Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

λιγο  μετα το κλεισιμο 
-----------------------
 φιλοι μου γεια σας.Πρωτα  απο ολα θελω να σας ευχαριστησω ,για την μεγαλη υποδοχη που κανατε στην νεα μας προσπαθεια να διεθνοποιησουμε την σελιδα μας.Μας παρακολουθει πολυ μεγαλος αριθμος επισκεπτων διεθνως,και μαλιστα με παρακολουθηση των αναρτησων μας.Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ ΤΩ παρα πολυ,με κανετε πολυ χαρουμενο.
Ο δεικτης ο,τι χωρο βρηκε κενο τον καλυψε σημερα.Απο χθες υπηρχε αυτος ο στενος διαδρομος 646-654 και σημερα  μπηκε σε αυτον τον στενο διαδρομο,που δυσκολα δινει περιθωρια για υπερβολες,εκτος και υπαρχει κατι το συνταρακτικο σαν ειδηση η γεγονος.
Εσεις ειχατε ενημελρωθει απο μενα και απο τους συνεργατες μου οσο ελλειπα,για το ταξιδι του δεικτη, που εχει ξεκινησει απο το 782προς το ΝΟΤΟ.
Τα εχουμε ολα και σαν αριθμους και σαν σημεια,αλλα αυτη την στιγμη δεν κανουμε διαγωνισμο ποιος το βρηκε ακριβως και ποτε.Δεν βλεπουμε ετσι εμεις την κατασταση.Στο κατω -κατω της γραφης απο περσυ τον Μαιο εχουμε σαν τιτλο την αριθμητικη προοδο που την βλεπετε εδω και ενα χρονο συνεχως.Δεν εχουμε προβλημα αντιπαραθεσης με κανεναν,προσπαθουμε με τον καλυτερο τροπο να σας ενημερωνουμε ,με απλα λογια,και πολλα νοηματα  γιατις αγορες γενικα.Στο κατω κατω της γραφης αυτο που μετραει ειναι το ποτε κανουμε εισοδο και εξοδο,και αυτο καθε μερα το περιγραφουμε οσο μπορουμε με τον καλυτερο τροπο,χωρις να σας βαζουμε στο τρυπακι,των αριθμων και της κυματικης.
Εδω σας αφηνω καλη ξεκουραση,εμεις θα συνεχισουμε την ενημερωση διοτι οι αγορες κλεινουν αργα το βραδυ.και εμεις το ιδιο με ενα τετευταιο σχολιο για τις αγορες απο ολο τον πλανητη.

γεια σας

savil  

Δεν υπάρχουν σχόλια: