Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

TEXNIKHΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ ATHEX. TOP 20 6-10-2011

/                                                                                                    


Αυτη η μαυρη γραμμη συμβολιζει ,την λυπη μου για την  Σοφοκλεους.Θελω να πενθησω  για την αγορα μας ,θελω να πενθησω .διοτι ολη μου την ζωη ,την αφιερωσα στην αγορες γενικα και στην δικη μας[την Σοφοκλιτσα μας].Οσους την εβλεπαν σαν τζογο ,δεν τους συμπαθησα ποτε και πολλες φορες τους πεταξα εξω απο την δουλεια μου και συνεχιζω να το κανω.Αν θελει καποιος να βγαλει συμπερασματα για την οικονομια μιας χωρας ,δεν χρειαζεται να κανει τιποτα αλλο,παρα  να ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΟΡΑ ? και να  την επισκεφθει. Να δει απο κοντα την  συνεδριαση μιας ημερας και να δει  και να μελετησει τις εταιριες .Μεσα μονο απο αυτο το κριτηριο,μπορει να εχει  τα καλυτερα συμπερασματα,και την καλυτερη ενημερωση για την χωρα και την οικονομια της,χωρις υπουργους και πρωθυπουργό να προσπαθουν να εξηγησουν πραγματα τα οποια και οι ιδιοι δεν κατεχουν,και αποστηθιζουν ο,τι τους γραψανε οι βοηθοι τους.


ΑΓΟΡΑ
---------
δεν υπαρχει φιλοι μου αγορα,γιουρουσια πανω κατω κανουν μερικοι ,μηπως ξεφορτωσουν τα αχρηστα και αζητητα χαρτια.Τρεχουν να προλαβουν ,ετσι ωστε σε λιγες ημερες να μην εχουν τιποτα στην κατοχη τους.Εβλεπα σημερα την ΕΤΕ και λυπομουνα να την σορταρω,ηταν σαν να   εκανε  καποιος  μεγαλο αμαρτημα,ομως την σορταρα ,διοτι πρωτα-πρωτα ειμαι  εμπορος.

-κερδοφορια μηδεν
-επιχειρηματικοτητα μηδεν
-κλιμα μισους απο την διοικηση[υβρεις  και συκοφαντια των ελληνων και των επιχειρησεων απο τον ιδιο τον πρωθυπουργο]
-προπτικη  =το λουκετο η η φυγη
-επικυρηξη ατομων με 1000 ευρω το κεφαλι[και η αδυναμια εχει την αξιοπρεπεια της]
-ιδεολογικο μισος στον επιχειρηματικο κοσμο και στις ειχειρησεις
-Τραπεζικο συστημα ανυπακτο και κρατικοποιημενο
-ληστρικες ασφαλιστικες εισφορες που δεν πηγαινουν στον εργαζομενο
-φορολογια = οτι καπνισει στον καθε υπουργο
κ.τ.λ
 ποσα να απαριθμησω ακομα για να σας πω ,οτι αγορα δεν υπαρχει ,μια λα ι κη   με ντοματες της πλακας εχουμε.Δεν εχουμε αγορα για ολους αυτους τους λογους που σας αναφερω ενδεικτικα και χιλιαδες ακομη.Πριν λιγες ημερες σας ειπα  οτι στην ΔΟΜΙΚΗ αναλυση γνωριζουμε το τελος και αυτο ειναι το μηδεν.Εκει οδευουμε στο μηδεν ,η αγορα θα κλεισει αυτη και ισως με αλλα μυαλα αν βρεθουν να δημιουργηθει μια νεα  με νεες δομες .Βεβαια αυτα ειναι ονειρα,κανεις δεν γνωριζει την αγορα και κανεις δεν της εδωσε την πρεπουσα σημασια.Η αγορα απο μονη της ηταν ικανη να λυσει το προβλημα χρεους της ΕΛΛΑΔΑΣ μας,αλλα που μυαλα?που  σπιθα για δημιουργια? Χαθηκε και αυτη η μανοδικη ευκαιρια ,να μην ταλαιπωρηθουν χιλιαδες κοσμου  και φυσικα η χωρα να σερνεται αιχμαλωτη και αλυσοδεμενη απο παζαρι σε παζαρι του εξωτερικου ,καταματωμενη και με μια πινακιδα που γραφει ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ  και   ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ.
Γιατι μας βριζεις σαν χωρα και σαν ατομα?
Ντροπη σου προδοτη.Αντε πνηξου αν εχεις φιλοτιμο.
Αυτη η χωρα δανειστηκε για να καλοπερνας εσυ και ολο σου το σο ι .


καλη νυχτα

savil   6-10-2011
[ελπιζω μονο σε ενα θαυμα]




[Επαναληψη για σοβαρους λογους] χρματιστηριο αξιων Αθηνων[ισως χωρις τραπεζες ο ει...

κυριες -κυριοι γεια σας
------------------------------

οι κυβερνωντες σημερα τρεμουν μηπως ο κοσμος τρεξει και σηκωσει εστω τις ελαχιστες οικονομιες του ,οποτε ισως το σχεδιο τους αποτυχει.
===========================================
τι πρεπει να ξερετε σε περιπτωση κρατικοποιησης των τραπεζων
============================================
εαν κρατικοποιηθουν οι τραπεζες,λενε  ειναι εγυημενες οι καταθεσεις.Αυτο σηκωνει πολυ συζητηση,αλλα δεν με ενδιαφερει αυτο εμενα,οσο οι συναλλαγες  μετα την κρατικοποιση των τραπεζων.ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙς ΟΛΕς ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝκαι θα ελεγχουν φορολογικα ,και οι αναληψεις  ισως να γινονται αφοσον καποιος εχει φορολογικη ενημεροτητα.Με απλα λογια οι τραπεζες θα μετατραπουν και σε Δημοσιες Εφοριες.Πρωτα θα μας στελνουν για φορολογικη ενημεροτητα και μετα ,ισως θα μπορουμε να κινουμε ελευθερα τους λογαριασμους μας.Πολυ πιθανον και στις αναληψεις  μας να υπαρχουν εμποδια με πλαφον κ.τ..λ.
Αυτη η πολιτελεια ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟς , που ειχαμε και το απορρητο των στοιχειων μας θα τελειωσει και ολα θα εινα στον ελεγχο καποιου πρασινορουφιανου,σαν αυτους που βγαζουν  μεθαυριο την Δευτερα στην αγορα σαν τον παλιο (μπογια) που μαζευε τα αδεσποτα. .Μας εχουν ολους επικυξει με το κεφαλι  δηλαδη 1000 ευρω ο κεφαλι τοσο αξιζουμε.Ολα αυτα ειναι τα προεορτια της πτωχευσης (με οποιο επιθετο θελετε να βαλετε εμπρος),και να τρομαξει ο κοσμος να κλειστει στα σπιτια του και να μην τους ενοχλει.Θα ζησουμε στιγμες οικονομικης δικτακτωριας και ελεγχομενο οικονομικη ελευεθερια.Η ελλαδα που ξεραμε δεν υπαρχει πλεον,την Ελλαδα την παρεδωσαν στους μουζαχεντιν του κοματος και στους λαθρομεταναστες που τους χρησιμοποιουν για δικους τους σκοπους,με διαφορους τροπους.,Καποιος μου ειπε μερικοι ειναι και κουκουλοφοροι ,που εσπαζαν βιτρινες και αρπαζαν εμπορευματα απο τα καταστηματα.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ Αθηνα μας.Αντι να μας αποδειξου  αυτοι γιατι μας αποκαλουν διεφθαρμενους και φοροφυγαδες,καλουν εμας να αποδειξουμε ,οτι δεν ειμαστε.Αυτο δεν ειναι δημοκρατικο καθεστως ,αλλα σχετη Δικτακτωρια.
Εγω μια ενημερωση σας κανω,για αυτα που θα τραβηξουμε με κρατικοποιημενες τις τραπεζε,διοτι σημερα οι τραπεζες ελεγχουν και ολη την οικονομια ,εστω οτι απεμεινε.



EUR/USD

savil 6-10-2011  (17.52)



.........1,3553
(+)
===========1,3417 [balance]
(-)
.......1,3280


savil 6-10-2011 (17.54)

DJIA (R)

savil 6-10-2011  ( 17.43)



...........11273....11630
(+)
==============(11.003-11056)  balance
(-)
.........10670.........[10300-(10350)]


savil 6-10-2011 17.46

S&P 500 (R)

SAVIL 6-10-2011  (17,35)




...........1183
(+)
====================(1148--1158) BALANCE
(-)


...........1110


savil 6-10-2011  (17.38)



ΟΠΑΠ [ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ]

ΤΕΛΟς ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΟΠΑΠ τα παλαια κριτηρια με τα οποια αναλυαμε την εταιρια.Τωρα πλεον μετα την αφαιμαξη του ταμειου του με  αντιδεοντολογικο τροπο θα εξετασουμε τον ΟΠΑΠ με αλλο πρίσμα..

λογστικη αξια  =1.90 που σημαινει στην καλυτερη των περιπτωσεων με τις παρουσες συνθηκες, θα μπορουσε να διαπταγματευεται επι 2 την λογιστικη αξια,οπως συμβαινει και στο εξωτερικο επομενως μια τιμη στο 3,5-3.90 θα ηταν μια αριστη τιμη διαπραγματευσης, διοτι  αν βγαλει ζημιες το 2011 τοτε το 1 ευρω και πολυ του ειναι ,κατι φυσικα που επθυμουν σημερα οι διοικουντες και η τρο ι κα για ευνοητους λογους.Ο  ΟΠΑΠ πλεον μετα το αδειασμα του ταμεου ,γινεται  εταιρια με χρεη της ταξεως των 800 εκ, σε πρωτη φαση ,και φυσικα χανει τους πιστωτικους τοκους που βοηθουσαν την κερδοφορια.Νομιζω δεν θα μπορεσει να πουλησει τα μηχανακια με κερδος διοτι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ και θα του μεινουν  απουλητα η θα τα πουλησει με ζημια. Θα ελεγα οτι μια τιμη μεταξυ 2,5 ...3 ευρω ειναι μια καλη και αισιοδοξη τιμη για τον οργανισμο προσεχως.

Αυτα που γραφω ειναι προσωπικη ερευνα και δεν ειναι συσταση δια χρηματιστηριακες πραξεις.

savil  5-10-2011





(+).......προσκαιρη ζωη
=================300
(-).....αδης ....μηδεν
οταν υπαρχουν σημερα  ,εμποροι που αγοραζουν [προτον μπανκ] ,τοτε εμεις οι οικονομολογοι και αναλυτες[40 ετη] πρεπει να παμε σπιτια μας ,αυτοι ξερουν πιο πολλα απο εμας.Εμπιστευθειτε τους,αυτους και τα σαιτ που διαφημιζουν η διαφημιζαν την πρωτον μπανκ[δηλαδη την πραματεια τους].....τα υπολοιπα ειναι ευκολως εννοουμενα.καλη τυχη  στον αδη..........εκει υπαρχει το μηδεν και μπολικο σκοταδι,παρεα με τον χαροντα .

καλημερα σας.

εκφραζω προσωπικες αποψεις κα οχι συσταση δια χρηματιστηριακες πραξεις.

london school of economiks




του   london school   ο ανθρωπος= ?????????????????

πτωχεση
 made [ london school of economiks]
 δια χειρος πρωτομαστορα

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,
αποφοιτος του γνωστου σχολειου  στας ( λοντρας)


λεφτα υπαρχουν


Μidnight in the Garden of Good and Evil    - ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Μidnight in the Garden of Good and Evil - ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Κυριες- Κυριοι

καλημερας

καλη επιτυχια στα προγραμματα σας