Τρίτη 3 Μαΐου 2011

S&P 500 TECHNIKAL ANALYSIS -savil- [3-5-2011]

Εχουμε ελεγχο της κινησης ,αν αντεχει  αυτη η διαδρομη απο το  1295.................... ως το 1365.Ηγραμμη ελεγχου σημερα  ειναι στο 1307 που σημανει με καθοδικη διασπαση της η κινηση θα μετραπει σε πτωτικη και θα αναζητησουμε νεο σημειον ισορροπιας κατω απο το 1295.
 Η γραμμη ελεγχου ειναι μεταβαλλομενη γραμμη ,σημερα ειναι στο 1307  και κινειται ανοδικα . Σε καποιο σημειον ισως συνταντηθουν με τον δεικτη .Εκει θα  διαγνωσουμε τις προθεσεις της αγορας.Εαν ο δεικτης συνεχισει ανοδικα ,τοτε και η γραμη ελεγχου θα συνεχισει ΚΑΙ ΑΥΤΗ ανοδικα και θα ακολουθει τον δεικτη και θα ζητα επιμονα μαζυ του συναντηση.Θα περιμενουμε λοιπον αυτη την συνατηση που θα γινει? και ποτε?Με το χθεσινο κλεισιμο του δεικτη πτωτικα ,φαινεται  οτι και ο δεικτης επιζητα  αυτο τον ελεγχο ,αν ειναι δηλαδη πραγματικη και δυνατη η ανοδικη του πορεια η θα συνεχισει μια δευτερη πορεια  πτωτικη προς το 1295 και οχι μονο.Η αγορα ευρισκεται σε υπερβολη ,αυτο ειναι ενα φαινομενο που εαν επαληθευτει ,ισως εχουμε 2 (δυο) χρονια συνεχους ανοδικης κινησης απο σημερα.Αυτη  την κινηση δεν μπορουν να ακολουθησουν οι πολλοι ,αλλα αυτοι που ελεγχουν τις αγορες και αλλοι λιγοι ανθρωποι που ειναι γνωστες των κινησεων των δυνατων της αγορας.

 savil
οι σκεψεις μας και τα κειμενα μας δεν αποτελουν επενδυτικη η χρηματιστηριακη προταση.Εχει αποκλειστικα εκπαιδευτικα χαραχτηρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: