Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

καλημερα σας

Φιλοι μας ευχαριστουμε δια την μαζικοτητα που δειχνετε ,οταν επισκεπτεσθε το μπλοκ μας.Εισθε χιλιαδες,και αυτες τις ημερες οι επισκεψεις σας ειναι περαν καθε προβλεψης.Να εισθε καλα ,και ελπιζουμε να σας ειμαστε χρησιμοι.Αρεστοι μπορει να μην σας ειμαστε για ολους,αλλα τουλαχιστο ας ειμαστε χρησιμοι και μη μας το λετε δεν πειραζει,αλλα εσεις το αντιθετο κανετε,μας ξεσηκωνετε πιο πολυ και να τα μυαλα μας περνουν αερα,και τα κολαμε στα καγκελα σαν χουλιγκανς της αγορας.
Εμεις τα σορτ  μας στην ΕΤΕ θα τα κρατησουμε ως το 5.01 .Αν γυρισει η σποτ θα κλεισουμε εκει,και ενδεχομενως να τα ξανασορταρουμε ,αν αρχισει και χανει οριστικα τα 5 ευρω.
Αυτα λεμε θα κανουμε εμεις ,εσεις κανετε ο,τι θελετε,η στηλη δεν δινει συστασεις δια χρηματιστηριακες πραξεις σε κανεναν,δημοσιως,.Τα γραφουμε αυτα ομως διοτι υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι που ζητουν  την δικη μας θεση και ευθεως την λεμε,δημοσιοπουμε τα του οικου μας και τιποτα αλλο.
Εχετε ενημερωθει λιγο πολυ ,δυο σημεια κλειδια στον εικοσαρη  μας καθοδηγουν το

555  επανω σημειον

546==========δυνατος κυματοθραυστης (δηλαδη εμποδιον παρα πολυ δυνατο που σηματοδοτει εξελιξεις η διασπαση του,οπως τωρα καθοδικα, καθαρα μας λεει παμε στα χαμηλα σχεδον κατευθειαν ,ειδικα αν διασπασθει το 540 σταθερα και δυνατα.)Αντιθετα αν στο ανοιγμα η μετα διασπασθει ανοδικα παλι σηματοδοτει ανοδικες εξελιξεις  με δυο ακομη εμποδια στην επανω πλευρα  το 555 και το 561.

540 με διασπαση του σταθερη και δυνατη ,ειναι σαν να σηκωνουμε αλλο ενα τειχο σαν εμποδιο στην ανοδο και μαζυ με το 546 ,σχεδον δυσκολευουν αν οχι απολυτα,αλλα σε μεγιστο βαθμο την κινηση του δεικτη  ανοδικα.

Φυσικα .πισω απο την κινηση του δεικτη κρυβονται τα σχεδια  των δυνατων,επομενως εμεις εχουμε απο πρωτο χερι τις σκεψεις των δυνατων και τα προγραματα τους ,τα οποια διαβαζουμε μεσα απο τις ενεργειες τους ,και πιστεψτε μας ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ,ας μην εχουμε την κασετα με τις ημερησιες εντολες που βαζουν καθε πρωι στα μηχανηματα τους.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Η ΓΝΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ(κολαση σχετη ολοι μας σανομαδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: