Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

επαναληψη S&P 500(r) idex-techniki analysi-savil-17-7-2011

επαναληψη
δειτε με ποση ακριβεια η σελιδα μας σχεδιασε την κινηση του δεικτη στην Αμερικη  ,επισης δειτε που γυρισε σημερα και πως ειχε χαρακτηρισθει το εμποδιον ατυτο.

τιποτα δεν ειναι τυχαιο.

TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: S&P 500(r) idex-techniki analysi-savil-17-7-2011: "TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ -FTSE/ATHEX TOP 20: S&P 500(testr) idex-techniki analysi-savil-11-7-2011 : 'savil 11-7-2011 basic ------- if RSI<62=fal..."

μια ματια στο κλεισιμο της αγοραςΧρηματιστηριο αξιων Αθηνων 29-7-2011

Φιλοι μου γεια σας

ΤΕΛΟΣ ΜΗΝΑ-ΤΕΛΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ-ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

αυτο ηταν ολα τελειωσαν,επεσε η αυλαια και στο μυαλο μας  στριφογυριζει η σκεψη με τα ερωτηματικα μας σε ημερησια διαταξη.
Μα τι εγινε σημερα?Απολυτως τιποτα ,εκει που ήμασταν χθες ειμαστε και σημερα,με τα ιδια ερωτηματικα.Και ομως υπαρχουν συμπερασματα και δεδομενα καινουργια.Δεν ειναι ιδια σημερα η συνεδρια με τη χθεσινη.Πολλα απο αυτα τα συμπερασματα θα τα δουμε μεσα απο τις αναλυσεις του μπλοκ τοσο αυριο ,οσο και μεθαυριο Κυριακή.
Απο τις τεσσερις μετοχες η μια κρατησε  χαραχτηρα ,οι αλλες ειναι σε αποστολη σκοπιμοτητος.Φιλοι μας ξεκουρασθειτε και λιγο ,εμεις εδω θα ειμαστε ,βλεπετε το καθηκον δεν μας επιτρεπει και πολυ  απουσια.Σας ευχαριστουμε που και αυτη την εβδομαδα ειμαστε παρεα

Γεια σας καλη ξεκουραση και καλο διημερο.

η ομαδα του μπλοκ.


η αναρτηση εγινε με καθυστερηση λογω διακοπης ρευματος.

η ομαδα των τεσσαρων

εδω και πολυ καιρο φιλοι μας ,ο κορμος της αγορας  ειναι 4 εταιριες.Εναλλασονται στα προσημα πολλες φορες,και ετσι ο δεικτης εχει μεινει τοσο ψηλα,διαφορετικα  ,αν δεν υπηρχαν αυτες οι τεσσερες εταιριες θα ειχαμε μια διαφορετικη εικονα.

ΕΕΕΚ

ΕΤΕ

ΔΕΗ

ΟΠΑΠ

εδω ειμαστε ,απο αυτες εξαρταται και η σημερινη κινηση του δεικτη.Να δουμε  τι θα γινει ,.παντος η ΕΤΕ εχει μεγαλη στηριξη στα επιπεδα αυτα διοτι ειναι κομβικα σημεια  και χθες εμεινε με ανεκπληρωτη ζητηση.,αλλα και πιο κατω να παει  ,νομιζω ενα νεο κυμα αγοραστων θα βγει.Ευχομαι να την δουμε και στα 4 ευρω και να δουμε τοτε τι ευκαιρια μεγατονων θα μας δοθει εστω και δια μικρο χροικο διαστημα.

η ΔΕΗ ποσο να την πανε κατω ,οσο πιο κατω πηγαινει τοσο θα συναντα αγοραστες ,διοτι θα εχει παρθενες τιμες .


ΟΠΑΠ,ενταξει μπορει να διορθωσει και αυτος ,αλλα ειναι εν οψει εξελιξεων  και υπαρχουν κρυφοι αγοραστες ,ειναι γωνια //μαγαζι// βλεπετε.

ΕΕΕΚ ο αρχηγος εχει σταθεροτητα και δυνατο αφεντικο γιαυτο ειναι εδω που ειναι.

ολες οι αλλες μετοχες δορυφοροι της τεραδας ειναι με την ενοια της διαπραγματευσης φυσικα.

θα περιμενουμε  να δουμε,αλλα και στις τέσσερις εταιριες, υπαρχουν αγοραστες και μαζεμα.

γνωμη μας,οχι τιποτα αλλο.

ιστορια

φιλοι μου  καλημερα και απο εμενα

Κατι μου θυμιζει τουτη η ιστορια η σημεριη της αγοραςΘα σας θυμισω κατι που εγινε περσυ μεταξυ  Ιουνιου και Αυγουστου  δηλαδη το 2010.
Περσυ λοιπον  ο δεικτης εκανε εκεινη την μεγαλη πτωση , εχασε και το 700 και  σταματησε στο 655.Τοτε λοιπον γυρισε ανοδικα και  πηγε ως το 764 περιπου 100 μοναδες επανω.Ενθουσιασμος και κακο θυμαμαι και εγω το ιδιο,οποτε κανει μια τουμπα και απο το 764 ερχεται παρακαλω στο 663,δηλαδη σε δυπλο πυθμενα.Νεα συναισθηματα απαγοητευσης τουτη την φορα  και εγω το ιδιο ,οποτε σιγα σιγα απο το 663 αρχας Ιουλιου κανει ενα γυρισμα και φθασαμε παρακαλω στο 885 αν θυμαμαι καλα στις 8 Αυγουστου.Ειδατε λοιπον την εναλλαγη την περσυνη ,μην την αποκλειεται ουτε τωρα,δεν λεω θα γινει το ιδιο,απλα Ιστορια διαβαζω,και επειδη ο κοσμος λεει η Ιστορια επαναλαμβανεται ,λεω εγω ,μηπως? Εσεις θα κουμανταρετε καλα τις σκεψεις σας, σαν καλοι εμποροι που εισθε και στο μυαλο σας θα ειναι τα παντα.Ποτε και κανεις δεν ξερει τι θα γινει αυριο.Ολοι  με  //ΕΑΝ// δουλευουμε,διοτι ετσι ειναι το σωστο και το λογικο.

και παλι καλημερα σας και καλη επιτυχια

savil 29-7-2011

δια την ορθοτητα τν γραφομενων μπορειτε να συμβουλευθειτε το αρχειο απο μια πλατφορμα.   

καλημερα σας

καλημερα σας καλοι μας φιλοι

Η ζωη συνεχιζεται και μην παίρνετε κατακαρδα  ,αυτα που γραφουμε καμια φορα.Τα γραφουμε ,απλα δια ενημερωση και οτι δεν πρεπει να περνουν ετσι ως ηλθαν , οι βλακιες που κανουν δημοσια προσωπα.
Γενικως κανονας φιλοι μου οι τραπεζιτες ειναι// άτιμη φαρα//,ετσι αποκαλει ο λαος μας τους αφιλους επαγγελματιες.Λοιπον εσεις οι περισσοτεροι ισως να λετε, θα χασουν οι τραπεζες κ.τ.λ .Ναι ενταξει θα χασουν  απο την μια και θα τα παρουν απο την αλλη.Δεν ειναι βλακες αυτοι που συμμετεχουν με ζημια σημερα στην αναδιαρθρωση χρεους.ΟΧΙ-ΟΧΙ ,διοτι αυτο που θα παρουν ειναι  καλυτερο ,μεγαλυτερο και απαραιτητο αυτη την εποχη,δηλαδη ρευστοτητα.Το σχεδιο ειναι απλο,συμμετεχουν ,περνουν νεα ομολογα με διαβαθμιση ΑΑΑ ,που σημαινει η χρηματοδοτηση τους ειναι σχεδον στο100% απο την ευρωπαικη κεντρικη τραπεζα,εναντι των σημερινων που ειναι 50% περιπου.Δηλαδη οι κυριοι αυτοι θα βρεθουν με μια μεγαλη ρευστοτητα ,θα μπορεσουν να μπουν στην διεθνη τραπεζικη αγορα και ολα ωραια και καλα με ενα κοστος υψηλο μεν απο την συμμετοχη ,αλλα οφελιμο δε ,απο την αλλη δια το μελλον.Αμε τι? Ετσι ειναι ο βλαχος ,ειδατε πως φτιαχνεται το τυρι?Γιατι σας λεω εγω ,ειναι ατιμη φαρα αυτοι.Ομως το κανονι κανονι,για να μην ξεχνιομαστε,αλοιμονο απο τον ανεργο και απο αυτον που δεν εχει στον ηλιο μοιρα.
Για την αγορα τωρα ,αντε να σας κανουμε και ενα δωρο.Σαν πολυ δεν επεσε η ΔΕΗ?,μηπως πρεπει να κατασκοπευετε τον οπαπ?μηπως προς το 500 και σε νεες τιμες πρεπει να δοκιμαζουμε και καμια αγορα?Αντε πολλα σας ειπαμε ,με το τι θα κανουμε εμεις,επειδη χθες βραδυ δεν δωσαμε αναλυση.
Λοιπον σας ευχομαστε ολα να πανε καλα και καλη επιτυχια και σημερα στα προγραμματα σας.
Η στηλη δεν δινει συστασεις για χρηματιστηριακες πραξεις,απλα δημοσιοποιει μερικες σκεψεις ,που ισως να ειναι και λαθος,μην τις παίρνετε στα σοβαρα,αν τις παρετε  προβλημα σας και τα αγαθα δικα σας.

καλημερα σας

η ομδα του μπλοκ[
  Παρασκευη σημερα  ε?]