Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

μια ματια στο κλεισιμο 29-4-2011

ειχαμε τελικα αναβολη της πτωτικης συνεχειας,και εξοδο απο το διαδρομο που οδηγουσε κοντα στο 613.Τωρα εχουμε προσπαθεια ανατροπης και γιατι οχι αλλαγης πορειας.Ειναι νωρις να πουμε για αντιστροφη,ομως αλλαγη πορειας εστω και για λιγες ημερες ειναι επιβεβαιωμενη.Καλα στοιχεια εχουμε στην εικονα που σχηματιζεται,αρκει να εχουμε και συνεχεια.Μερικα χαρτια ισως εχουν και καλα νεα θα τα μελετησουμε  Σαββατοκυριακο και θα τα πουμε ,οσα πρεπει να πουμε και οπως πρεπει. Να περασετε ωραια τις δυο μερες ξεκουρασης που εχουμε μπροστα μας,να εισθε καλα και παντα να εχετε καλα αποτελεσματα σε ο,τι κανετε στην ζωη σας.
 Γεια σας

 savil και οι συνεργατες της σελιδας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Ευρισκομεθα εις την ευχαριστο θεση να σας ενημερωσουμε οτι απο σημερα θα μπορουμε να σας δινουμε απευθειας συνδεση με το πατωμα(on line ενημερωση ) ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΘΟΣ ΤΙΜΩΝ και ΠΑΡΑΓΩΓΑ φυσικα με χρεωση και με κωδικο savil...........

και πλατφορμαwww.zeys.gr

 Για  πληροφοριες  κοστους και των προσφερομενων  υπηρεσιων παρακαλουμε επικοινωνήστε  στο

 μαιλ της σελιδας υπευθυνη  τμηματος η   δις Κατερινα.

 savil

επικοινωνια στο              ioannisglivas@hotmail.com

LTO.MI Τεχνική Ανάλυση | Απόθεμα Lottomatica - Yahoo! Οικονομικών

LTO.MI Τεχνική Ανάλυση | Απόθεμα Lottomatica - Yahoo! Οικονομικών: εχει ενα αριθμο μετοχων τεραστιο,ισως πρεπει να τη μαζεψουν λιγο λιγο αυτη την τεραστια προσφορα τιτλων. savil

LTO.MI Βασικά Στατιστικά | Απόθεμα Lottomatica - Yahoo! Οικονομικών

LTO.MI Βασικά Στατιστικά | Απόθεμα Lottomatica - Yahoo! Οικονομικών: μας κανει εντυπωση η μεγαλη λογιστικη αξια της μετοχης,αλλα και η μικρη αποδοτικοτητα των ιδιων κεφαλαιων.Εδω κατι δεν δενει καλα ,και μαλιστα σε μια εταιρια και ενα κλαδο που δουλευει (τοις μετρητοις),δηλαδη με ζεστο χρημα και μονο ,χωρις περιθωρια και προθεσμιες χρονικες για τις εισπραξεις .Δεν βαζουν καλυτερα τα λεφτα τους σε Γερμανικα ομολογα πιο πολλα κερδιζουν.Θελει προσοχη αυτο το σημειον των ιδιων κεφαλαιων και η ποιοτητα αυτων των κεφαλαιων,διοτι αν περιεχουν ΑΕΡΑ κοπανιστο ,τοτε δικαιολογειται αυτη η αποδοτικοτητα,αλλα καποιοι θα ευθυνονται για αυτο τον αερα αν υπαρχει .Θα το ερευησω το θεμα πιο πολυ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ,θελει αναλυση μεγαλυτερη,κατι ομως δεν δενει  σωστα με οικονομικα κριτηρια και τις επιλογες που μπορει να εξετασει ενα επενδυτης.

 savil

LTO.MI Προφίλ | Απόθεμα Lottomatica - Yahoo! Οικονομικών

LTO.MI Προφίλ | Απόθεμα Lottomatica - Yahoo! Οικονομικών: μια μεγαλη (κυρια) στο χωρο του στοιχηματος,κοντα μας ,στην γειτονια μας και ισως και να την δουμε και στην χωρα μας.