Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 [ΠΡΟΤΟΝ ΒΑΝΚ]

Χρηματιστήριο Αθηνών: "–


 Πω πω αγαπη για τον μικρομετοχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

 1η δοση 166.666.666  κοματια νεες μετοχες .(πολυ 666 επεσε βρε παιδιμου, τοσο............ ειναι πια)


2η δοση ιδια κοματια απο  ΜΟΔ ,αλλα χωρις δκαιωμα απο τους παλιους .


  εχει  να φαει  με  5 σεντ πολυ πραγμα ο κοσμακης χαρτια,σαν αυτα που σας λεω  1 ευρω το 1εκ τεμαχια στην χονδρικη σε λιγο.

 ουτε ζωγραφιστη δεν σε θελω πια ,ουτε να σε ακουω ,ουτε να σε βλεπω,.Εσεις μικροι που πεφτετε σαν τους χανους σε μερικα χαρτια (που τα βρισκετε δεν ξερω),κουμπωθειτε διοτι δεν σας βλεπω καλα.

ειναι  προσωπικη γνωμη της σελιδας,δεν αποτελει προταση για χρηματιστηριακες πραξεις η επενδυτικους σχεδιασμους,.Μακρυα απο εμας αυτο το κακο.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 ΠΡΟΤΟΝ ΒΑΝΚ

Χρηματιστήριο Αθηνών: "–



ΠΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΕΡΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ,ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΒΡΕ μικρομετοχοι για τα μερισματα που θα παρετε,πως θα τα κουβαλησετε.

dax von savil linie 24-5-2011

intraday
----------


-----------------7333

=====================7257

-----------------7181


linie savil a=7309

linie savil  b=7200   πολυ δυνστο σημειον πλεον ,με διασπαση ανοδικα δυναταπολυ πιθανον να εχουμε τελος της διορθωσης απο 7560-----στο 7105.Αν ομως διασπασθει πτωτικα παλι η δεν εχουμε ανοδικη διασπαση τοτε η διορθωση θα συνεχισθει προς το 7010 ισως και προς το 6600.
 

 savil  24-5-2011

μια ματια στο ανοιγμα 24-5-2011

επαναληψη. αυτα γραφαμε χθες η ωρα 3.52 μ,μ.Ευτυχως τα γραπτα μενουν



TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 [ 23 Mα ι ου 2011]: "–

καλημερα σας φιλοι μου στο πλανητη.
Ευχαριστω για την συμπαρασταση σας ,μου δινεται πολυ δυναμη με τα ωραια λογια που μου λετε μεσα απο τα μηνυματα σας.Εγω θα ειμαι ορθιος εδω ,αυστηρως μεν δικαιος δε,αλλα με κυρια αποστολη την επιστημη μας και την αγορα.Να την κρατησουμε σε υψηλο επιπεδο εκφορας του λογου αφενος ,αλλα και σωστης επιστημονικης παρακολουθησης αφεταιρου..
 Ειναι νωρις ακομη για συμπερασματα,παντα οι αγορες εχουν ως οπλο το στοιχειον του αιφνιδιασμου,παρακολουθουμε  την κινηση και τις θελησεις των δυνατων και εφοσον εχουμε κατι να συμπληρωσουμε στα χθεσινα θα το κανουμε,προς το παρον μενουμε σε αυτη την αναλυση την χθεσινηΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑς ΔΩΣΑΜΕ  ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΧΘΕΣ ,και σε χρονο ανυποψιαστο για τους πολλους ,οχι ομως για εμας,διοτι ειπαμε ο αιφνιδιασμος ειναι οπλο των δυνατων στις αγορες.


 και παλι καλημερα σας.

savil