Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 [789-690-(593)-493-394] 6-7-2011

Καλοι μου φιλοι καλησπερα σας.

Υπαρχει μια δυσκολια  να βρισκω καθε φορα καινουργια λογια και σκεψεις δια να σας περιγραψω μια κατασταση που ειναι ιδια τις περισσοτερες ημερες.Φυσικα  παντα υπαρχουν διαφορες απολυτα ιδιες  οι  ημερες δεν ειναι  ποτε.

εχω πολλα να σας γραψω ,θα σας πω μονο ενα δια να μην σας κουραζω.Κατω απο το 575 δυσκολα θα γυρισουμε ανοδικα.


---------------------575

---------------------566

--------------------550

Αυτα ειναι τα εμποδια που θα συναντησει ο δεικτης αν κινηθει πτωτικα.Απο την επανω πλευρα  ειναι τα γνωστα εμποδια που εδωσα χθες βραδυ,

Ευχομαι να εχετε παντα καλα αποτελεσματα.

οτι γραφουμε στην σελιδα ειναι ερευνα και εχει εκπαιδευτικο σκοπο.δεν ειναι προταση γαι χρηματιστηριακες πραξεις η  επενδυτικα προγραμματα.

η ομαδα του μπλοκ.

μια ματια στο κλεισιμο της αγορας 5-7-2011 [Χρηματιστηριο Αξιων Αθηνων]

οταν καποιος ανθρωπος ειναι 5 μετρα πριν τον προμαχωνα ,το μονο που σκεπτεται ειναι ενα ταξιδι στο εξωτερικο.Ετσι και ο δεικτης μας απεχει 5 ποντους απο τον προμαχωνα τον δικο μου,που ειναι στο 576.Ακριβως εκει εινα  η γραμμη τασης ,ακριβως εκει σφραγιζονται διαβατηρια για εξοδο απο την (χωρα) ,δηλαδη εξοδο απο την ανοδικη πορεια.Καταλαβαινετε λοιπον ,οτι δεν παιζουμε  με τετοια πραγματα.Ποτε οι αγορες δεν εκαναν μια διαδρομη μονοκοματα ,αλλα με ζικ ζακ.Θα μελετησουμε τα σημερινα ιχνη του δεικτη και το βραδυ θα επανελουμε με νεα πραγματα εφοσον εχουν προκυψει.

καλη ξεκουραση

η ομαδα του μπλοκ.

μια ματια στο ανοιγμα της αγορας 5-7-.2011[Χρημαιστηριο Αξιων Αθηνων]

φιλοι μου καλημερα σας

Υπαρχει η σοφια του λαου μας ,αποταμιευμενη μεσα στις παροιμιες.Μια απο αυτες λεει[ασε αυτους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα].Ταιριάζει απολυτα φιλοι μου στην περιπτωση μας, δια την αγοαρα.Ας αφησουμε αυτους τους( τρελους)που ονομαζονται ΔΥΝΑΤΟΙ,ας αφησουμε αυτους να οδηγησουν τα πραγμτα οπου θελουν και εμεις σαν καλα παιδια θα ακολουθησουμε.Αλλες σκεψεις δηθεν μαντικης και πολυμαθειας  ,ας τις αφησουμε στην μπαντα.Εμεις πρεπει να εχουμε καλη αναλογια μετρητων και τιτλων και φυσικα η μεγαλη μας δυναμη ειναι ,τα μετρητα μας να μας επιτρεπουν να ειμαστε ανετοι.Μην παρεξηγηθουν τα λογια μου .Το ανετοι δεν σημαινει πολλα λεφτα,αν υπαρχουν εχει καλως,αλλα σημαινει  να τηρουμε τους απαραιτητους κανονες  ασφαλειας,καθε φορα  εχουμε  εκθεση σε αξιες .Οσο πιο πολλα μετρητα σε αναλογια υπαρχουν ,τοσο πιο ανετοι ειμαστε εμεις και εχομε και την δυναμη να εκμεταλλευτουμε τυχον ευκαιριες.Αυτα για ξεκινημα και τα ξαναλεμε.

----------------------------------------------------
Η  Γερμανικη αγορα ,δεν θα ειναι συνεχως  προσβασιμη απο ολους .Αν καποιος θελει να παρακολουθει Γερμανικο δεικτη θα πρεπει να το ζητησει  με μυνημα του.Επισης θα πρεπει να μας κανει γνωστα τα  στοιχεια του.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Χ.Α.ΑΘΗΝΩΝ FTSE TOP 20 [ 5-7-2011]

savil  techniki analysi [ RSI]
----------------------------------
RSI=55.95[4-7-20110   ζηταμε RSI>52.22   σε ημερησια παρακολουθηση.Διασπαση του 52.22  ΚΑΘΟΔΙΚΑ ,σημαινει σημα εξοδου λονκ και εισοδου σορτ


RSI=41.08 Εβδομαδας και ζηταμε   RSI >μεγαλυτερο του 41,74  και στην συνεχεια μεγαλυτερο του 43,72  και φυσικα οχι μικροτερο  του 40,42 .Διασπαση του 40,42 καθοδικα σημαινει σημα εξοδου λονκ και εισοδου  σορτ.

Αυτες οι αναλυσεις ειναι πολυ δυναμικες αναλυσεις με δυνατα φιλτρα και ειναι αδυνατον να διαψευσθουν ,απλα επειδη οι αριθμοι ειναι μεταβλητες παραμετροι ,οχι αμεσα,αλλα μεταβαλλονται,πρεπει να προσαρμοζονται με τα νεα δεδομενα οι εκαστοτε τιμες και να παρακολουθυουνται.Οσες φορες τους χρησιμοποιησαμε δοκιμαστικα  η πραγματικα,ειχαμε 100% επιτυχια. Απλα παρακολουθειστε τους εμεις θα φροντιζουμε για την καθημερινη ενημερωση τιμων.Θα τους ανοιξουμε και ειδικη σελιδα.

 Αυτα που γραφουε ειναι ερευνα και εχει εκπαιδευτικο χαρακτηρα.Δεν ειναι προταση για χρηματιστηριακες πραξεις η επενδυτικα προγραμματα.

 5-7-2011