Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Χ.Α.ΑΘΗΝΩΝ FTSE TOP 20 5-7-2011

analysi savil 5-7-2011

linie-savil b=612

=========================


 (+)
    612      612      612      12      612     612   
 (-)

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


οσο παραμενει το 612 απροσπελαστο  κοιταζουμε κατω,ειτε υπο την μορφη διορθωσης ,ειτε υπο την μορφη αντιστροφης.Τεστ της κινησης και θεωρηση  διαβατηριου στο 612 τελεια και παυλα(.-).Φυσικα προηγειται για να ειμαστε σωστοι ο ΚΜΟ 50 που τοσες φορες εχω αναφερει και φυσικα ,δεν θελω να του στερησω την σημασια του και θα ελεγα ,προηγειται το ιδιο σκετικο που ισχυει για το 612,ισχυει πιο πριν για τον ΚΜΟ 50 ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΡΙΟ,σημερα εκλεισε στο 595,58.Δεν χρειαζεται να γραψω τιποτα αλλο ,παρα να συμπληρωσω οτι πανω απο το 612 βλεπουμε απο μακρυα τον παραδεισο,αλλα κατω απο τον κμο 50  βλεπουμε απο κοντα την κολαση.

οτι γραφουμε ειναι ερευνα και μελετη,δεν ειναι προταση για χρηματιστηριακες πραξεις η προγραμμα επενδυτικο,αφορα μονο τον γραφοντα και τους συνεργατες του.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

[wiederholung]DAX(r) techiniki analysi-[woche] -[ weekly]...

wiederholung
--------------- 

TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: DAX(r) techiniki analysi-[woche] -[ weekly]...: "savil 18-6-2011 [weekly ] [linie savil c (weekly) = 6645 plan A 7041(+).....................7320--------7600 (+) ===========..."

τεχνικη αναλυση μετοχων- θεμελιωδης αναλυση μετοχων-ALPHA BANK

Τα προσφατα χαμηλα που εγραψαν  οι τραπεζες,ηταν κοντα στο τελος χωρις γυρισμο.Ειδαν το χαρο με τα ματια τους και αποφασισαν να το παλαιψουν με οποιοδηποτε κοστος.Κατω τους περιμεναν τιμες που στην καλυτερη των περιπτωσεων θα ειχαν μπροστα τον 1(ασσο) και μετα δυσκολιας.Ετσι ο ενας ισως αγοραζει του αλλου χαρτια ,μηπως και βγουν απο το πηγαδι ,οπου κατω τους περιμενε ο Αχερωντας.Μπορει να φαντασθειτε μια ΕΤΕ με τιμη στο  ταμπλο 2,20 ,τι θα εγραφαν οι αλλες? Παιζουν το τελευταιο χαρτι,παιζουν την τελευταια τους παρτιδα.Αυτος ειναι ο λογος που ζωντανεψαν και προσπαθουν να σωθουν.Ισως σε λιγο καιρο  να τις εκφραζει η παροιμια του λαουμας/εχασε η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα//.Νομιζω  προσπαθουν να φυγουν γρηγορα χωρις  να κοιταζουν πισω την διαδρομη που αφηνουν,μονο  την φυγη εχουν στο μυαλο τους απο το δρακο που τις κυνηγα .Μια απο αυτες ειναι και η εταιρια που αναλυω.Θα μπορουσα να πω οτι αυτη ειναι η καλυτερη απο ολες τις αλλες,αλλα και αυτη με προβληματα πολλα.Υπαρχει ενας  καθετος αξονας τιμων.επανω εγραφει 5.95 .Εκει θελουν να στειλουν την μετοχη ,αν τα καταφερουν.ολος ο αξονας εχει ως εξης.

 =========5,95 τιμη στοχος

 ---5,30 εμποδιον [αν δεν διασπασθει θα εχουμε επαναληψη της προσπαθειας.]

==========4,66[πολυ δυνατο σημειον.ισως το πιο δυνατο  του αξονα]

 ----3,72 εμποδιον [εδω ειναι το πρωτο τεστ, οπως στην ετε το 4,87]

 ------  εμποδιον   ?????????? ενα μεγαλο ερωηματικο.

Αν δεν τελεσφορήσει η  ανοδικη διαφυγη  και στο 1ον τεστ εχουμε αποτυχια συνεχισης της ανοδου,τοτε δυστυχως τα μαντατα δεν ειναι καλα .Θα γραψει νεα χαμηλα η μετοχη και τα προηγουμενα θα ειναι οροφη.Ελπιζω να εγινα κατανοητος ,με την αναλυση μου και με την σκεψη μου ,τι ισχυει σημερα στις τραπεζες του εικοσαρη.Ειναι πικρο το ποτηρι ,αλλα θα το πιουν διοτι υπηρξαν κατωτεροι των περιστασεων .Ειχαμε εμπλοκη του τραπεζικου κατεστημενου με την πολτικη εξουσια,δηλαδη συναισθηματικα συνεταιρακια.Τωρα  ειπαμε ολοι φορανε τσιγκινα βρακακια,αλλα ειναι αργα,/τους πηρε το ποταμι ,τους πηρε ο ποταμος/,ισως τις περιμενει ο γυαλος και ο βυθος χωρις πατο.

σημ.πηγε ενας γνωστος μου να ανοιξει λογαριασμο και του ζητησαν φορολογικη ενημεροτητα.Αν ετσι εχουν τα πραγματα,λυπαμαι ,αλλα σε λιγο καιρο στα κτιρια τους θα πηγαινοερχονται  μονο αλεπουδεςκαι οχι ανθρωποι να κανουν αποταμιευση 100 εκατο ευρω..Αντε καλα κρασια.Τετελεσται ,αν ετσι εχουν τα πραγματακαι  και η κατασταση,μετα λενε γιατι εφυγαν οι καταθετες.

Φαιδων

 Αυτα που γραφω ειναι ερευνα και αφορουν την σελιδα μας και μονο.Δεν ειναι συσταση η προτροπη για  χρηματιστηριακες πραξεις η επενδυτικα προγραμματα.

μια ματια στο κλεισιμο της αγορας4-7-2011 Χρηματιστηριο Αξιων Αθηνων

Τελικα μια απο τα ιδια.σωστα ειπαμε εδω //θα μεινω//,δεν παω// πουθενα -πουθενα//,εδω θα μεινω.Τι να κανουμε ,θα περιμενουμε  αυριο να εχουμε απαρτια στο //τραπεζι//.
οτι κανουν  τα ξενα θα κανουμε και εμεις,βλεπετε αναβαθμιστηκαμε τωρα με το νεο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
δεν εχω να πω πολλα πραγματα, καλο ειναι να μαζευουμε τα κερδημα μας και τα κεφαλαια μας ,αντε μια μερα  δυο το πολυ θα προσεχουμε τον απλωμενο /τραχανα/,μετα τα κεφαλια μεσα διοτι καπου θα ξεσπασει  αυτη η μπαλα που εχει σχηματισθει.Προσωπικα δεν ειμαστε αγοραστες  σημερινοι,κραταμε θεσεις απο χαμηλα και δεν θα τις χαλασουμε,ας κερδισουμε λιγοτερα,εκτος και εχουμε καταιγίδα αρνητικων καταστασεων.Περιμενουμε καλο σημειον για σορτ ,οπως ο αετος κεντριζει την τροφη του απο ψηλα.Καλο απογευμα και καλη ξεκουραση.

η ομαδα του μπλοκ.

[ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ]: τεχνικη αναλυση μετοχων-θεμελιωδης αναλυση μετοχων...

επαναληψη [100 φορες επαναληψη θα την βαλουμε, διοτι ετσι μας αρεσει και γιατι αυτες ειναι αναλυσεις με ουσια]και  που μονο ο δασκαλος μπορει και κανει.



TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: τεχνικη αναλυση μετοχων-θεμελιωδης αναλυση μετοχων...: "Η εθνικη τραπεζα με τους αριθμους του savil η μετοχη της τραπεζ..."
ΔΕΗ με τιμη στο ταμπλο10,6 [χρηματιστηριακη αξια=2,46 δις]  σημερα κανει αποκοπη μερισματος 0,8 περιπου νομιζω.,ενω η ατε εναι η μεγαλη δυναμη τρομαρα τους .

ΑΤΕ με τιμη 1,9 στο ταμπλο[χρηματιστηριακη αξια=2,42]


ομως μετοχες δεν υπαρχουν στην αγορα,διοτι οι νεες δεν εχουν μπει μεσα και προσπαθουν να δωσουν προσαρμοσμενη τιμη οταν μπουν μεγαλη και φυσικα οχι  αυτη που βλεπετε ,αλλα πολυ μικροτερη. εκτος και την πανε 5 ευρω ,ολα να τα περιμενεις  απο τους ελληνες τραπεζιτες,αλλα και εσυ Κε Πανταλακη (συμαθητη) σε ειχα για σοβαρο ανθρωπο,τι γελοιοτητες ειναι ολα αυτα?δεν βιαζονται τωρα να κανουν εισοδο των νεων,μονο στην σπλιτ και τα υπολοιπα τρελαναν τον κοσμο.

οι ανοδοχοι

να λοιπον οι αναδοχοι ,[ελληνικες τραπεζες],της αγροτικης στην αυξηση κεφαλαιου.εδωσαν 1,07 ευρω και σημερα αυτο το εκαναν 1,8 ευρω,μετα μιλαμε για αγορα.σημερα η χρηματιστηριακη αξια της αγροτικης ειναι 2,27 δις και της ΔΕΗ 2.46 ,προσοχη κινδυνος θανατος οι αγορες ,χωρις μελετη.ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΥς ΜΙΚΡΟΥς  με τα 0,39 λεπτα τωρα το παιζουν δυνατοι.Προσωπικα θα φαει ενα σορταρισμα που θα ειναιολο δικοτης,ασε να ανεβει καλα το //μοσχαρι της// στα κεραμιδια και θα τα πουμε .Σε λιγο η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟΤΗΝ ΔΕΗ ,βλεπετε τι κανει η σκοπιμοτητα και η η χειραγωγηση,μωρε θα σε στειλω αδιαβαστη περιμενε λιγο και θα δεις.

αν αυτη ειναι η ηθικη πλευρα χειρισμου της αγορας,καταλαβαινει κανεις τι ειδους κρατος και διακυβερνηση εχουμε,μαζυ με τις αρχες που εχει η ιδια η αγορα.Μωρε ενα στυλιαρι ξυλο και φυλακη που θελετε ολοι σας ,αντε να μου χαθειτε απο κει παλιορεμπελοσκυλα,και κοματικοδιαιτοι.



Φαιδων

εκραζω μονο προσωπικες σκεψεις και οχι συσταση για χρηματιστηριακες πραξεις.

καλημερα σας 4-7-2011

καλημερα σας φιλοι μου

ημερα υπνου ισως ειναι η σημερινη,Αν ειμαι σωστα ενημερωμενος η Αμερικη ειναι κλειστη σημερα,γιορταζουν και αυτοι την δικη τους( 25η Μαρτιου),επομενως καλο υπνο .Ετσι εχουμε αναμνησεις απο το παρελθον,αν ομως σημερα αλλαξει ,θα το δουμε σε λιγο.
Και παλι καλημερα σας καλη δουλεια.

η ομαδα του μπλοκ.

TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: τσιγκινα βρακακια

επαναληψη της αναρτησης
-----------------------------


TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: τσιγκινα βρακακια: "Φιλοι μου καλημερα σας και καλη εβδομαδα Δεν θα εγραφα αυτη την αναρτηση,αλλα επειδη περνουμε πολλα μηνύματα ενθουσιασμου απο πολλους φιλου..."