Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 [789-690-(593)-493-394]

Φιλοι μου γεια σας
Δεν ξερω τι θα κανει ο δεικτης ,αν πρωι -πρωι ,ανακοινωθη ενα ντιλ  στις τραπεζες,ομως δεν ειμαι καθολου βεβαιος οτι θα εχουμε δυνατη  ανοδο η γενικα ανοδο,αυτο δεν ειναι δεδομενο,επομενως στο πισω μερος του μυαλου σας να περναει και η σκεψη ,οτι μπορει να εχουμε και δυνατη πτωση η τελος παντων πτωση ,ακομη και μετα ενα ντιλ.Γενικα ντιλ με χαρτια  μονο και συνενοησεις δεν νομιζω να φερουν καλα αποτελεσματα,αφου θα γεμιση η αγορα με χαρτουρα.Αυτα σαν εισαγωγη ,απλα να το εχετε  στο μυαλο σας και αυτο.
Τωρα η αγορα ηταν χωρις ιδιαιτερα χαραχτηριστικα,μαλλον μια περιεργη συσσωρευση ειχαμε με κακο καπως κλεισιμο.Το οριο των 774 μον που θεσαμε δεν διεσπασθη και μαλιστα οταν το πλησιασε (773),ειχαμε υποχωρηση.Επιμενω και παλι στο 774 ,και μονο με διασπαση του σταθερη θα μπορουσαμε να ελπιζουμε σε κατι πιο καλυτερο ανοδικα.Η εικονα οπως την βλεπει καποιος στο ημερησιο δεν ειναι  καλη,φαινεται ο ανοδικος δισταγμος ,αλλα η αγορα μπορει να αλλαξει μορφη απο την μια στιγμη στην αλλη.Φυσικα με διασπαση του 774 ο στοχος θα ειναι το 830 ,ανεξαρτητα  τι στην πραγματκοτητα θα κανει,αυτα θα τα δουμε μετα την διασπαση αν γινει.
Απο την κατω πλευρα ,οπως εχω γραψει  αν διασπασθη το 746  μας περιμενει το 718  σε πρωτη φαση γιατι μαλλον θα εχουμε συνεχεια .Οπως και χθες σας ανεφερα,εχουμε βεβαιωμενη πτωτικη ταση και σαν αρχη εχω να  γραφω την ακολουθια κατω απο το 789 ,οπως και τωρα την γραφω κατω απο τον τιτλο στην αρχη της σελιδας.
Αυτα και αποψε σας χερετω ο φιλος σας
savil
ο.τι γραφω ειναι για ιδιαν χρηση,διδακτικου περιεχομενου και δεν προτρεπω κανεναν να κανει χρηση για χρηματιστηριακες πραξεις.

774-746-718   τριαδα με αξονα το 746 φυσικα με το προσφατο  735  ειναι δυνατον να εχουμμε μια κινηση με αξονα το 735 ως εξης.     773-735-697 ,αλλα οχι ολα αυριο ειναι πολλα.