Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[μια ματια στην σημερινη ημερα 5-1-2012]

Φιλοι μου γεια σας.

Σημερα δεν χρειαστηκε να συμπληρωσω τιποτα κατα την ωρα της συνεδριας.Ολα τα ειχαμε γραψει χθες βραδυ στην αναλυση μας.Εφοσον θα γινοταν διασπαση πτωτικη του 251 ,μας περιμενε το 245 ,ετσι σας γραφαμε χθες βραδυ και αυτο εγινε.Αλλη μια φορα η αναλυση μας ηταν πολυ διαφωτιστικη πανω στην κινηση του δεικτη και της αγορας του εικοσαρη.
Τωρα βρισκομαστε στην δεκαδα 240.....250 ,ισως και ενα μικρο κοματι απο το 250..255 . σαν ενα ενιαιο πλανο θα ελεγα, εχουμε  νομιζω μπροστα μας το 239 ....255.
Αν υπαρξουν σημαντικα γεγοντα  οχι καλων ειδησεων,τοτε στοχευουμε  ισως και το 229 σαν αμεσο στοχο μετα το 239 ,αν δεν κρατησει.Γενικα εχουμε πιθανον ενα μερος της κλιμακας τιμων του δεικτη απο το 229 ως το 255 που πρεπει να εξετασουμε,εκτοςκαι εχουμε κατι εκτακτο δυνατο με αντιστροφη.Φυσικα ο τροπος  που θα κινηθει ο δεικτης , δεν μας ειναι ακομη απολυτα γνωστος .Σημερα παρατηρησαμε μια προθεση να κατεβουμε αμεσα κατω απο το 250 σχεδον με το ανοιγμα της αγορας .Την Δευτερα θα δουμε τι σκοπο (σχεδιο) εχουν οι (αρχοντες) της αγορας.Δειχνουν μια προθεση ρευστοποιησεων χωρις  να το σκεπτονται και πολυ.Ισως αυτοι να γνωριζουν κατι παρα πανω ,απο εμας τους κοινους  θνητους.
Οι γραμμεςμας ειναι εδω να μας βοηθησουν στην πλοηγηση των σκεψεων μας και των αποφασεων μας.Θα μελετηθει η σημερινη ημερα περισσοτερο και θα υπαρξει ενημερωση  πληρης ως την  Κυριακη το βραδυ.
Οι μετοχες εχουν τα δικα τους θεματα προς αναλυση.Παρατηρουμε οτι πολλοι επισκεπτες ψαχνουν με αγωνια παλαιες αναλυσεις που εχουμε κανει σε διαφορες εταιριες και ειδικα στην ΔΕΗ.
Δεν πρεπει να αναφερθουμε ετσι δημοσια δια τις εταιριες.Εαν καποιος εχει προβλημα η σοβαρο θεμα με καποια μετοχη ,να μας γραψει και θα του πουμε την γνωμη μας[ΧΩΡΙς ΧΡΕΩΣΗ ΦΥΣΙΚΑ] .Κατω απο τον τιτλο ειναι η διευθυνση επικοινωνιας  μαζυ μας.

καλη ξεκουραση

saviil  5-1-2012