Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΜΙΓ

Ειδα διαφορα, πραγματα στην συνεδρια της Παρασκευης,υπαρχει ομως κατι που μου εκανε εντυπωση και φυσικα περαν των μηνυματων  των πολλων που εδινε αυτη  η καταταση.
Μετα την συνεδρια και ακριβως πανω στην δημοπρασια ,βγηκε μεγαλος αριθμων μετοχων προς πωληση.στις 17,04  η ωρα με το πρωτο κυμα εγιναν πραξεις 754 χιλ.τεμαχια.Εμειναν ομως 900 χιλ τεμ, απουλητα ,Ομως λιγο πριν κλεισει η αγορα με την μια  εγιναν αγορες 754 χιλ τεμ.και φυσικα εμεινε τελικα ανεκπληρωτη ζητηση 10 χιλ.τεμαχια. Δεν ξερω ποιος εχει δικιο δηλαδη οι πωλητες οι οι αγοραστες.Νομιζω παντως οτι ο αγοραστης βρηκε μοναδικη ευκαιρια  με τοση ποσοτητα  που βρηκε μαζεμενη σε τετοια τιμη.Τωρα αν ηταν ενας πωλητης η πολλοι δεν το ξερω,ισως να ειναι και πολλοι κατατρομαγμενοι ,οταν η τιμη κλεισιματος που τους βγηκε ηταν τοσο μικρη.
Για να δουμε τι λενε μερικοι αριθμοι.

σημερινη χρηματιστηριακη αξια της εταιριας=346,65 εκ ευρω.[ολος ο ομιλος]

μετρητα στο ταμειον 500 εκ. μετρητα ευρω..

Καλα ,ειπαμε να υποτιμησουμε ,παγια η απαιτησεις  η διαφορα περιουσιακα στοιχεια ,αλλα και τα μετρητα? δηλαδη τα 500 εκ  δεν ειναι 500 εκ? μα αφου ειναι  500 πως η αγορα τα 500 εκ. τα μετρα δια 346 εκ.

Αχ παραξενα πραγματα που βλεπουν τα ματια μου,αλλα μηπως κανω λαθος? μπα  δεν νομιζω, να εχω παθει τετοια  φθορα στον εγκεφαλο.

savil


τεχικη αναλυση [απο εβδομαδα σε εβδομαδα]30-7-2011

Φιλοι μας γεια σας

εκανα ενα ερωτημα στον εαυτο μου αν η εβδομαδα που περασε ηταν καλυτερη η χειροτερη απο την πιο πρηγουμενη.Η απαντηση που εδωσα ,βγηκε αβασανιστα απο την σκεψη μου με ενα ΚΑΘΑΡΟ ΟΧΙ.δηλαδη η εβδομαδα που περασε δεν ηταν χειροτερη απο την προηγουμενη της.Δεν ειναι της παρουσης  στιγμης ,να αναλυσουμε τους λογους.
Κυριες -κυριοι
εχω γραψει πολλες φορες,οτι το επαγγελμα που κανουμε θελει πολλες ικανοτητες και γνωσειςκαι φυσικα ,αναλογα με τις απαιτησεις που εχουμε ,χρειαζεται και το αναλογο κεφαλαιο.Ζουμε στιγμες και εικονες και γεγονοτα ,πρωτογνωρα.Και εγω που εχω τοσα χρονια στην πλατη μου ,σας πληροφορω δεν εχω ζησει αλλη φορα τετοιες καταστασεις π.χ// πτωχευσης// κ,τ,λ.
Ομως επειδη εχω μια αριστη γνωση του εμποριου γενικα,πιστευω ,οτι μεσα απο τετοιες συνθηκες βγαινουν και παρα πολυ καλες και σωστες κινησεις.Αυτες θα τις βρητε εσεις μεσα απο το ενστινκτο σας και μετα απο συζητηση με το οικονομικο σας συμβουλο,αλλα και με την καθημερινη πραγματικοτητα η οποια συνεχως  μας βομβαρδιζει με μηνυματα.
Θα ελεγα λοιπον οτι πολλα γεγονοτα θα εχουμε ως το τελος Αυγουστου.
Μη ξεχνατε απο Δευτερα θα εχουμε  Αυγουστο  κα τον Αυγουστο πολλα συμβαινουν που εχουν αντικτυπο στον Δεκεμβριο.Η  Ελλαδα τον Αυγουστο  θα δοκιμασθει  πολυ δυνατα.Οι επιχειρησεις θα ανακοινωσουν εξαμηνιαια αποτελεσματα.Ενας φυσικος διαχωρισμος των καλων απο τις κακες επιχειρησεις θα υπαρξει ,με κριτηριον την αποδοση (κερδοφορια),εξαμηνου.Τα αποτελεσματα σε πολλες εταιριες,εχουν διαρευσει στον 1ον κυκλο πληροφορησης  και  αυτοι  οι ανθρωποι αθορυβα θα παρουν αναλογες θεσεις.Φυσικα γνωστες των αποτελεσματων ειναι και οι δυνατοι πριν την ανακοινωση τους επισημως διοτι η ενημερωση τους ειναι διαρκης και εκτος των υποχρεωτικων  απο το νομο .Παντα υπηρχε και υπαρχει προνομιακη μεταχειρηση πληροφορησης ,και φυσικα οι δυνατοι παιρνουν θεσεις σκοπιμοτητος,συμφωνα με τις επιδοσεις μιας εταιριας και τω συμφωνιων που υπαρχουν.
Αν ρωτατε εμενα προσωπικα ,για περισσοτερη πληροφορηση της καταστασης θα σας ελεγα,οτι  η σελιδα μας παντα εχει γραμμη σκεψης και ενεργειων.Νομιζω βρισκετε ολοι σας  ,αυτο που ζητατε να μαθετε.Αυτη την εποχη,χρειαζεται πολυ προσοχη στις κινησεις μας , πρεπει ,να ειναι πολυ μελετημενες και να στηριζονται πανω σε ενα προγραμμα ,με αρχη μεση και τελος.Δεν θελει ιδιαιτερη ικανοτητα να καταλαβουμε οτι παντα αγοραζουμε τον πονο και το κλαμα και πουλαμε την χαρα.Αυτο ηταν και ειναι το επαγγελμα μας και αυτο συμβαινει παντα.Τις καλες τιμες τις βρισκουμε μεσα απο τον φοβο και την καταστροφη και την πουλαμε ,οταν ολα  τα γεγονοτα μας κανουν να ειμαστε ευτυχισμενοι.Ετσι λοιπον σας το ξανα λεω //αγοραζουμε τον πονο και πουλαμε την χαρα.//.
Αυτα ειχα για την εβδομαδα που περασε και δια αυτη που ερχεται.Η αναρτηση μας δεν  ειναι συσταση για χρηματιστηριακες πραξεις η επενδυτικα προγραμματα.Ειναι μια εργασια ερευνας και τιποτα περισσοτερο.Ποτε δεν δινουμε συμβουλες δημοσια  και μεσα απο την σελιδα.

δια την ομαδα
savil  30-7-2011