Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20

φιλοι μου γεια σας
 δεν μπορω να γραψω πολλα λογια διοτι δεν υπαρχουν πολλα λογια.Ο εικοσαρης  εχει παρει το δρομολογιο που οδηγει σε κατωτερα επιπεδα.Αυριο ειναι μια ειδικη μερα ,αφου πλεον εχουμε ημερομηνιες για  την ΕΤΕ .Οι προθεσεις των μυστικοσυμβουλων αν κρεινουμε απο το σημερινο κλεισιμο που ισως ειχαν πληροφορηθη τις ημερομηνιες για την ετε ,ειναι υπερ της τσεπης των και οχι υπερ ημων.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΞΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20% ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΟΘΩΝΑ-ΑΚΕΡΜΑΝ.χασαμε τον οτε με νομιμες διαδικασιες ελπιζω να μην χασουμε και την ετε επισης με νομιμες διαδικασιες το ευχομαι,αλλα πολυ το φοβαμαι,γιαυτο θελω να τελειωσει γρηγορα αυτο το μαρτυριο της σταγόνας μπας και κανουμε χριστουγεννα με καποια προοπτικη.Φυσικα για να μην ξεχνιομαστε και το βενιζελος ανηκει στην επαρχια της  γκριχελανιας νομιζω,μα πως την λενε..... χοσιφερ? καπως ετσι. Καλα αυτη η χοσιφερ πολυ χωσιμο παντου ρε αδελφε ναι - ναι και κατι παραχωρησεις σε μεγαλες στρατες,αστετα φιλοι μου ,αυτα συμβαινουν στην γκριχελανια επαρχια της μεγαλης .......................μπριτς που θα σας το πω, να με κλεισουν θελετε?
 Λοιπον κατω κατα τα φαινομενα το θεμα ειναι αν εχουμε χασμα η οχι διοτι υπαρχει ενδεχομενο χασματος ολοι εχουν μυριστει ψητο.Παντως  728  1ον επιπεδο και μετα ζωνη  712-718,ισως ομως να αναβληθη  για αυριο το προγραμμα λογω ΣΜΕ ,αλλα νομιζω τους βολευει το κατω απο το 718 η εκει κοντα που ξεκινησαν τον Ιουνιο.
Αυτα φιλοι μου αποψε σας χερετω ο φιλος σας

 savil
ο,τι γραφω ειναι προσωπικη γνωμη και αφορα μονο εμενα,δεν προτρεπω κανενα να κανει χρηση των οσων γραφω και να προβει σε χρηματιστηριακες πραξεις,υπαρχει ενδεχομενο να κανω λαθος και να εχετε μεγαλες ζημιες.