Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

[επαναληψη επιτυχια 100% και στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ] ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑ...

καλα αποψε  θα τρελαθω διαβαζοντας αυτα που εγραψα και για την πειραιως στις 23 Μαιου οταν ηταν πανω απο το 1 ευρω  .Φοβερα πραγματα .


TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑ...: ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΑΥΤΗ ---------------------------------------------------------------- οι λογοι που το γραφουμε αυτο ...

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[επαναληψη επιτυχια 100%] απο εβδομαδα σε εβδομαδα ΕΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ 1ον Μ...

αλλη μια τεραστια επιτυχια στην εθνικη μας σταρ.Στα μεσα Ιουλιου ,πριν την συμφωνια της 21ης Ιουλιου και φυσικα πριν τα αποτελεσματα.Πολυτιμος βοηθος η επιστημονικη μου γνωση ,μεσα απο τις γραμμες μου.

savil  3-9-2011

TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: απο εβδομαδα σε εβδομαδα ΕΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ 1ον Μ...: Εγω 

ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗ επιτυχια πολυ μεγαλη] ΟΤΕ ------------ αποτελεσματα ετους καθαρα κερδη...

Ελπιζω να διαβαζετε πολλους αναλυτες ειδικα ξενους αναλυτες,διοτι η δικοι μας οι περισσοτεροι ειναι ασχετοι η πρακτορες .Εγω ενας ανθρωπος ισιος κατευθειαν στην καρδια του θεματος  ,εδωσα μια αναλυση δια τον ΟΤΕ  στα 2 ευρω περιπου.Προχθες εκανε 2,98 και φυσικα πιστευω θα παει στα δυο (2) ευρω ,οπως το πιστευα και στις 25 Φεβρουαριου του 2011 που εγραφα αυτη την αναλυση, ενω η μετοχη εκλεινε εκεινη την ημερα στα 7,21 ευρω.Ναι αυτες ειναι αναλυσαρες με τα ολα τους ,αλλα τις διαβαζετε? τις λαμβανετε υποψιν σας, εστω σαν πληροφορια ενος (τρελου)?

savil  30-9-2011


TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: ΟΤΕ ------------ αποτελεσματα ετους καθαρα κερδη...: ΟΤΕ ------------ αποτελεσματα ετους καθαρα κερδη=39,6 εκ.Θα ειμαι λιγο επιεικής μαζυτου και αντι να του δωσω 15 χρονια αποσβεσης για να...

Χρηματιστηριον αξιων αθηνων[μια ματια στο κλεισιμο της αγορας]

Kλεισιμο  Αυγουστου 385.98
κλεισιμο Σεπτεμβρη 328.97
====================

Προηγουμενη παρασκευη  κλεισιμο στις 329,37 μοναδες

τρεχουσα παρασκευη [σημερα[ κλεισιμο στο 328,97
========================================

συμπερασμα
--------------
περασε μια ολοκληρη εβδομαδα και ειμαστε στο ιδιο σημειον ,οπως και την προηγουμενη παρασκευη.Οι διαθεσεις  και τα προγραμματα των συντελεστων της αγορας,αυτο εχουν αποφασισει να ειμαστε σε αυτα τα επιπεδα.Βεβαια καποιος θα ελεγε σημερα  για τις σκοπιμοτητες του κλεισιματος και τον τροπο που εκλεισε.Δεν βαριεσθε ,το ιδιο ειναι ,ποιος θα θυμαται σε λιγες ημερες τον τροπο που εκλεισε,αυτο που θα θυμαται η που περναει στις μηνη των μηχανηματων εναι το κλεισιμο και οχι ο τροπος.
Η ωρα ηταν ακριβως 14,45 που σας εδωσα μια πληροφορια για τον ΟΠΑΠ και εκεινη την στιγμη η μετοχη στο πενταλπτο εκελεινε στο 7.8 με υψηλο σημερα 7,92 νομιζω.Μετα ειδατε τι επακολουθησε και με τι θυμο την ξεφορτωναν οι μετοχοι.Οπως εγραψα ,μπορει ο //χοντρος// να πειρε το ταμειον το ΟΠΑΠ ,χωρις να το δικαιουται ,διοτι ειναι μειοψηφια στην εταιρια το δημοσιον ,αλλα αυτα που θα χασει θα ειναι δυπλασια και τριπλασια σε ποσα.Να γιατι δεν μας θελουν ουτε ζωγραφιστους οι διεθνεις επενδυτεςκαι ουτε προκειται. να επενδυσουν στην Ελλαδα,διοτι κατι βλακες  δημοσιοι υπευθυνοι ,ολους εμας μας θεωρουν ηλιθιους η υπηκοους των.Χαιρομουνα που ετρωγε χωμα ο ΟΠΑΠ και θελω να παει ενα 1 ευρω ,διοτι ισως καποιοι συνετιστουν και μας αφησουν ησυχους να κανουμε την δουλεια μας.Ετρωγε χωμα σημερα η μουρη του //σουμο// ,απο τους θεσμικους και η συνεχεια την Δευτερα ,εκει να δειτε  κλαρινα που θα παιξουν,ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ.
Φιλοι μου καλη ξεκουραση ,θα μελετησω τα παντα δια την εβδομαδα που περασε και ειδικα την σημερινη ημερα και θα τα πουμε μεσα απο τις αναρτησεις μου.
Καλο Σαββατοκυριακο να περασετε ΚΑΛΑ .

savil 30-9-2011

σημ.
--------
επειδη δεν ανεχομαι απο μερικους βλακες να  με βριζουν η να μου κανουν τον εξυπνο,εχω καταργησει ολα τα σχολια ,δεν με ενδιαφερουν τα σχολια αυτων των τυπων.Αν καποιος εχει κατι σοβαρο να συζητησει μαζυ μου η να μου υποδειξη κατι ,πολυ ευχαριστως να τα ακουσω ολα και να δεχτω και την καλοπιστη κρητικη κ.τ.λ [η διευθυνση επικοινωνιας υπαρχει κατω απο τον τιτλο].Αλλα  σχολια (βλακειες)εκ του  ασφαλους και μεσα απο την  λεξη//ανωνυμος// δεν γουσταρω καμια επικοινωνια  ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.Την σελιδα αυτη εγω ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗς ΔΙΝΩ ΖΩΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ καθε μερα ,λογικο ειναι εγω  να  κανω κουμαντο και οχι εσεις.Αν δεν σας αρεσει ,δε με νοιαζει καθολου ,υπαρχουν ανθρωποι που αξιζει τον κοπο να ασχοληθω μαζυ τους.Σε μενα ψευτομαγκιες δεν περνανε,διοτι εισθε  σαν μαγκες λιγοι μπροστα μου ,συμφωνα με τα δικα ου κριτηρια και τη ζωη μου.Ουτε σας ξερω μερικους ουτε  ενδιαφερομαι να σας μαθω.Θα επικοιννω με σωστους και γνωστικους ανθρωπους που εχουν να μου προσφερουν γνωση και ιδεες και εγω το  ιδιο.Ψευτο -υποδειξεις και χαρακτηρισμους στο προσωπο μου οχι,διοτι σας δινω  γνωση δωρεαν και πρεπει εσεις να εισθε υποχρεωμενοι μαζυ μου.Ευτυχως που ειναι λιγοι αυτοι δια τους οποιους αναφερομαι ,αλλα τους βλεπω  και αλλου ,ετσι και δουν πορτα ανοιχτη  μπαινουν και μαλιστα φατσαρουν και σαν μελη  των σελιδων αυτωνΕτσι αποφασισα να μιλω μονο με αθρωπους που θελω εγω ,αλλα τους διακρεινει η σεμνοτητα και η  σωστη γνωση  ,απαραιτητα στοιχει σε ενα διαλογο που θα φερει και αποτελεσμα,χρησιμα για ολους μας.
ΤΕΛΟΣ.

ΟΠΑΠ

Τελος εποχης πλεον για τον ΟΠΑΠ με την συφωνια που υπεγραψε,που ειναι ανηθικη[διοτι η συμφωνια ειναι με την  διορισμενη διοικηση ,απο την μειοψηφια της εταιριας,κανοντας χρηση καταχρηστικου δικαιωματος. και καταχρηση εμπιστοσυνης των μικρομετοχων.] και εις βαρος των μικρομετοχων και των υπαρχοντων μετοχων γενικοτερα εκτος του αφεντη [ελληνικο δημοσιον]. .Αποικιακου τυπου συμφωνια με αλλα λογια.Παει και αυτη η εταιρια επεσε στο βωμο της τροικας μεσω   χοντρων .....σφαλματων.

η παρατηρηση μου ειναι προσωπικου χαρακτηρα και οχι προταση δια χρηματιστηριακες πραξεις.


Επιτοκιο [30-09-2011]


καλημερα 30-9-2011

καλημερα σας φιλοι μου σε ολο τον πλανητη
Σημερα τελευταια ημερα  του Σεπτεμβη και ετοιμα πλεον και τα αποτελεσματα των 9 μηνων.Μου αρεσει πολυ αυτο  το κυλιομενο ετος  ,οπως το υπολογιζουν οι μεγαλες αγορες.Καθε τρεις μηνες ειναι σαν να κλεινουμε ετος ,δινουν το μερισμα οι ανθρωποι  και ολα προχωρουν σωστα .Εμεις εδω στην Ελλαδα πρεπει να τα μαγηρεψουμε  15 μηνες απο την 31ην του Δεκεμβρη του προηγουμενου ετους ως σχεδον τον Μαρτη του επομενου.Μετα θελουμε να μιλαμε για αγορα τρομαρα σας.Καλυτερα να μιλαμε για κανενα παιχνιδακι τυπου// κουρδιστο αρκουδακι// που χορευει κτυπωντας παλαμακια,σαν αυτα που πουλουσαν παλια στην ΣΤΑΔΙΟΥ ,κανοντας επιδειξη στο πεζοδρομιο ειδικα εκει κοντα στα Χριστουγεννα//.Αρπαξε να φας και κλαιψε ναχεις//,αυτος ειναι ο νομος των δικων μας μεγαλομετοχων με πρωτο το Ελληνικο δημοσιο.Με αυτη την τακτικη σε λιγο // ουτε γυφτος// δεν θα κανει δουλεια στην ΕΛΛΑΔΑ.
επενδυσεις? απο που ? ποιος βλακας θα δεχτει  να ελθει εδω  να του κοψουν το κεφαλι.Απο την μια πλευρα η χατζαρα της Παπαρηγα με τα δερβιτσοπαιδα του παμε,και απο την αλλη  το Πασοκ με το//βαθεια βαρουσες το μαχαιρι// ,ουτε πουλι πεταμενο δεν θα υπαρχει  σε λιγο στον οικονομικο οριζοντα.Δεν ειμαι κατα των νομων ακομη και των σκληρων νομων,με μια μονο προυποθεση //ο πολιτης ευκολα και σε μηδεν χρονο και χωρις δαπανη, να βρισκει το δικαιο του αν εχει.//Αυτο με απασχολει μονο και με  κανει θηριο,η αδυναμια να  μπορει να βρει καποιος το δικιο του.Π.χ Τι θα πει αγοραια αξια των ακινητων?δηλαδη θα δεχεται το κρατος αυτο που δηλωνω πως πουλησα ενα ακινητο η θα με πηγαινει στα συγκριτικα στοιχεια? οποτε δεν θα δεχεται αυτο που δηλωνω, αλλα αυτο που θελει αυτο.Καταλαβαινετε λοιπον παλι θα οδηγηθουμε σε υπουλα και υποπτα μονοπατια αυθαιρεσιων  του τυπου[ μονα ζυγα  δικα μου] κ,τ,λ.
γιαυτο λοιπον  λεω και εγω  //χαιρετισματα λοιπον στην εξουσια//. και στα μπουλτοκ.........

καλημερα σας καλη επιτυχια σε οτι προγραμματιζετε.