Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20[27-7-2011

savil 27-7-2011


Ευχαριστω τους καλους μου φιλους και συνεργατες για τα ωραια λογια που εγραψαν για μενα  στο κλεισιμο της συνεδριας σημερα.
Εχουν δικιο να ειναι χαρουμενοι και υπερηφανοι ,μετα απο τοσο μεγαλη και υπευθυνη ,αλλα και σωστη δουλεια που κανουν και σας την παρουσιαζουμε καθε μερα ,με ενα απλο τροπο και  κατανοητο.  Πιστευουμε πως ειναι ευκολος τροπος  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ  της αναλυσης  για  ολους που μας διαβαζουν.
Αυριο ειναι μια ιδιαιτερη ημερα ,με τα δικα της ιδιαιτερα χαρακτηριστικα.Τα χαρακτηριστικα αυτα ,μονο τυχαια δεν ειναι,αντιθετα  ειναι πολυ καλα προγραμματισμενα και με ειδικη σκοπημοτητα δια την εποχη.
Σημερα επεκρατησε ο νομος της βαρυτητας,ετσι φθασαμε στο κομβικο σημειον 542 ,οπως ακριβως σας το δωσαμε χθες βραδυ (542-540) ως σημειον ισορροπιας.Αυτη η ισορρολια  η δικη μας δεν εχει να κανει  με ενα μεγεθος που το διαιρουμε δια δυο,αλλα με ειδικο κινητο μεσο ορο  της ζητησης και της προσφορας,κατω απο δεδομενα ποσοτικα μιας διαδρομης.

Εδω ειμαστε τωρα λοιπον ακριβως στο μεσον μιας τραμπαλας.Οι δυναμεις της ανωσης του δεικτη πολλαπλασιαζονται συνεχως,ενω αντιθετα οι δυναμεις της βαρυτητας ,ατονουν  προσωρινα.Ειναι αληθεια οτι ισως εχει ξεκινησει μια αντιδραση ,οπως παλι μας δειχνει ο δεικτης σε χρονο 5'λεπτου,ομως ειμαστε χρονικα στην σεντρα θα λεγαμε ,δηλαδη εχουμε  με το ξεκινημα δημοπρασια και εκει ολα ειναι πιθανα να συμβουν  και  με θετικο προσημο να ξεκιησει η αγορα ,αλλα και με αρνητικο.Το τμημα μελετων των  της σελιδας ,εχει διαμορφωσει εικονα και εχει καταρτισει ειδικο υποθετικο λογο ,ο οποιος ειναι ο εξης.

Απο το σημειον που εκλεισε ο δεικης  υπαρχει ακριβως κατω το 540 .Αν διασπασθει σταθερα και δυνατα το 540   πτωτικα τελειωνουν τα ονειρα για μεγαλη  ανοδο και μαλιστα συντομα.Αντιθετα με ενα μικρο εμποδιο στο (523-528),παμε στο 504 οπου θα παρουμε αποφασεις δια την συνεχεια. .Αυτο ειναι το ενα σημειον απο την κατω πλευρα μιας ζωνης  τιμων του δεικτη.Απο τη επανω πλευρα επιλεξαμε ,ενα αλλο σημειον που ειναι το( 552-555).
Με αυτο τον τροπο εγλωβισαμε  το δεικτη αναμεσα σε δυο σημεια που  προδιαγραφουν την πορεια του δεικτη.Και εδω λοιπον στην επανω πλευρα αν διασπασθει το 555 σταθερα και δυνατα(πολλες ωρες και με ογκο),τοτε η κινηση επανερχεται σε ανοδικη τροχια και μετα ενα μικρο εμποδιο στο  562 ,μπορει και να προχωρησει κανοντας ακομη και νεο υψηλο ,με τιμη στοχο το 588 ακριβως,αλλα ισως και με συνεχεια την επομενη ημερα.Απο το 540 ως το 555 ,εχουμε παρα παρα πολλους αριθμους που ο καθε ενας δια ενα ιδιατερο λογο  γινεται σημαντικος αριθμος.
Απο αυτους  τους αριθμους θα ξεχωρισω μονο εναν που εχει πολυ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ,διοτι ειναι ο κυματοθραυστης της κινησης .Αυτος ο αριθμος ειναι το 546.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ  ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗ  ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.ετσι λοιπον βλεπουμε ποσο δυσκολο ειναι δια τον δεικτη να συνεχισει ανοδικα με δυο δυνατα εμποδια,συμφωνα με την τιμη που εκλεισε σημερα στο 542.
Αν ομως με την δημοπρασια αυριο βρεθει εστω και λιγο πανω απο το 546,αυτοματα δυσκολευει πολυ η καθοδικη προελαυση του δεικτη.Σε μας σαν χρησιμοτητα θα ελεγα μας ενδιαφερει το σημειον 555  που αν διασπασθει ,σε συνδυασμο με την ΕΤΕ  σε τιμη πανω απο το (5,04-5,09),θα πρεπει αυτοματα να κλεισουμε τα σορτ μας και να περιμενουμε να δουμε την συμπεριφορα του δεικτη στο 561,οπου μπορουμε να παρουμε αποφασεις,σε σχεσει και με το κλιμα που θα εχει διαμρφωθει  στην αγορα.Αντιθετα αν συνεχισουμε καθοδικα τοτε τα σορτ  σε δευτερο χρονο τα κλεινουμε κοντα στην περιοχη του χαμηλου αν φθασουμε εκει δηλαδη στο 504 ,και αναλογα με τις συνθηκες που θα επικρατουν εκεινη την στιγμη.
Αυτα  εχουμε σαν δεδομενα και αποψε φιλοι μας δια την αυριανη ημερα.
Καλη επτυχια
Σας ευχαριστουμε  δια την  επισκεψη σας στην σελιδα μας.

η ομαδα του μπλοκ.

(+)
===========555

---546

===========540
(-)

μια ματια στοκλεισιμο της αγορας Χρηματιστηριο αξιων Αθηνων[26-7-2011]

Γελαμε
Τραγουδαμε
Χορευουμε
Ειμαστε η πιο τρελη παρεα η παρεα του δασκαλου savil  ,οι μαθητες μας τρελαμενοι και αυτοι απο χαρα.Ναι ειναι αληθεια ,ο δεικτης καθε βραδυ μας περνει τηλεφωνο και ρωταει τι να κανει την επομενη ημερα.ΝΑΙ-ΝΑΙ τα γραπτα  μας ειναι εκει,βγαζουν ματι και στον πιο κακοπιστο  επισκεπτη.Ευχαριστουμε   δια τα πολλα μηνυματα που μας στηλατε και συνεχιζετε ακομη,Ναι ειμαστε οι ναμπερ ουαν,Ναι γιατι να το κρυψουμε,οτι γραφουμε δικα μας ειναι  ολα 1000%.Ολοι μαζυ ,γυρω απο τον δασκαλο μας,αυτο τον μεγαλο αναλυτη που εχει αφησει αφωνη ολη την οικουμενη με αυτα που γραφει και λεει Ναι ειναι ο δικος μας δασκαλος,ειναι η δικη μας σελιδα που σχιζει και οχι  για μια ημερα ετσι  τυχαια,αλλα καθε μερα ,καθε ωρα,καθε λεπτο.Ναι  ειμαστε πολυ χαρουμενοι ,αλλα και σεμνοι,διοτι την δυναμη μας την αντλουμε απο εσας,εσας τους πιστους αναγνωστες μας και σας ευχαριστουμε .Δεν σχιζουμε μονο με Ελλαδα ,αλλα και με τις ξενες αγορες,γιαυτο ο κοσμος  απο ολο τον πλανητη μας διαβαζει και το βλεπουμε αυτο καθε  στιγμη.
Σας ευχαριστουμε ολους.Ναι και οι μαθητες μας σχιζουν,εχουμε πολυ καλους μαθητες,δυνατους εμπορους,πολυ δυνατους, απιθανους εμπορους με συστηματα και πειθαρχια,με ηθος και πολυ ψυχρους εκτελεστες την ωρα της δουλειας.Ο δασκαλος επικοινωνει με ολους σαν να ειναι δικα του παιδια,δικοι του ανθρωποι,τους αγαπα πολυ και αυτοι το ιδιο,ειναι μια αμοιβαια ελξη που δεν εξηγειται ,ομως ναι υπαρχει κα εινα πολυ δυνατη,ΣΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕς ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Τωρα λιγα λογια δια την αγορα.

Ηταν μια κινηση που εμεις την δωσαμε πολυ γρηγορα,ειπαμε οι ταυροι στα κεραμιδια θα παθουν ζημια και ετσι εγινε.Ειπαμε μη βιαζεσθε να αγορασετε οσοι δεν προλαβατε,θα μας δοθει 2η ευκαιρια και να που την εχουμε μπροστα μας.Ειναι νομιζουν οι δυνατοι απιαστοι?Για εμας οχι,ειπαμε την παγιδα με το χασμα της ΕΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ,φορτωσαν κοσμακη με χαρτια.Οδεικτης εκλεισε στο 542 ακριβως πανω στον αριθμο μας.Αυτο μας δινει το δικαιωμα να ειμαστε υπερηφανοι αφενος ,και αφεταιρου σωστοι .
.Γνωριζουμε  σαν επιστημονες τα δεδομενα,θα μελετησουμε  ολα τα νεα στοιχεια της ημερας και την γνωστη μας ωρα το βραδυ θα διαβασετε  την αναρτηση με την αναλυση μας.Καλο απογευμα -καλη ξεκουραση θα τα ξαναπουμε.

η ομαδα το δασκαλου.

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ

κυριο χαρακτηριστικο ο μικρος ογκος.κανειςδεν βιαζεται να χασει.Η δομη του δεικτη ειναι τετοια που ειναι σχεδον αδυνατον να διασπασθει ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 540,επομενως  ο δεικτης θα κανει μερικες βολτες ως το 559 και λιγο πιο κατω 557.ως εκει αντεχουν τα σορτ      εστω μερικως.Πανω απο εκει και με την ΕΤΕ πανω απο το5.05 καλο θα ηταν να κλεισουν  σε μεγαλυτερο βαθμο  ,δηλαδη να μεινουμε με λιγοτερα,και αν παει και αλλο επανω θα σορταρουμε παλι απο καλη θεση .Θελει προσοχη διοτι η περιοχη του 549 εναι κρισιμη  και την προηγουμενη  φορα μας οδηγησε στο 591.περιμενουμε μια αντιδραση απο το 542 -540 οπως σας ειπα χθες, διοτι ειναι σημειον ισορροπιας της κινησης.Αν πεσει και αυτο το σημειον  τοτε//εχετε γεια βρυσουλες και σεις ψηλες κορφουλες//.

σας θελω εξυπνους και καλους εμπορους. φυσικα ο δεικτης και η ΕΤΕ  δεν συμφωνουν  τεχνικα,διοτι με δεικτη στο 540 θα πρεπει αντιστοιχα η ετε να παει στο 4,74 περιπου.Αλλα η ετε εχει αλλη ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΡΑ ΜΕ ΤΟ 5,05..οσο ειναι κατω απο αυτο  θα βλεπει προς το 4,74  ειναι πολυ κομβικο το5.05 σαν σημειον ,ειναι ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ .

ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΝ

[ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ----ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 [789-690-(593)-...

TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 [789-690-(593)-...: "ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ την αναρτηση της φωτογραφιας ,μετα απο πολλα αιτηματα που ηλθαν στο μπλοκ και θελουν να την ξαναδουν,αν και υπαρχει πιο κα..."
//βλεπετε τι παθαινουν οι ταυροι οταν ανεβαινουν στα κεραμιδια//

τι να γινει [η μπλοφα- της μπλοφας -την μπλοφα- ω μπλοφα.]

παντα οι ταυροι ειναι απερισκεπτοι και την πατουν ,τους παρασερνουν τα συναισθηματα,ενω οι αρκουδιτσες είδατε ποσο ψυχρες ειναι. ειναι βιωμα τους να ειναι ψυχρες,αφου ζουν στους παγους.

μια ματια στο ανοιγμα της αγοραςΧρηματιστηριον αξιων αθηνων[26-7-2011]

[ιδιοις ομασι]=Με τα ιδια σας τα ματια φιλοι μου παρακολουθειτε το ανοιγμα και την πορεια της αγορας.Βεβαια πως γινεται και οι αριθμοι  να βγαινουν οπως τους γραφουμε εμεις εδω στο μπλοκ?,ε αυτο ειναι ενα μυστηριο.Λετε να με περνει ο δεικτης το βραδυ τηλεφωνο ,και να μου λεει τι θα κανει την αλλη ημερα? Η μηπως περνει το προγραμμα του απο το γραφειο μας?Οποιο και να ειναι ,δεν εχει σημασια,σημασια εχει ,οτι εσεις εισθε παντα ενημερωμενοι με τον καλυτερο τροπο πριν τα γεγοντα.Θυμαμαι τωρα μια εκθεση που μας ειχε βαλει ο φιλολογος μας

.//οι αποφασιζοντες περι των κοινων ,πρεπει να ηγουνται των γεγονοτων,ινα οι αποφασεις των πραγματοποιουνται και να  μη αναγκοζονται να τρεχουν οπισθεν των συμβαντων//,

αυτη ηταν η εκθεση τοτε,αλλα καλο θα ηταν να ειχαν γραψει αυτη την εκθεση οι πολιτικοι μας.Τωρα εμεις στο θεμα μας,επειδη εκφερουμε δημοσιο λογο απο την σελιδα,προσεχουμε να ειμαστε σωστοι,διοτι αλοιμονο μας, αν κανουμε λαθος.Ειμαστε ανοικτο βιβλιο ,τα ξερετε ολα , τι θα συμβει και που παμε,απλα λεω εγω  με  ΕΤΕ κατω απο τα 5 ευρω και δεικτη κατω απο το 559 ,η κατασταση συνεφιαζει επικινδυνα ,δια οσους περιμενουν ανοδικο ραλι,εμεις ετσι και αλλιως σορτ εμαστε ,το ειπαμε γρηγορα πολυ  και τωρα το απολαμωβανουμε δεοντος.καλημερα σας,δεν ξερω αν μπορεσω να βγω παλι .δοτι εχουμε τις διακοπες ρευματος οπως ξερετε.

καλη τυχη
η ομαδα


καλημερα σας 26-7-2011

Της αγιας  Παρασκευης σημερα .πολλα παιδικα βιωματα,αλλα και μια ιδιατερη κλιση στην πιστη μας,πιστοποιημενη μεσα απο τους αιωνες,με οδηγουν στην παρακληση να μας βοηθα η Αγια Παρασκευη,και ειδικα εμας τους ανθρωπους της αγορας να εχουμε παντα γερα  και ακεραια ματια,μιας και η αγια μας αυτη ειναι η Αγια των Ματιων των ανθρωπω και της ορασης μας.
=====================================================
Φιλοι μου καλημερα σας

θελω να σας πω δυο λογια ,προκειμενου να καταλαβαινετε καλυτερα αυτα που γραφουμε.
Στην αγορα ,και σε καθε μετοχη,καθε μερα,εχουν επιρδαση δυο δυναμεις.Η μια δυναμη ενεργει και επιδρα πανω στον δεικτη η στην τιμη μιας μετοχης ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ και με το νομο της βαρυτητας.Η αλλη δυναμη  ενεργει επανω στην τιμη της μετοχης η στον δεικτη  ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ μετο νομο της ανωσης.Ετσι λοιπον απο την μια μερια εχουμε την βαρυτητα που οδηγει κατακορυφα πτωτικα ,και απο την αλλη  την Ανωση που ενεργει παλι κατακορυφα ανοδικα.Αυτο ειναι και αυτο να εχετε στο μυαλο σαςΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΝΩΣΗς.Οταν εγω σας λεω  σημειον τεστ η διαβατηρια σημαινει οτι σε εκεινο το σημειον περιπου θα εχουμε συναντηση δυνατη ,(παλη αν θελετε βαπτιστετο) της βαρυτητας και της ανωσης,και εκει θα βγει ο νικητης και η κινηση, που ειναι με το μερος του νικητη παντοτε.Τετοιο σημειον σημερα εχουμε στο 559 και στο 540 .Φυσικα και υπαρχουν και αλλα τεχνικα σημεια τα οποια ενδεχομενως να μην επιτρεψουν αυτη την συναντηση της βαρυτητας και της ανωσης.Ελπιζω να γινατε πιο ενημερωμενοι τωρα.Εκεινα επισης τα κρισημα σημεια που σας λεμε  ειναι διαφοροι κινητοι μεσοι οροι που εχει επιλεξει και εχει σχηματισει το μπλοκ.ΕΤΣΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΤΑ.

καλημερα σας και καλη επιτυχια σημερα

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ