Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

[επαναληψη 100% επιτυχια] ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX.TOP 20 [26-9-2011]

επαναληψη
-------------
ειχα  παντα μια σκεψη ΑΝΤΙΣΤΡOΦΗΣ[στο 325] κι αυτος ηταν ο λογος που σας το ανεφερα συνεχως με ιδεες γενικα για την αντιστροφη.Δεν γνωριζω ακομη 100% αλλα ενα εμποδιο ειναι αυτο και θα το δουμε αυριο Πεμπτη .Διαβαστε αυτη την αναρτηση ειναι πολυ διδακτικη και με σημασια.Θα σας χρειασθει να καταλαβετε την σημερινη αναρτηση ,αλλα και την αγορα γενικοτερα.
savil   28-9-2011

TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX.TOP 20 [26-9-2011]: savil 26-9-2011 φιλοι μου γεια σας Ο κλασικος τροπος αντιστροφης μιας κινησης ειναι η ακυρωση της προηγουμενης ημερας,που εχει κανει...

Χρηματιστηριο αξιων αΘηνων.[μια ματια στο κλεισιμο της αγορας]

φιλοι μου γεια σας

Σημερα ειχαμε  σοβαρα δειγματα  και (σηματα )αντιστροφης.Πριν λιγες ημερες σας εγραψα ,οτι τστο 325 τελειωνει ενας χρηματιστηριακος κυκλος σε αμεση συνδεση με το 500 μοναδες.Αν δεν ειχαν γινει ολα αυτα στην περιοχη του 348.....369 θα ημουν πιο βεβαιος για μερικα πραγματα.Επισης εχουμε τελος του μηνα και του εννεαμηνου και ισως ,ολα αυτα να εχουν στοχο το 9μηνο.Ανεξατητα ,ομως απο ολα αυτα,εγω δεν εξεταζω την αιτια  πολλες φορες ,αλλα το φαινομενο.Αυτο με απασχολει μονο,δηλαδη το παζαρι.Αυτο  ειναι πολυ καλο διοτι αλλο πραγμα ειναι να εχεις μπροστα σου μια αποσταση 100η 150  μοναδες να κινηθεις και αλλο πραγμα  , ειναι να εχεις μπροστα σου 500  μοναδες και πλεον.Αν επαληθευτουν  μερικα στοιχεια μου ,ειναι βεβαιο ,οτι θα εχουμε  βρει τον δρομο απο την αρχη ,χωρις να χασουμε τιποτα.Προσοχη στις ενεργειες σας,Ισως εχουμε μεγαλη αντιστροφη ,αλλα θελει επιβεβαιωση ,μερικες ημερεςακομη, και ειδικα να κλεισει ο μηνας.Θα μελετησω την κινηση σημερα με μεγαλυτερη επιμελεια στις λεπτομεριες του και θα επανελθω το βραδυ  αν προλαβω η αυριο το πρωι πριν την συνεδρια.

savil  28-9-2011

Χρηματιστηριο αξιων Αθηνων[ λιγο πριν το ανοιγα της αγορας]

Τεχνικα δια σημερα ισχυει η αναλυση που εχετε μπροστα σας στις 27-9-2011[ της Δευτερας]. Ο δεικτης χθες εκλεισε στο 1ον εμποδιο που σας εχω δωσει,εις το 324.25[324,60 το εμποδιον].Βεβαια καθοριστικο  εμποδιο ειναι το επομενο στο 331,12.Δεν πρεπει να ξεχνατε ομως  ,ΟΤΙ ΤΟ 1ον ΕΜΠΟΔΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΥΨΗΛΟ ΗΜΕΡΑΣ.
Η αντιστροφη ειπαμε ξεκιναει με την ακυρωση  καθε ημερας απο τις προηγουμενες διαδοχικα.,επομενως ενα περασμα του δεικτη πανω απο το χθεσινο υψηλο328.46 θα μας δωσει μια εικονα των προθεσεων  των βασικων συντελεστων της αγορας.


savil
-Οι κινησεις που βλεπουμε στις αγορες γενικα εχουν να κανουν αυτη την στιγμη με την ληξη του 9μηνου και με κερδοσκοπικες  κινησεις που μπορουν και περνουν ευκολα λογω επιπεδου τιμων.  σας εχω προειδοποιησει εδω και πολλες ημερες δια αυτες τις κινησεις..Αν πραγματαικα υπαρχει αλλαγη κλιματος και πορειας θα το δουμε τον επομενο μηνα ,διοτι θα φανει η κινηση αν εχει συνεχεια  με στοχο το κλεισιμο του  ετους .Προσωπικα πιστευω οχι ,σημερα που μιλαμε  δεν προκυπτει αυτο απο πουθενα,αντιθετα  ενα μεγαλυτερο βαθος φαινεται προς τα επιπεδα του 2003 σε ολες τις αγορες του πλανητη.

καλημερα σας

καλημερα σας καλοι μου φιλοι σε ολο τον πλανητη

η χθεσινη ημερα ηταν ημερα διαμαρτυριας,μου τα ψαλατε μερικοι,σας τα εψαλα και εγω και απο σημερα στην δουλεια μας.Το χθεσινο διάλειμμα τελειωσε,και μπροστα μας εχουμε δουλεια και μαλιστα ωραια δουλεια με καθημερινο ενδιαφερουν και σασπενς.

Μια μικρη αληθεια με σημασια
----------------------------------
μετα το κλεισιμο  της αγορας  η ΕΤΕ παρουσιαζει την εξης εικονα.

ανεκπληρωτη προσφορα η υπολοιπο προς πωληση μετοχων της ΕΤΕ   1.806 τεμαχια στην τιμη των 2.69 ευρω.Ο ογκος ολης της ημερας ηταν 3.626.325 τεμαχια .εχω μια απορια ,αληθεια τοσα εκατομυρια κοματια εκανε η μετοχη ,απο αυτους που εκαναν αγορες κανειςδεν χρειαζοταν αυτα τα 1806 τεμαχια? Αυτο το γραφω ετσι απλα ,διοτι καμια φορα απο τα απλα πραγματα εχουμε σωστα μυνηματα, οταν ειδικα βλεπεις αυτο το χαρτι με τοσο ογκο ημερας και να μενουν στα αζητητα 1806 τεμαχια και μετα μερικοι απο εσας περιμενετε να παει 5 ευρω η ΕΤΕ.Απο πιο δρομο αληθεια?
0,5 λεπτα το βλεπω  και πολυ συντομα ,προς τα εκει πηγαινει,αλλα 5 ευρω ,σε ενα αλλο πλανητη και με αλλο ονομα.