Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

εκτακτη ανακοινωση

savil 5-8-2011


οποιος επισκεπτης της σελιδας,εχει καποιο προβλημα  με το χαρτοφυλακιο του  και θελει μια προσθετη προσωπικη συμβουλη,πολυ ευχαριστως ,να του την προσφερει η σελιδα μας και εγω προσωπικα ,που εκπροσωπο την σελιδα.
Ειναι μια προσφορα προς τους επισκεπτες μου και φυσικα ειναι δωρεαν  η προσφορα μου.Μιληστε αν εχετε προβλημα,ρωτηστε αν κατι δεν σας βγαινει,ρωτηστε μας, να σας βοηθησουμε να εισθε στην σωστη θεση την καταλληλη ωρα,οχι διοτι ειμαι παντογνωστης ,αλλα νομιζω καθε μερα  με τις επισκεψεις σας επιβεβαιωνετε την χρησιμοητα των λογων μου και των αναλυσεων μου. και φυσικα με μια πολυχρονη πειρα και προυπηρεσια  πανω στο  αντικειμενο μας.


ioannisglivas@hotmail.gr


savil  

μια ματια στο κλεισιμο της αγορας ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

savil 5-8-2011


Φιλοι μoυ γεια σας


παρακολουθησατε μια συνεδρια ,με πολυ αγωνια πιστευω.Προσωπικα δεν μπορεσα να την παρακολουθησω λογω διακοπων ρευματος.
Προσοχη στα συναισθηματα σας και στις εκτιμησεις σας. Σαν περιβαλλον ,μπορει να σας εχουν μεινει παλαιες εικονες και συνηθειες και συμπεριφορας του κοινου.Απο ολα αυτα τα παλια δεν υπαρχει τιποτα  ΣΗΜΕΡΑ και πρεπει να ξεχασετε εικονες και συμπεριφορες.Οι καιροι εχουν αλλαξει και ισως εκεινες οι εποχες με τις τραπεζες //αρχηγους//με τιμες 10 και 15 ευρω ,εχουν τελειωσει ανεπιστρεπτι,τελεια και παυλα.Η χωρα ειναι πτωχευμενη δεν εχει σημασια λιγο η πολυ,με τεχνικη αναπνοη ζει,αλλα και ολος ο πλανητης ισως περασει καταστασεις //βαβελ//.
Το συστημα κλωνιζεται ολο συνθεμελα.Οι μεγαλες εταιριες παγκοσμια θα περασουν απο τις //συμπληγαδες// ,η ζωη θα παρει μια αλλη τροπη και νοημα.Ευχομαι να μην ειναι αυτο που ολοι σκεπτομαστε,αλλα με δανεικα δεν μπορεις να ζεις μια ολοκληρη ζωη ,ειτε ατομο εισαι,ειτε κρατος ,εισαι ειτε επιχειρηση εισαι.Καπου ολα εχουν ενα τελος,η ζωη γεννιεται την ιδια μερα με τον θανατο,η ανοδος των αγορων το ιδιο ,ο εχθρος της ανοδου ειναι ο δολοφονος της και οχι η καθοδος.Γενικα  τα παντα εχουν ενα κυκλο ζωης,ετσι και οι αγορες και οι μετοχες κ.τλ.
Σημερα ειδαμε την αγορα να δενει για τα καλα κατω απο το 494 και φυσικα υπακουει απολυτα στην ακολουθια μου που εδω και ενα χρονο εχω στον τιτλο της σελιδας.Ενας  αγνωστος φιλος μαλιστα μου εγραψε στα σχολια  πολυ ωραια λογια και τον ευχαιστω και ειπε 494+394=888 και 888/2=444 το σημερινο χαμηλο.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ- ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΩΝ // ΣΑΝ 888 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΥΨΗΛΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ [885].
ειναι αληθεια ολα αυτα δενουν με τις μελετες μου ,και ειδατε με τα ιδια σας τα ματια  με ποση ακριβεια οι δεικτες παγκοσμια  επαληθευουν τις αναλυσεις μου .Ειναι εκει ολες οι περισσοτερες γραμμενες, σε ανυποπτο χρονο για τους περισσοτερους,ομως εγω ναι, το ηξερα ,οτι ερχεται μεγαλη διορθωση και πως ειναι σαν την διορθωση του 2008 και χειροτερη.Να λοιπον που ολα  υπακουουν στις γραμμες μου και στα εμποδια που γραφω στις μελετες μου και τις αναλυσεις.Μεχρι σημερα εχω μελετες για περισσοτερα απο 30 χρηματιστηρια, και φυσικα για  ολα τα εμπορευμτα και το συναλλαγμα και ολα ναι υπακουυν στις γραμμες μου και τα 5 σημεια μου  ως εμποδια.Θα μελετησω περισσοτερο  την σημερινη ημερα και φυσικα απο αυριο θα διαβασετε πολλες αναλυσεις μου και αρθρα μου για πολλα οικονομικα ζητηματα και φυσικα και δια τις αγορες,μαζυ και την δικη μας.


ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ -ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.


savil 5-8-2011



μια ματια στην αγορα Χρηματιστηριο αξιων Αθηνων FTSE TOP 20 f

savil 5-8-2011


Φιλοι μου γεια σας


ολες οι κορυφες που εχει κανει ο δεικτης μεχρι σημερα απο τοτε που ιδρυθηκε εχουν δωσει τα σημετρικα τους σημεια η  τα κεντρα αναλογων οικονομικων κυκλων.
Η μονη κορυφη που δουλευει αυτη την στιγμη ειναι η προσφατη κορυφη στο 579 και η οποια κορυφη ξεκινησε απο το κεντρο ενος νοητου κυκλου.Επομενως αφου το επανω  κατακορυφο σημειον του κυκλου ειναι το 579 τοτε το κατω κατακορυφο σημειο η το κατω ακρο της καταορυφου διαμετρου ειναι το  431 .




===========579


========================505


============ 431


αυτη την περιστροφικη κινηση θελει να κανει ο δεικτης.Νομιζω θα τα καταφερει κα μετα θα μας δωσει ,οτι εναι να μας δωσει σαν νεα κορυφη.Ελαχιστες φορες εχει παρατηρηθει να μην τα καταφερνει,αλλα στην πλειοψηφια τους αυτο γινεται κατα κανονα και μονο η εξαιρεση ειναι η μη ολοκληρωση της περιστροφικης κινησης.Σημερα πλησιασε αυτο το σημειον με το χαμηλο 444 περιπου.Θα μπορουσαμε να πουμε οτι σχεδον το εκανε,αλλα νομιζω θα παει ακριβως..Γιαυτο σας ειπα οτι απο το 515 υπολογειστε ενα χαιρκουλ περιπου -15%.


ετσι νομιζω εξελισεται η κατασταση και ελπιζω ετσι θα συμβουν.Βεβαια παρατηρω ,ο,τι ο δεικτης κανει μικρα κυκλακια εδω στην περιοχη που βρισκεται στο 455 και ισως καποια απ αυτα να τον στειλει στο 431 ακριβως.


savil


αυτα που γραφω ειναι ερευνα και αφορα εμενα,δεν ειναι συσταση δια χρηματιστηριακες πραξεις.

μια ματια στο ανοιγμα της αγορας ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΟ ΑΞΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ [5-8-2011]

Φιλοι μου  γεια σας

ειπαμε τι γινεται στην αγορα παγκοσμια,μη τα επαναλαμβανω και δεν ειναι ωραιο.Λοιπον φιλοι μου ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ,τα πραγματα δεν ειναι οπως παλια.Αυτοι που οργανωσαν αυτο σχεδιο με ταχυτατο χρονο εφαρμογης,δεν το  εκαναν ετσι τυχαια η τουςπροεκυψε χωρις να το καταλαβουν.Αφου ξεφορτωσαν στα ψηλα επι 5 μηνες περιπου ,ηλθε η ωρα και εβγαλαν την σκαλωσια που στηριζοταν ολο αυτο το παγκοσμιο οικοδομημα της αγορας,με ενα και μοναδικο σκοπο  ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.
Κρεμασαν ολους τους αδαεις και εξυπνακηδες  του πλανητη και τωρα τους περιμενουν σαν ωριμο φρουτο να τους πουλησουν τα χαρτια που εχουν εδω κατω στις πυλες του αδη.Γιαυτο μην ονειρευεσθε τιποτα //ραλυ// ,δεν εχει το πακετο τετοιο πραγμα.Εδω θα βρασουμε το ζουμι μας και οτι θελει ας γινει,εννοω πακοσμια ,οσο για εμας βρασμενο και με το παραπανω ειναι το ζουμι μας,αλλα η σουπα δεν τρωγεται.Δεν τελειωσαμε ακομη ειδικα η γερμανια  ,αν δεν περασει ανοδικα το 6483  την περιμενει το 5336 ,που ειναι το 2ον τσουναμι που θα σαρωσειτα παντα ,δεν θα μεινει τιποτα ορθιο,δηλαδη ξεβρακωμα σε δυο δοσεις.
Απο εκει θα ξεκινησει, ο,τι ξεκινησει το 5366 ,με ορους και προυποθεσεις κατα 90% ,διοτι ισως υπαρξει περιπλοκη που προβλεπει αλλα πραγματα.Αυτο που εγινε τωρα ειναι το ενα κοματι κατω ,υπαρχει και αλλο που θα αποτελειωσει οτι ειναι ορθιο και φυσικα το πορτοφολι των μικρων και ασχετων με την αγορα.Επομενως σας πληροφορω ,με συναισθηματα και χειρομαντιες δεν προκειτα να κανετε τιποτα,καλυτερα θεατες ,παρα  βορα των θηριων. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΠΟΡΑ ,ραλυ δεν υπαρχει στον οριζοντα με οσα βλεπω ως αυτη την στιγμη.

savil 5-8-2011

καλημερα σας

φιλοι μου καλημερα σας

σημερα ειναι μια ημερα που θα γραψει  η ιστορια καποτε σαν  το //γεγονος//.Ειναι η μονη ημερα που δεν λειτουργει η λογικη,αλλα το ονειρο και η σκεψη του καθενος.Οι παραγγελιες αγορων ειναι στο -10% απο τα χθεσινα επιπεδα,αλλα κυριως στο -15% απο τα επιπεδα της Δευτερας,αλλα  οτι θελει ζηταει ο καθενας,.Παραλογο θα ελεγε καποιος ,ενταξει και τι ειναι λογικο σημερα στον πλανητη?.Μπορει η ημερα να εξελιχθει   σημερα και σε ημερα αντιστροφης,δινω μεγαλες πυθαντητες,διοτι η Γερμανια και η Αμερικη πλησιασαν επιπεδα αντιστροφης.Το τι θα γινει μετα ειναι αλλη κουβεντα,αλλα αν θελετε την γνωμη μου ο //Αντυπας το λεει σε ενα τραγουδακι του// αφου αναρωτιεται τι γινεται? απαντα μετα  //της πουτανας γινεται//.Ετσι ειναι φιλοι μου σημερα στις διεθνεις αγορες //γινεται της πουτανας//,το λεω και με πιανουν τα γελια,φυσικα ζητω συγνωμη και απο θιγόμενα προσωπα,αν και μου αρεσει η λεξη ,ειναι μεστη νοηματων και οχι μονο.Σχεδον ολοι οι ανδρες ερωτευτηκαν την δασκαλα τους που ισως ειναι μια εταίρα.

καλημερα σας.

savil 5-8-2011

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

επαναληψη
ειναι προσφατη η αναρτηση αυτη,αλλα επανω στο ιδιο πνεμα εχω γραψε αρκετες.Βεβαια και σαν τωρινη δεν χανει Την σημασια της,.Οι αγορες περαν του οτι ειναι το κυριο επαγγελμα των δυνατων,ειναι 100% και πολιτικη ,ΔΙΟΤΙ Η //ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΝΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ//,επομενως ο εχων την αδεια ,εχει και φυσικο προισταμενο τη //πολιτικη//. .Φυσικα  στην πολιτικη εντασσεται και ο οικονομικος πολεμοςκαι οι κρατικες σκοπιμοτητες.Οταν ερχεται η ωρα του λογαρισμου ,οι μεγαλοι κυβερνητες δυστροπουν να πληρωσουν τον λογαριασμο η τα δενεικα που πειραν και τοτε αρχιζουν τα αλλα κολπα,τα μαφιοζικα,δηλαδη η μου τα χαριζεις  η πεθανεις,διοτι το πιστολι ειναι αληθεια στον κροταφο του δανειστη.Βεβαια αυτα τα κανουν οι κυριοι G5 και  οχι ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με το νερομπιστολο που εβαλλε περσυ πανω στο τραπεζι 
Εχω μια απορια,//αληθεια η Κινα στεκει  ορθια?// καιρος ειναι να βγουν τωρα απο τους διεθνεις αστυνομους της ταξης  //ΤΑ ΑΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ//.ειδαμε ολοι τι επαθε ο Κανταφι και που πηγαν οι καταθεσεις του.Αυτα ολα συνιστουν πολιτικη η ΔΙΕΘΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΊΑ.




TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: ΓΕΡΜΑΝΙΑ: "savil 3-8-2011 Χρονικα ειχα ενταξει στο μυαλο μου ,αυτα που συμβαινουν στις παγκοσμιες αγορες,περιπου δια Οκτωβριο μηνα ,μετα το 9 μηνο,..."

Dax(r) idex 5-8-2011

savil  5-8-2011

General  plan

(+)  A plan
================ linie savil  d=5980 [5-8-2011]
(-)  B plan


///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


A plan  5980(+)........


=============6660 hindernis  [εμποδιον]


-----6473 hindernis


=============6287 balance


------6100 hindernis


============== 5914(5869) hindernis


///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


B plan 5980(-).........


===========5914  hindernis


----5727 hindernis


============5541 balance


-----5355 hindernis


============5169 hindernis


savil 5-8-2011

[επαναληψη πολυ δυνατη αναλυση] Dax (r) Idex Techniki Analysi von savil 1-8-2011

επαναληψη.


συνεχιζουμε φιλοι μου, να εχουμε απολυτη επιτυχια  στην κλιμακα τιμων του  δεικτη,οπως θα διαβασετε,και που η αναρτηση με μεγαλη ακριβεια  και στα σημεια επιβεβαιωνεται.


TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: Dax (r) Idex Techniki Analysi von savil 1-8-2011: "savil 1-8-2011 (+) A plan =============7041 (-) B plan //////////////////////////////////////////////// B plan ============701..."