Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

«Η οικονομία μας έχει πτωχεύσει από πολύ καιρό»

ο φιλος Σπυρος μου έστειλε  την συνεντευξη του κΠεπελαση.Ετυχε και γνωρισα  προσωπικα τον κον Καθηγητη ,ως διοικητη της ΑΤΕ, εχω παρει συμβουλες  του για την οικονομια και την ζωη.Πραγματικα συγκινήθηκα  που διαβασα τα λογια ενος σοφου οικονομολογου  και εκπαιδευτικου.
Σε ευχαριστω κε καθηγητα
σε ευχαριστω Σπυρο που μου το εστειλες


Newsbeast.gr | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : «Η οικονομία μας έχει πτωχεύσει από πολύ καιρό»

χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[μια ματια στο κλεισιμο της αγορας]

φιλοι μου  γεια σας

Οι ανθρωποι τα παλια τα χρονια συνηθως ψωνιζαν τις Κυριακες,διοτι και τα καταστηματα ηταν ανοιχτα ,αλλα και για τι το Σαββατο λειτουργουσαν τα παντα κανονικα οπως τις υπολοιπες ημερες,κατι που θα μας φερει παλι ο Στρατιωτικος δοικητης Ελλαδος με τον εδω υπηρετη του.
Οταν λοιπον ψωνιζε καποιος κατι και δεν  ηταν καλης ποιοτητος ,υπηρχε η φραση που ελεγαν οι πολλοι ανθρωποι.Αυτο που ψωνησες ειναι // της Κυριακης χαρα και της Δευτερας λυπη.// ,δηλαδη θα κρατουσε  ως την δευτερα αυτο που ψωνησε καποιος και δεν ηταν καλης ποιοτητος.Ετσι τωρα και στην αγορα μας ,η κινηση ειναι της Κυριακης χαρα και της Δευτερας λυπη.Καλο ηταν και αυτο διοτι  μερικοι συναδελφοι μας ξεκρεμαστηκαν σε μερικα χαρτια,αν εκαναν φυσικα χρηση της ευκαιριας και να βγουν χωρις απωλειες και μετα κανουν ενα καλο σχεδιασμο αναλογα με τις συνθηκες που θα επικρατησουν.
Σημερα ετσι θα γινοταν ,διοτι  με τι μουτρα να γυρισουν πισω οι προδοτες.Η αναλυση που σας δωσαμε   χθες με το κλεισιμο ,ως  επαναληψη της τριτης ,βγηκε περα για περα και με απολυτο τροπο.Σας ειπαμε ο δεικτης κoiταζει το 326 (το γνωστομας),και εκανε  παρακαλω [325.97 και  τωρα διορθωνει η γυρναει πισω].Μας ικανοποιησε πολυ η απολυτη ταυτηση δεικτη και της μελετης μας.Εμεις δεν δινουμε τριακοσιους αριθμους να βγει καποιος και αυτο να το βαπτισουμε επιτυχια,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ στην δουλεια μας και στην ζωη μας.Φιλοι μου εχουμε τα παντα τσεκαρει  σημερα απο την πορεια ως εδω.Θα τα αναλυσουμε θα τα μελετησουμε και θα τα γραψουμε καποια στιγμη στην σελιδα μας.

καλη ξεκουραση το τριημερο

απο την επιστημονικη ομαδα της σελιδας και εμενα προσωπικα, σας ευχομαστε παντα και για παντα καλη επιτυχια και να προσεχετε.

savil    27-10-2011

προσοχη

ακουω και διαβαζω κατι βλακιες αγραμματων , οτι υπαρχει διαφορα στις μετοχες των τραπεζων μεταξυ κοινων και προνομιουχων στην κατασταση που βρισκονται τωρα και θα ζητησουν κεφαλαια.Μην τους πιστευετε ,πληρωνονται και γραφουν αυτες τις βλακιες,δειτε τις διαφησεις που εχουν δυπλα τους και απο αυτο και μονο βγαλτε συμπερασμα.Τσανακια ειναι των τραπεζων και των τραπεζιτων .Καμια διαφορα  σας πληροφω ,ειτε ειναι κοινες ειτε ειναι προνομιουχες οταν θα γινουμ μερικα δις τεμαχια ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΧΕΔΟΝ. Αυτα ειναι βλακιες και σκοπιμη παραπλανηση.Οι οροι εκδοσης  ειναι το βασικο ΣΚΟΠΟς.Αν εχουν στανταρ μερισμα10% σαν του αλογοσκουφη ΤΙς ΒΛΑΚΙΕς ,ειναι τελειωμενη υποθεση απο χερι.Μη τους διαβαζετε και μη τους ακουτε,υπηρετουν το ιδιο  σαπιο συστημα,και επειδη τωρα βγηκαν ολα στη φορα μας το παιζουν και επαναστατες και ειδικοι τρομαρα τους.Ειναι πουλημενοι  και  τομαρια απο κουνια και αβανταδωροι του συστηματος. .διοτι απο αυτο ζουν και μακροημερευουν .
ΠΕΤΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η  ΕΕΕΚ ,διοτι εξασφαλισε χαμαληδες με 300 ευρω τον μηνα.Αυτη ειναι η αληθεια και η ενσωματωση των ξενων με 300 ευρω τον μηνα  στις δουλειες των πολυεθνικων,και  αυριανους  ψηφοφορους του ΓΑΠ .

μην αγοραζετε  εεεκ.,κτυπατε εκει που πονουν σαμποταζ στις αγορες των πολυεθνικων και των προ ι οντων τους.

[ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ] χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[μια ματια στο κλεισιμο...

επαναληψη

οσο και αν ειμαστε ευστοχοι,ειμαστε πολυ δυστυχισμενοι ψυχικα ,απο το ξεπουλημα που βλεπουμε της χωρας και να μας λενε επιτυχια οτι το 2022 θα ειμαστε σαν το 2008 σαν στοχο   της οικονομιας;..
Φτυστε τους οπου τους συναντατε αυτους και τις οικογενειες τους και τα παιδια τους .Ομως η αγορα εχει δικους της κανονες που με ηρεμια θα σας αναλυσουμε το τριημερο των αργιων που  θα ειμαστε απο αυριο.Τωρα βραζουμε απο αγανακτηση και μενος εκδικησης  στην χουντα που μας κυβερνα.με προστατη την Γρεμανια του οικου των  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.[ανηκουν φυσικα στην ιδια λεσχη και σημερα χαιρονται για τα κατορθωματα τους].

TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[μια ματια στο κλεισιμο...: Φιλοι μου γεια σας Οταν δεν γραφουμε και εμεις για την κινηση μη νομιζετε δεν υποφερουμε.Ολοι εδω ειμαστε σαν τα κυνηγοσκυλα.Τρεχουμε πισ...

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[μια ματια στο ανοιγμα της αγορας]

φιλοι μου καλημερα σας

ο Ακερμαν προσπαθει να σωσει τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,διοτι εξυπηρετει τα συμφεροντα του .
Η αγορα ειναι σε τρικυμια.Με σταθερη διασπαση του 306  ,πτωτικα και ειδικα και μετα το 297 περιπου με τωρινη ωρα,η πτωση πλεον δεν μπορει να εκτιμηθει .Ισως το 152 να μην  ειναι αρκετο.Προσοχη οι δικτακτωρες ειναι επταψυχοι και εχουν καθαρματα που τους στηριζουν ,οπως ΣΤΗΡΙΞΑΝ  τον Χριστοφορακο πατερα και γιο.
savil

Ιφιγένεια - [θυσια για την ευρωπη και το ευρω η ΕΛΛΑΣ]

--κατασχεση της Ελλαδας--

φιλοι μου καλημερα σας

Δυστυχως η Ελλας απεβιωσε  , παρεδοθη χειροδεσμια στους δανειστες,περιφερομενη ως παραδειγμα προς αποφυγη και παραδειγματισμο.Ζητω η ευρωπη του νεου Ναζισμου.
καλυτερα δραχμη ,παρα γερμανικη κατοχη.Ουτε να πτωχευσουμε δεν ειμαστε ικανοι να το κανουμε στην ωρα του.

η Ελλας και παλι θα πτωχευσει ,αλλα με υπογραφες και χωρις τα δικαιωματα του πτωχου.//


η Ελλας κατεσχεθη



Κυριες- Κυριοι

καλημερα σας

savil 27-10-2011