Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ ATHEX. T0P 20 [απο εβδομαδα σε εβδομαδα]


[επαναληψη] S&P 500 Idex technik analysi - savil [28-8-2011...

TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: S&P 500 Idex technik analysi - savil [28-8-2011...: savil 28-8-2011 ========= 1222-1228 stop πολυ δυνατο εμποδιο =========1194 πολυ δυνατο εμποδιο =========1168 εμποδιον για λιγες ...

[επαναληψη] DJIA TECHNKI ANALYSI SAVIL 28-8-2011

TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: DJIA TECHNKI ANALYSI SAVIL 28-8-2011: savil 28-8-2011 general Plan (+) plan a ================== 11450 line test (-)plan b //////////////////////////////////////////...

//Σαββατο πρωι με ενα καφε στο χερι//

--Δημιουργηθηκε το κινημα δεν //δεν πληρωνω δεν πληρωνω//.Αυτο καλοαρεσε στην Κυβερνηση ,διοτι και η ιδια κανει χρηση τωρα της ιδεολογιας του  νεου αυτου κινηματος και λεει στους παντες ,δηλαδη σε δανειστες  η στον κοσμο
//ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ/./ Την πατησαμε φιλοι μου ,φτιαξαμε αυτο το κινημα για τον εαυτομας ,αλλα η κυβερνηση και το ελληνικο δημοσιο το χρησιμοποιει.[αυτο ειναι κλοπη πνευματικης ιδικτησιας].


--Θυμασθε για τα τσιγκινα βρακακια ? Επαναλαμβανω  ,οτι οταν κανουν συσκεψη οι Ευρωπαιοι ,ολοι φορανε τσιγκινα εσωρουχα(εσωρουχα απο λαμαρινα),τοση εμπιστοσυνη εχουν ο ενας στο αλλον.


--Νικολακη! σε εβαλε στο βρακι της το   Μερκελακι,ειδες ?Αντε τωρα να ξεμπερδεψεις .Τελειωσαν τα ψεματα και θα βγουν και της Γαλιας τα απλυτα στην φορα για τα δημοσια οικονομικα της.Βρε σεις Γαλλοι εισθε και αχαριστος λαος.(σαν ηγεσια τουλαχιστον).Με τον Τσόρτσιλ  σωθηκε ολος ο δυτικος κοσμος ,χαρη στην Αγγλια  υπαρχουν σημερα ευρωπα ι κα κρατη ,εσεις με τον εχθρο συμμαχισατε  για να κανετε την νεα Ευρωπη των δυο σας ,κατι σαν αξονας αυτοκινητου μεταξυ δυο τροχων ,αριστερα Γαλια και δεξια Γερμανια.και το συνεταιρακι στον δευτερο παγκοσμιο πολεμο του ειπατε //αντε κουρεψου τωρα//.Βρε δεν μαθατε οτι το αυτοκινητο εχει 4 τροχους ?εσεις ενα ποδηλατο φτιαξατε με τους Γερμανους γιαυτο  δεν υπαρχει ευσταθεια,αντε κουρευτειτε απο εκει και εσεις με το Νικολακη και το Μερκελακι.


--εσεις που μενετε κατα Ηλιουπολη ,ανω Γλυφαδα  κτ.λ θα εχετε ακουσει για ενα κτημα για το κτημα //////ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΕΤΣΙ// μη μου πειτε δεν την ξερετε την υποθεση?Εγω ετσι απλα λεω συμπτωση δεν ειναι  το ιδο επιθετο να το εχει  σημερα ενας ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ μεγαλος σοσιαλιστης,που οι οικογενεια του  υπηρετουσε και εξυπηρετουσε  την Βασιλεια.Ναι εκεινη την καταραμενη ,βασιλεια,και μαλιστα οχι σαν λατζερης  (ετσι πραγμα),αλλα σαν υπασπιστης του Βασιλεια μαλιστα.Ε!!  δεν σας κανει εντυπωση που το πασοκ σαν κομα[και ο μακαριτης καραμανλης] σαν ατομο  ειναι κατα της Βασιλειας,ενω ο υπουργαρας του αμεσος απογονος του  υπασπιστη εχει ακομα δυνατες φιλιες με την δυαστεια των Βασιλεων?Αχ κατι τετοια βλεπω και  απο το θυμο μου ,δαγκωνω τα πετα απο το σακκακι μου γαμωτο μου.


---σας γραφω αυτο που διαβασα ,οτι συνεβη σε μια χωρα στον πλανητη  γη.Εγραφε με εφημεριδα στην Ασια,οτι καποτε ενα κομα  ηταν κατα των ιδιωτικων πανεπιστημιων και της ιδιωτικης εκπαιδευσης και δεν ηθελε κουβεντα να ακουσει για αυτα το θεμα.Με το πληρωμα ομως του χρονου εγινε ενα θαυμα,και αυτο το κομα του ετυχε να κυβερνησει  δειτε ομως τι παραξενα πραγματα ετυχε να υπαρχουν.


...ο πρωθυπουργος ουδεποτε ελαβε δημοσια και δωρεαν ελληνικη παιδεια,αλλα παντα μεσα απο την ιδιωτικη εκπαιδευση ,ναι αυτη την καταραμενη  //ιδιωτικη εκπαιδευση//.Δεν εφτανε μονο αυτο ,αλλα και ολα τα πρωτοκλασατε στελεχη του  ιδωτικη ανωτατη παιδεια ελαβαν κατα ......σκουλ ταχουμε πει αυτα.αλλα το κωμικοτραγικο ειναι ειναι οτι η υπουργος παδειας τα παιδια της τα στελνει σε ιδιωτικη εκπαιδευση ,ενω η ιδια ετυχε να γινει υπουργος της δημοσιας και δωρεαν παιδειας,ε! εδω αποτρελαθηκα εντελως,ταφτυσα η λογικη μου βγηκε ολη σε αχρησια,τερμα θα παρω τα βουνα ,μπας και συναντησω  τον προεδρο της κτηματικης εταιρειας του δημοσιου που δεν ειναι ασχετος με ολα αυτα,,θα του ζητησω ενα οικοπεδακι σε μια βουνοκορφη  να ζησω σαν τον προφητη Ηλια,διαφορετικα  θα πω ποιος ειναι  και ο ιδιος,αν δεν μου κανει ρουσφετι  ,ναι ρουσφετοι ,εγω το ζητω δημοσια ,θελω μια βουνοκορφη να μονασω,αμαν πια με δαυτους.




συνεχιζεται....... το αλλο Σαββατο 
Κυριες -Κυριοι

Καλημερα σας


μαζυ σας σε λιγο ο

savil