Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20

φιλοι μου καλησπερα σας
 ----------------------------
 Δεν εχουμε να πουμε πολλα πραγματα τωρα με το κλεισιμο της ημερας.Η διαδρομη πτωτικα ειναι κλειστη,με δυσκολια θα μπορεσει να προχωρησει ο δεικτης πτωτικα.Ενα δυνατο πτωτικο ανοιγμα και εν συνεχεια γυρισμα προς το 670 περιπου,μπορει και να συμβει.Πολλα χαρτια πλησιαζουν αν δεν εφτασαν τα χαμηλα Ιανουαριου και αυτη η εικονα φερνει αγοραστες στα χαμηλα,για ενα γρηγορο κερδος 5% περιπου.Ναι αυτο μπορει να συμβει,αλλα μπορει να εκφυλιστει η ολη κινηση με αδιαφορια τοσο αγοραστων οσο και πωλητων  με κυρια αφορμη την μεγαλη εβδομαδα,και  να περιμενουμε κινησεις για μετα το πασχα.Η βασικη εικονα ομως της πτωσης δε αλλαζει,αυτο που αλλαζει ειναι προσωρινες κοντινες κινησεις για γρηγορους  παικτες,και  πληρη εφαρμογη σχεδιου.Σας εγραφα χθες Κυριακη για τις ξενες αγορες,και πραγματικα και αυτες σημερα κοκκίνισαν το συμπαν.Υπαρχει και εκει σχεδιασμος απο την 18ην Φεβρουαριου.Αγορες χαρτιων για μελλον δεν υπαρχουν,αλλα αν αποτομα βρεθουμε μεσοπελαγα κατι μπορουμε να πιασουμε με οροφη το670 και οτι βγει.Το πρωι ισως εχουμε και τιποτα φρεσκα νεα που θα μας κανουν σοφοτερους απο σημερα,θα δουμε και θα μελετησουμε την κατασταση και τα ξαναλεμε το πρωι.

 γεια σας

 savil

ο,τι γραφουμε δεν αποτελει επενδυτικη προταση, ειναι εκπαιδευτικου χαρακτηρα και μονο και ααφορα  την σελιδα.

RBS.L: 41.81 -0.86 (-2.02%) : ROYAL BK SCOTL GR - Yahoo! Finance

RBS.L: 41.81 -0.86 (-2.02%) : ROYAL BK SCOTL GR - Yahoo! Finance:


 εδω τι να πουμε φιλοι μου?

 υπαρχει ελπις .Που ξερεις ?ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.

 θελει ιδιαιτερη προσοχη και μελετη αυτη η τραπεζα που ανηκει κατα 88% περιπου στο δημοσιο,διοτι ετσι θα καταντησουν και πολλες δικες μας ,αν ......................δεν τα καταφερουμε.


savil

BNP.PA Βασικές Γράφημα | BNP PARIBAS Αποθήκη - Yahoo! Οικονομικών

BNP.PA Βασικές Γράφημα | BNP PARIBAS Αποθήκη - Yahoo! Οικονομικών: "


 π/ε=11.1  καλο και  τιμη προς λογιστικη τιμη περιπου στο 1,1 και αυτο καλο,ομως νομιζω να περιμενουμε τον ισολογισμο και να δουμε την καθαρη θεση της εταιριας με ημερομηνια 31/12/10

και φυσικα σε λιγες μερες το 1ον τριμηνο 2011,αν ομως ολα ειναι οκ ,δηλαδη καθαρη κερδοφορια.μερισμα,καθαρη θεση,καλη ποιοτητα στοιχειων του ενεργητικου,με αλλα λογια ενα καλο και καθαρο ισολογισμο ,τοτε η τιμη η σημερινη ειναι καλη τιμη ,στο διαγραμμα ομως δειχνει μεγαλυτερη διορθωση για την συνεχεια.

 savil

BNP.PA Βασικά Στατιστικά | Απόθεμα BNP PARIBAS - Yahoo! Οικονομικών

BNP.PA Βασικά Στατιστικά | Απόθεμα BNP PARIBAS - Yahoo! Οικονομικών:


 πολυ κρυμενα(μυστικα) πραγματα βλεπω.εγω απλα ερωτω ?βρε κερδη καθαρα εχετε? και ποσα?μερισμα εχετε?και ποσο ?και η καθαρη θεση τι γινεται? σαν να μην μου τα λετε(γραφετε) μαλλον καλα κυριοι,κατι δεν μου αρεσει,εχετε και σεις ελληνικα ομολογα ετσι? εμ πως αλλιως //γιουβετσι//?

 για να δουμε την συνεχεια σας

savil


AAPL - Apple Inc Τιμή μετοχής - CNNMoney.com

AAPL - Apple Inc Τιμή μετοχής - CNNMoney.com:

 με σημερινη τιμη  324  δολλαρια ,εχουμε ενα δεικτη που προβληματιζει  την αγορα για το  αν εχουμε σωστη αποτιμηση και αυτο ειναι το 5,6 φορες την λογιστικη της τιμη σημερα.Νομιζω ειναι ακριβη και θα πρεπει να τρεξει ακομη περισσοτερο η κερδοφορια της,διοτι σε διαφορετικη περιπτωση 6 φορες σχεδον τα ιδια κεφαλαια ειναι εκριβη  μετοχη.

savil

AAPL - Apple Inc γραφήματα μετοχών - CNNMoney.com

AAPL - Apple Inc γραφήματα μετοχών - CNNMoney.com: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

BXDD - Barclays Μικρού Δ Leveraged S Αντίστροφη & P 500 ETN TR Παράθεση ETF - CNNMoney.com

BXDD - Barclays Μικρού Δ Leveraged S Αντίστροφη & P 500 ETN TR Παράθεση ETF - CNNMoney.com:



 παρακολουθηση της μετοχης θα επανελθουμε με περισσοτερα στοιχεια τεχνικα εντος των ημερων.

λιγο  μετα το κλεισιμο 
-----------------------
 φιλοι μου γεια σας.Πρωτα  απο ολα θελω να σας ευχαριστησω ,για την μεγαλη υποδοχη που κανατε στην νεα μας προσπαθεια να διεθνοποιησουμε την σελιδα μας.Μας παρακολουθει πολυ μεγαλος αριθμος επισκεπτων διεθνως,και μαλιστα με παρακολουθηση των αναρτησων μας.Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ ΤΩ παρα πολυ,με κανετε πολυ χαρουμενο.
Ο δεικτης ο,τι χωρο βρηκε κενο τον καλυψε σημερα.Απο χθες υπηρχε αυτος ο στενος διαδρομος 646-654 και σημερα  μπηκε σε αυτον τον στενο διαδρομο,που δυσκολα δινει περιθωρια για υπερβολες,εκτος και υπαρχει κατι το συνταρακτικο σαν ειδηση η γεγονος.
Εσεις ειχατε ενημελρωθει απο μενα και απο τους συνεργατες μου οσο ελλειπα,για το ταξιδι του δεικτη, που εχει ξεκινησει απο το 782προς το ΝΟΤΟ.
Τα εχουμε ολα και σαν αριθμους και σαν σημεια,αλλα αυτη την στιγμη δεν κανουμε διαγωνισμο ποιος το βρηκε ακριβως και ποτε.Δεν βλεπουμε ετσι εμεις την κατασταση.Στο κατω -κατω της γραφης απο περσυ τον Μαιο εχουμε σαν τιτλο την αριθμητικη προοδο που την βλεπετε εδω και ενα χρονο συνεχως.Δεν εχουμε προβλημα αντιπαραθεσης με κανεναν,προσπαθουμε με τον καλυτερο τροπο να σας ενημερωνουμε ,με απλα λογια,και πολλα νοηματα  γιατις αγορες γενικα.Στο κατω κατω της γραφης αυτο που μετραει ειναι το ποτε κανουμε εισοδο και εξοδο,και αυτο καθε μερα το περιγραφουμε οσο μπορουμε με τον καλυτερο τροπο,χωρις να σας βαζουμε στο τρυπακι,των αριθμων και της κυματικης.
Εδω σας αφηνω καλη ξεκουραση,εμεις θα συνεχισουμε την ενημερωση διοτι οι αγορες κλεινουν αργα το βραδυ.και εμεις το ιδιο με ενα τετευταιο σχολιο για τις αγορες απο ολο τον πλανητη.

γεια σας

savil  

SELONDA AQUACULTURE SA - The leading group in mediterranean fish farming

SELONDA AQUACULTURE SA - The leading group in mediterranean fish farming:


 Ψαρια πουλαω!!!!!!!!!!!!!!!!! τι στο καλο τους ψαρακια ειναι,και στο ψυγειο να μπουνε κρατανε.Ομως λιγα πραγματα ,δυσκολια να βρεις σε καλη τιμη ,δυσκολια να πουλησης,αλλα ψαρια ειναι και ψαρια αγοραζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αμα τα βρω σε καλη τιμη κατω απο εδω ,αλλα σιγα -σιγα διοτι δεν  θα παρει κανεις αν σας παρουν πρεφα.Φυσικα δεν αγοραζουμε γενικως ψαρια,αλλα καλες τσιπουρες...................


 το σχολιο μας δεν αποτελει επενδυτικη προταση.

Κεντρική σελίδα - PASAL DEVELOPMENT

Κεντρική σελίδα - PASAL DEVELOPMENT:

 αλλη μια εταιρια ακινητων.Θα την μελετησω και θα σας πω τη γνωμη μου εως αυριο.Ολες οι εταιριες ακινητων εχουν τα χαλια τους,ομως μερικες απο αυτες δεν θελουν να βγουν απο το χρηματιστηριον [υπαρχει λογος που δεν θελουν].Η νεα ταξη πραγματων που θα δημιουργηθει θα μας δειξει και τις εταιριες που επιθυμουν να ειναι στην αγορα,οι αλλες θα τη κανουν με ελαφρα πηδηματακια(αλλο που δεν θελουν).Η νεα ταξη πραγματων πλησιαζει ,εχει ηδη αρχισει .
----------------------------------------------------------------------------

 συμπληρωματικη παρατηρηση.η εταιρια παρουσιασε ζημιες,επομενως λειπει βαικο στοιχειο για την αξιολογηση της που ειναι η κερδοφορια,αυτο εμενα με απαχολει  οπως,κερδη ,μερισμα,διασπορα,εμπορευσιμοτητα,διαγωγη διοικησης  πριν την κριση,καλη χρηση κεφαλαιων εισαγωγης.



savil

BNP.PA Τεχνική Ανάλυση | BNP PARIBAS Αποθήκη - Yahoo! Οικονομικών

BNP.PA Τεχνική Ανάλυση | BNP PARIBAS Αποθήκη - Yahoo! Οικονομικών:

 αλλη μια γνωστη μας τραπεζα,Γαλικη αυτη την φορα.Καποια στιγμη θα σας παρουσιασω ολες τις Γαλικες τραπεζες ,διοτι μερικες απο αυτες εχουν παρουσια και στην Ελλαδα,μια παρουσια που ισως εχει την σημασια της ,στην νεα ταξη πραγματων που ισως να εχουμε στο μελλον .Η εισοδος τους και η παραμονη τους μονο τυχαια δεν ειναι.

 savil

Μερίδιο | Τράπεζα Γερμανική AG | 514000 | DE0005140008

Μερίδιο | Τράπεζα Γερμανική AG | 514000 | DE0005140008:


 η γνωστη μας ντοιτς μπανκ,δειτε πολλες πληροφοριες για το μεγεθος της και φυσικα κανουμε συγκρισεις.Μια εποχη η αποσταση της απο την ΕΤΕ την δικη μας ηταν πολυ μικρη,και σημερα  ειναι ο συμβουλος με την δυπλη ιδιοτητα τοσο στην ΕΤΕ οσο και στην Ελληνικη κυβερνηση ,αληθεια!

-πως αλλαζουν ο καιροι?
-ποσο ευκολα αλλαζουν οι καιροι?


savil

Μερίδιο | Commerzbank AG | 803 200 | DE0008032004

Μερίδιο | Commerzbank AG | 803 200 | DE0008032004:

  εχει και αυτη (ειχε),μπολικα ελληνικα ομολογα,και βλεπετε τι γινεται στη μετοχη της,Μπορειτε πλεον να παρακολουθείτεκαι ξενες εταιριες με ελληνικες τιμες.Η σελιδα μας πρωτοπορα οπως παντα και με την αγαπη σας διαχυτη  για μας ,μετα την τελευταια αναθμιση  σε μηχανηματα θα εγκαινισει ενα νεο στυλ καθημερινης  ενημερωσης απολο τονκοσμο και ολες τις αγορες ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ  ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

σκιζουμε ετσι?

ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.:

 η αναρτηση δεν σημαινει κατι ,ειναι απλα νομιζω μια αντιδραση  στην μετοχη, καλο να να μας εκαναν καμια εκπτωση για να μπουμε ενα -15 η-20% καλο θα ηταν ,μετα το πασχα και βλεπουμε,τωρα  αυτη η αβδομαδα ειναι για την ψυχη μας.

ALAPIS

ALAPIS:

 εδω ειναι θαυμαστα τα εργα των ανθρωπων,με τα ρεβερς σπλιτ,μπραβο σας παιδια ,εισθε ολοι υπεροχοι εκει.Ευτυχως που ολοι οι μικροι //με τελειωσες// οπως λεει και το τραγουδακι,και εχουμε ημερες για αλλες υποχρεωσεις μας και οχι για τραγουδακια.

 κανενας αρμοδιος  βρε παιδια ,να ελεγξει αυτη την εταιρια απο την αρχη,οπως και τον ισολγισμο της.

 μπα τετοια εποχη για τετοια πραγματα,ο αλλος αραξε εμαθα στο λοντον κοντα στο σκουλ.

Διαβαστε  τι γινεται με τις γενικες συνελευσεις και τις τελευταιες συνεδριασεις και τι θελουν μεσα απο αυτες.,ειναι στο σαιτ τις εταιριας.

babis vovos - Corporate Web Site

babis vovos - Corporate Web Site:


απλα δημοσιευουμε αυτο που βλεπουμε,δεν ειναι προταση,η μετοχη μπορει να εχει κρυμενες αξιες,αλλα γιατι τωρα  και οχι πριν να μην εχουν γινει αυτες οι ανακοινωσεις αφενος,και αφετερου μια περισσοτερη και καλυτερη επαφη με το επανδυτικο κοινο.

 Στον κινδυνο ολοι μιλουν για //θεο//.

DAX - DAX - CNNMoney.com

DAX - DAX - CNNMoney.com: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

UKX - FTSE 100 - CNNMoney.com

UKX - FTSE 100 - CNNMoney.com: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

Βασικά προϊόντα - οι τιμές του χρυσού, οι τιμές Silver και περισσότερο από το CNNMoney.com

Βασικά προϊόντα - οι τιμές του χρυσού, οι τιμές Silver και περισσότερο από το CNNMoney.com: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

HSI - Hang Seng - CNNMoney.com

HSI - Hang Seng - CNNMoney.com: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

NKY - Nikkei 225 - CNNMoney.com

NKY - Nikkei 225 - CNNMoney.com: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

λιγο πριν το ανοιγμα
----------------------
 καλημερα σας καλοι μου φιλοι σε ολο τον πλανητη.
 Μπηκαμε στην Αγια Εβδομαδα,ΣΤΗΝ ΕΒΔΟMΑΔΑ των παθων,την εβδομαδα της πιστης μας.Ηρεμα ας ανεβουμε καθε ενας  μας, τον δικο του γολγοθα,καθενας με το δικο του μαστιγωμενο κορμι,καθε ενας μας και ενας μαρτυρας της πιστης μας και του θεου μας.
 Γνωριζουμε ομως ολοι,οτι υπαρχει ΑΝΑΣΤΑΣΗ ,ναι υπαρχει ανασταση ψυχης,ελπιδας,χαρας,και προ παντος πιστης.Ας κρατησουμε το τελευταιο την ανασταση//πιστης//και ας πορευτουμε το δρομο που μας εδειξε η ζωη για τον καθενας μας.Με πονο ,με δακρυα,ακομα και αιματα θα φερουμε την ελπιδα,ναι και με αιματα //ψυχης//,ειναι αυτα που βαφουν πιο πολυ  με κοκκινο την ζωη μας.
Την αγορα κουτσα στραβα ,μπορουμε την προβλεψουμε,την ζωη ομως οχι.Στην ζωη μας υπαρχει αυτο το αγνωστο αυριο ,που ολοι πρεπει, να το σκεπτομαστε.Να το σκεπτομαστε ως υποχρεωσεις και οχι ως ημερα πληρωμης.
Δεν θα σας κουρασω αλλο,απλα δυο λογια μεσα απο την καρδια μου για σας,να εισθε ηρεμοι και προσεκτικοι σημερα και τις υπολοιπες ημερες,παρακολουθουμε την διαπραγματευση με νηφαλιωτητα και αν υποθεσουμε οτι τα τωρινα επιπεδα θα αποτελεσουν ενα[ ταβανι ] για το μελλον ,αν απο αυτο αφαιρεσουμε τα συνηθη ποσοστα(%) που επιδιωκουν οι δυνατοι 15-20% ,τοτε σαν στοχο εχουμε τιμες κατω απο το 600 οχι φυσικα αμεσα.Θα προηγηθουν τα αποτελεσματα 1ου τριμηνου και φυσικα και αλλα γεγονοτα.
Αυτα προς το παρον καλημερα σας θα επανελθω αργοτερα

οι σκεψεις μου δεν αποτελουν επενδυτικη προταση

savil