Τρίτη 3 Μαΐου 2011

S&P 500 TECHNIKAL ANALYSIS -savil- [3-5-2011]

Εχουμε ελεγχο της κινησης ,αν αντεχει  αυτη η διαδρομη απο το  1295.................... ως το 1365.Ηγραμμη ελεγχου σημερα  ειναι στο 1307 που σημανει με καθοδικη διασπαση της η κινηση θα μετραπει σε πτωτικη και θα αναζητησουμε νεο σημειον ισορροπιας κατω απο το 1295.
 Η γραμμη ελεγχου ειναι μεταβαλλομενη γραμμη ,σημερα ειναι στο 1307  και κινειται ανοδικα . Σε καποιο σημειον ισως συνταντηθουν με τον δεικτη .Εκει θα  διαγνωσουμε τις προθεσεις της αγορας.Εαν ο δεικτης συνεχισει ανοδικα ,τοτε και η γραμη ελεγχου θα συνεχισει ΚΑΙ ΑΥΤΗ ανοδικα και θα ακολουθει τον δεικτη και θα ζητα επιμονα μαζυ του συναντηση.Θα περιμενουμε λοιπον αυτη την συνατηση που θα γινει? και ποτε?Με το χθεσινο κλεισιμο του δεικτη πτωτικα ,φαινεται  οτι και ο δεικτης επιζητα  αυτο τον ελεγχο ,αν ειναι δηλαδη πραγματικη και δυνατη η ανοδικη του πορεια η θα συνεχισει μια δευτερη πορεια  πτωτικη προς το 1295 και οχι μονο.Η αγορα ευρισκεται σε υπερβολη ,αυτο ειναι ενα φαινομενο που εαν επαληθευτει ,ισως εχουμε 2 (δυο) χρονια συνεχους ανοδικης κινησης απο σημερα.Αυτη  την κινηση δεν μπορουν να ακολουθησουν οι πολλοι ,αλλα αυτοι που ελεγχουν τις αγορες και αλλοι λιγοι ανθρωποι που ειναι γνωστες των κινησεων των δυνατων της αγορας.

 savil
οι σκεψεις μας και τα κειμενα μας δεν αποτελουν επενδυτικη η χρηματιστηριακη προταση.Εχει αποκλειστικα εκπαιδευτικα χαραχτηρα.

DAX (R) Analysen von savil

o dax σε ελαχιστες ημερες πεταξε σην κυριολεξια απο το επιπεδο του ------------- 7000  στο επιπεδο του πολυ υψηλου ------------- 7580 (7600.)Αυτη η διαδρομη θα δοκιμασθει  ως επαναληψη της κινησης και θα αναζητησουμε ενα σημειον ισορροπιας , με πρωτο σημειον το ---------7367 για σημερα (μεταβλητο σημειον συνεχως.).Αυτο το σημειον υπαρχει περιπτωση να μετατοπισθει ανοδικα και να μας δωσει νεο σημειον τεστ .Παρακολουθειται η κινηση απο την σελιδα μας.

savil

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 [3 -Μαιου-2011]

καλημερα σας

Βασικη σκεψη
 ---------------
 εαν ο δεικτης κινειται πανω απο το 643  για σημερα (μεταβαλλομενο σημειον),τοτε η ταση  του  και η κινηση του παραμενει ανοδικη με στοχο ακομη και το 700.

Αντιθετα αν εχουμε διασπαση καθοδικη του 643 η κινηση του και η ταση του θα γινει πτωτικη  με σημειον τεστ  συνεχειας η οχι το  629 για σημερα(μεταβαλλομενο σημειον).

Υπαρχει σοβαρη ανατροπη της καταστασης μετα το κλεισιμο του μηνος Απριλιου.Παρακολουθουμε οσο τιποτα αλλο, τον ογκο και την ταχυτητα του δεικτη . Ο δρομος για καταστροφη φαινεται να κλεινει και να περιοριζεται..
 Η περιοδος χαρακτηριζεται ως περιοδος Γενικων Συνελευσεων (τακτικων)και οι καταστασεις ωραιοποιουνται για ευνοητους λογους.

καλη επιτυχια σε οτι κανετε.

καλημερα σας

 savil