Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Χρηματιστηριον αξιων Aθηνων[10 εταιριες]

Φιλοι μου γεια σας

Μπορει ο δεικτης[εικοσαρης τορ 20 ] να εχει 20 μετοχες,αλλα οι μετοχες που καθε μερα ανεβαζουν και κατεβαζουν τον δεικτη ειναι 10 εταιριες,οι αλλες ειναι .....καλυτερα  να μην μιλησω.Επομενς ο δεικτης εχει προβλημα συνθεσης,δυστυχως μειναμε απο  εταιριες  να τον συμπληρωσουμε.

οι 10 εταιριες
-------------
- ΔΕΗ

-ΕΕΕΚ

-ΕΛΠΕ

-ΕΤΕ

-ΚΥΠΡ

-ΜΟΗ

-ΜΥΤΙΛ

-ΟΠΑΠ

-ΟΤΕ

-ΤΙΤΚ

οι υπολοιπες με τα εκατομυρια τεμαχια  και με αδιαφορια του του επενδυτικου κοινου ,δεν εχουν αυτη την στιγμη κατι το ιδαιτερο που να σε κεντριζει η να παιζει σημαντικο ρολο στην διαμορφωση του δεικτη.θα μπορουσε να ηταν και η Βιοχαλκο,αλλα τι να πω με την//μανα// και τις κορες της ,πολυ χαρτουρα για το τιποτα ,αντι μια δυο το πολυ και τελος .

savil 

Χρηματιστηριον αξων Αθηνων [μια ματια στο κλεισιμο της αγορας]

φιλοι μου γεια σας

Χθες βραδυ η αναλυση γραφτηκε αγρια μεσανυχτα,και εγινε αναρτηση επισης αγρια μεσανυχτα στις 2.3 την νυχτα.Την ωρα την βλεπετε ακριβως κατω απο την δημοσιευση.Σας πληροφορω ,οτι η κουραση ειναι τεραστια και μια αορατη ευθυνη που βαραινει την συνειδηση μου χωρις λογο φυσικα,διοτι ουτε διαφησηση περιμενω ,διοτι δεν θελω να μπερδευω τα πραγματα,και ουτε φυσικα εσεις που με διαβαζετε πληρωνετε,ουτε αυτο ειναι το προβλημα μου.Εγω θελω να ειμαι ενταξει με τη συνειδηση μου και τον εαυτο μου κα προσπαθω να δωσω σε χιλιαδες επισκετες απο ολο τον πλανητη,τις γνωσεις μου  και την ερευνα μου,χωρις αυτο να εναι προταση δια χρηματιστηριακεςπραξεις.
Αλλη μια φορα νομιζω η σελιδα σας δικαιωσε που την διαβαζετε διοτι ηταν απλη και φυσικα ,κρινομενη εκ του αποτελεσματος 100% εκριβης. Να τι σας ειπα χθες βραδυ.

-δεν βλεπω καμια ανοδικη προοπτικη αν θελουμε να λεγομαστε σοβαρη αγορα

- αν ειμαστε οχι σοβαρη αγορα,χρειαζονται δυπλασια κεφαλαια για να στηριχθει  ,αυτο που εγινε χθες και  αυτη η τακτικη δημιουργει θυματα,ειδικα σε απαιδευτους εμπορους .

Γραμμες
---------
(+)
==========415 γραμμη τεστ
(-)

-413  εμποδιον

--409 εμποδιον

--404 εμποδιον

-401 εμποδιον

-393   1ον εμποδιο

(+)
==========380 γραμμη τεστ
(-)

και τι εγινε σημερα?Η απαντηση ειναι στο ταμπo .ΔΥΟ ωρες κρατησε η γραμμη τεστ του 380 και μετα η διασπαση της που ειδατε που οδηγησε τον δεικτη και εχει μελλον ακομη αρκετο μπροστα του.
Επισης ο δεικτης με το ανοιγμα στο 1ον λεπτο αγγιξε το 1ον εμποδιο το 393 και αμεσως γυρισε κατω,ουτε καν προσπαθησε να το παλαιψει το πραγμα.,ασχοληθηκε μονο με την αντοχη και την διασπαση του 380.,το οποιον ηταν σημειον τεστ.

Να σας πω τωρα κατι που φυσικα δεν το ξερετε.Ολα τα ενδιαμεσα εμποδια ηταν ιστορικα εμποδια ,δηλαδη προκυπτουν απο την δραση του δεικτη ως σημερα και ειναι διαφορες μετρησεις και ΚΜΟ.
Ενα απο αυτα τα εποδια  ηταν ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ[ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ] ,και το ειχα βαλλει να δω την αντιδραση του δεικτη και ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ, αν πραγματικα  το παρον προδιαγραφει το μελλον.Ναι φιλοι μου αυτο το σημειον ηταν το!!!!!!!!!!!!!!!!! ναι ναι ηταν το 393 παρακαλω και αυτο μαζυ με αλλες επιστημονικες αναγωγες μας δινει τιμη στον δεικτη που καλυτερα να μην σας το γραψω για να μην τρομαξετε.

Τελειωσε και η σημερινη ημερα,ειμαι  μεσα  στην πορεια του δεικτη και των συντελεστων του,θα μελετησω την κινηση και την σημερινη διαδρομη  του και αν προλαβω θα κανω αναρτηση αποψε το βραδυ ,διαφορετικα ως το πρωι καποια στιγμη θα γινει  αναρτηση της αναλυσης.Ειναι πολυ περιορισμενος ο χρονος μου αυτη την εποχη με χαρτοφυλακια φιλων και γιαυτο συμβαινει αυτο.
Να εχετε ενα καλο απογευμα και καλη ξεκουραση.

savil 8-9-2011

η κουραση βγαζει και λαθη

η αναρτηση εγινε της χθεσινης αναλυσης εγινε 2,25 ,αγρια μεσανυχτα.Φυσικο ειναι λογω κουρασης υπερβολικης απο τις υποχρεωσεις μου να υπαρχουν και τυπογραφικα λαθη ,οπως με το 315  ενω το σω,στο ειναι 415 .
συγνωμη ,αλλα δεν ειμαι και υπαλληλος σας ,και οσα γραφω χαρη σας κανω ,αυτο το λεω γιατι καποιοι ερηξαν το φαρμακι τους οπως παντα εδω και ενα χρονο,αλλα απο την αλλη ειναι μονιμοι// ζητουλες // για ατομικες εξυπηρετησεις.Φυσικα ειναι ανωνυμοι ,βλεπετε τους καλυπτει το συστημα.
Κυριες- Κυριοι

καλημερα σας

καλη επιτυχια στα προγραμματα σας.

TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX.TOP 20 [8-9-2011]

savil 8-9-2011

φιλοι μου γεια σας

Δεν βλεπω κανενα ανοδικο κατω απο κανονικες συνθηκες λειτουργιας μιας αγορας, και εννοω μιας σοβαρης αγορας και οχι το //γιουσουρουμ// το δικο μας.Αν υποθεσουμε ,ομως οτι πρεπει να δωσω μια γνωμη για το //γιουσουρουμ// του +10% η του +30% την ημερα,σας λεω λοιπον ,οτι αυτη  η αγορα και αυτη η εικονα μπορει να συντηρηθει μονο αν μπαινει καθε μερα νεο χρημα και σχεδον δυπλασιο απο την προηγουμενη ημερα,διαφορετικα μενει απο καυσιμα  δηλαδη ρευστον ,δηλαδη πραγματικον χρημα.Καποτε υπηρχε το Τ3 ,οπως θα ξερουν οι παλιοι ,σημερα  ειναι πρωτα το χρημα και μετα η εντολη ,σε αντιθεση με το 1999 που πρωτα ηταν η εντολη και σε 3 ημερες το χρημα.
Αν αυτο που βλεπω σημερα ,εχει συνεχεια με τον ιδιο τροπο ,θα γινω απλος παρατηρητης και οταν φουσκωσει η κατασταση  θε ξεκινησω τα σορτ  μου οπως παντα.
Αν ομως η αγορα ,εχει καποιο μηνυμα να μας δωσει θα το δουμε αμεσα  σε μια δυο μερες το πολυ. Θα δουμε  ΔΗΛΑΔΗ το πραγματικο προσωπο της αγορας και αν αυτο το προσωπο εχει να μας πει κατι νεο,κατι καινουργιο.
Δεν διατηρω τετοιες ελπιδες ,αλλα πρεπει να κανω υπομονη ,να δωσω λιγη πιστωση χρονου.Πλησιαζουν οι ληξεις των ΣΜΕ  ,τα οποια ανοιξαν πολυ ψηλα απο τα σημερινα επιπεδα κοντα στο 575 περιπου και ισως μαζευεται λιγο η κατασταση ως που να κλεισουν.Επισης στην συνεχεια εχουμε ληξη 9μηνου που και αυτο παιζει τον ρολο του ειδικα για τις τραπεζες.
Υπαρχουν και αλλα θεματα ευρωπα ι κα και μνημονιου που αυτο το μηνα επειρεαζουν το κλιμα της αγορας.
Στην δικη μας τωρα και στο σημειον που βρισκομαστε υπαρχει ενα σημειον με ιδιαιτερη σημασια και αυτο  ειναι οι 380 μοναδες.


/                                  380                     


Οι   380   ειναι σημειον τεστ  δια την συνεχεια της πορειας του δεικτη και της αγορας.
Σε συνδυασμο και με αλλα σημεια πανω αποτις 400 μοναδες ,μας δινει πολυ χρησιμες πληροφριες δια την πορεια του δεικτη.

(+)
=============380  σημειον τεστ
(-)


Εχω και αλλα πολλα στο μυαλο μου γενικα για τη αγορα και την κινηση ,αλλα νομιζω αφου εχετε το σημειο τεστ,ολα τα αλλα συμπληρωνουν ενα προγραμματισμο.
Θα σας υπενθυμισω μονο οτι ,οπως χθες  εγραψα για την βιαιη κατασταση που ερχοταν,υπαρχει περιπτωση αυριο με το ανοιγμα η λιγο αργοτερα με κανενα χασμα στον εγκεφαλο τους,αφου το μεταφερουν δηθεν και στην αγορα , να αρχισει μια κατηφορα χωρις προηγουμενο,( πατ κιου ολα-πανω -ολα  κατω).Οι ταυροι ειναι στα κεραμιδια στις περισσοτερες μετοχες αλλα και στον εικοσαρη.Προσωπικα ,ουτε που αγγιζω αγορα με τιποτα και για κανενα λογο,μετα την μπορα θα παρω αποφασεις σε μια δυπλη προσπαθεια αν γινει ποτε .Βεβαια ,αυτο πιστευω εγω μεσα απο την μελετη μου ,που εχει εκπαιδευτικο χαρακτηρα και αφορα μονο εμενα.Δεν ειναι προταση δια χρηματιστηριακες πραξεις,
Αυτα και σημερα  σας ευχομαι καλη επιτυχια στα προγραμματα σας.


savil 8-9-2011