθειαν ,ειδικα αν διασπασθει το 540 σταθερα και δυνατα.)Αντιθετα αν στο ανοιγμα η μετα διασπασθει ανοδικα παλι σηματοδοτει ανοδικες εξελιξεις  με δυο ακομη εμποδια στην επανω πλευρα  το 555 και το 561.

540 με διασπαση του σταθερη και δυνατη ,ειναι σαν να σηκωνουμε αλλο ενα τειχο σαν εμποδιο στην ανοδο και μαζυ με το 546 ,σχεδον δυσκολευουν αν οχι απολυτα,αλλα σε μεγιστο βαθμο την κινηση του δεικτη  ανοδικα.

Φυσικα .πισω απο την κινηση του δεικτη κρυβονται τα σχεδια  των δυνατων,επομενως εμεις εχουμε απο πρωτο χερι τις σκεψεις των δυνατων και τα προγραματα τους ,τα οποια διαβαζουμε μεσα απο τις ενεργειες τους ,και πιστεψτε μας ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ,ας μην εχουμε την κασετα με τις ημερησιες εντολες που βαζουν καθε πρωι στα μηχανηματα τους.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Η ΓΝΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ(κολαση σχετη ολοι μας σανομαδα)