Σάββατο 28 Μαΐου 2011

παραγωγα- εκκαθαρισης ημερας

Xρηματιστήριο Αθηνών:


 Μια καλη χρηματιστηριακη παιδεια συμπεριλαμβανει πληρη γνωση  ,ολων των χρηματιστηριακων  προιοντων   της  αγορας,αλλα τρια ξεχωριζουν ιδιαιτερα 

1ον  παραγωγα  μετοχων και δεικτων
 

2ον εμπορευματων

3ον Forex  (σχεσεις νομισματων)

δεν ειναι σωστο οι περισσοτεροι να γνωριζετε μονο τις αγορες μετοχων απο το ταμπλό ,ειναι ημιμαθεια αυτο και επικιδυνη αυτη   η τακτικη διοτι δεν ειναι πληρης,επισης ειναι πολυ ψυχοβορα,οι μετοχες εχουν κινηση και επανω και κατω ,και ενας καλος εμπορος πρεπει αυτα να τα κατεχει σαν γνωση.Ειδικα οι μικροι αυτο να το προσεξουν ιδιαιτερα,διοτι τα παραγωγα ειναι φθηνοτερα απο την σποτ αγορα.Με πολυ αγαπη σας το λεμε ,πρεπει να εμπλουτισετε τις γνωσεις σας σφαιρικα για το θεμα//χρηματιστηριο//.Φυσικα η σελιδα μας προσφερει αυτη την επιμορφωση,με απλο τροπο και με κοστος  μηδαμινο, οπως μας λενε οι μαθητες μας.Τα μαθηματα διαρκουν ενα μηνα ,αλλα η πρακτικη κραταει  αλλο ενα μηνα χωρις χρεωση . Δεν εχει σημασια ,αν κανετε μαζυ μας μαθηματα,σκοπος ειναι η εκπαιδευση και η επιμορφωση και το λιγοτερο ειναι αν εισθε μαζυ μας η οχι,δεν ειναι αυτος ο σκοπος μας που σας γραφουμε αυτη την αναρτηση.

η ομαδα(savil)

EUR/USD TECHNIKI --ANALYSIS 20 May2011

 επαναληψη


TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: EUR/USD TECHNIKI --ANALYSIS 20 May2011: "–


εσεις την επιλεξατε 1η σε επισκεψημοτητα.εσεις μας εχετε τρελανει με τα μηνυματα χαρας και επαινων που μας στελνετε για αυτη την αναλυση.

εμεις και ο δασκαλος ειδικα εδωσε γρηγορα και σωστα τις γραμμες.απλα να θυμησουμε οτι το ευρω οταν γραφοταν αυτη η αναρτηση εκανε υψηλο 1,4345/20-5-2011 ημερα παρασκευη.Την δευτερα το ευρω εκανε χαμηλο 1,3967 ,ενταξει ελαχιστα πιο κατω για μια τοσο μεγαλη  παγκοσμια αγορα.Δυσκολα πραγμα να περιορισεις τον Πλανητη ολοκληρο σε μια τοσο μεγαλη αγορα  σε ενα τοσο συγκεκριμενο στοχο.Το συστημα μας αντεχει και ανιχνευει τις αγορες σχεδον με απολυτο τροπο,η τουλαχιστον εντονα κερδοφορο.Οι επαινοι φυσικα ανηκουν σε ολη την ομαδα,αλλα ειναι ο δασκαλος που εχει κανει τις μελετες του και εχει δικη του πλεον θεωρια για την τεχνικη αναλυση ολων των αγορων.

η ομαδα(savil).

σας ευχαριστουμε για τα ομορφα λογια που μας γραφετε ,μας δικαιωνετε και μας δινετε κουραγιο να συνεχισουμε χωρις εξαρτησεις μεσα απο τις διαφημισεις που σκοτωνουν την αληθεια μερικες φορες,απο τις σκοπιμοτητες και τις ισορροπιες που πρεπει να κρατησουν τα ηλεκτρονικα μεσα.Δεν το κακιζουμε,αλλα επρεπε να γραφουν //πληρωμενη διαφημιση// οπως οταν εχουμε εκλογες.θα ηταν πιο εντιμο.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Χρηματιστήριο Αθηνών: "–


 Εχουμε γραψει καλα λογια για την εταιρια και ξερουμε ποια ειναι,αφου καθε μερα την περναμε την //αττικη οδο//.Φιλοι μας ομως της εταιριας δεν μας τα λετε καλα τα πραγματα.Ειπαμε  δακρυα απενοχης δεν περνανε σε μας.

 Εμεις σας ερωταμε απλα ,με απλες κουβεντες. κανατε τζιρο 360 εκ ευρω το πρωτο τριμηνο και ΒΓΑΛΑΤΕ  1,8  εκ.καθαρακερδη μετα απο φορους?δεν μας τα λετε καλα,και αν ειναι ετσι δεν κανετε καλα την δουλεια σας ,κανονικα αν ειχαμε την δυναμη  θα σας στελναμε σπιτακια σας.Προς το παρον θα εισπραξετε  την αποτιμηση της μετοχης.Ναι κυριοι ανοχη χρονου δεν υπαρχει.Εμεις θα λεμε και τα καλα και τα κακα.


η ομαδα(savil)

MEVACO S.A.

MEVACO S.A.: "–


 εμεις θα αγαπαμε ολες αυτες τις ωραιες μικρες επιχειρησεις.Καποτε κατι πρεπει να αλλαξει σε αυτο τον τοπο,και αν μιλαμε για την αγορα,ισως πρεπει και εμεις να σκεπτομαστε  διαφορετικα.

 θα αναλυθει προσεχως η εταιρια.

 ομαδα(savil)

MEVACO

Χρηματιστήριο Αθηνών: "–


//. αλλη μια εταιρια με φοβερο ρυθμο αναπτυξης//.Γνωριζουμε ποσο αδικουνται οι μικρες καλες εταιριες,αλλα αυτα θα τα πουμε ια αλλη φορα,οπως και η αναλυση της πολυ καλης εταιριας.Αυτο δεν σημαινει εισοδο χωρις μελετη.

EXAE

Χρηματιστήριο Αθηνών: "–



//αλλη μια εταιρια μεκερδη,με πολλα κερδη για τις σημερινες συνθηκες.Η σελιδα θα την αναλυσει πληρωςκαι μην ξεχνατε εχει μηδεν δανεισμο.ομως η εισοδος ειναι αλλη σκεψη και θελει μελετη που θα σας δωσουμε γρηγορα.//

η ομαδα(savil)


Revoil

Revoil: "–


 Ενα μικρο διαμαντι.Να που υπαρχουν και καλες εταιριες με προοπτικη .

REVOIL

Χρηματιστήριο Αθηνών: "–

Να μια μικρη εταιρια με κερδη  περισσοτερα και απο τραπεζες.Αυριο θα την αναλυσουμε ,αν και εχω γραψει και αλλη φορα γιαυτην την εταιρια.