Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Xρηματιστήριο Αξιών Αθηνών [30 ΤΕΛΕΥΤΑΙA ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗΣ]

Εδω βρισκεται  τα 30 τελευταια κλεισιματα καθε μετοχης του χρηματιστηριου.

τελος δεξια [ επιλογη συμβολου] και μετα παταμε Go


Xρηματιστήριο Αξιών Αθηνών

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[μια ματια στο κλεισιμο της αγορας] 15-11-2011

Φιλοι μου γεια σας

[μια ημερα  για σεμινάριο]


Ακριβως.Ημερα  για σεμιναριο σημερα .Για να δουμε τι ειχαμε σαν βαση σκεψης .

===========318,14 επανω εμποδιον [24/10/11 εβδομαδα]

===========299,26 ενδιαμεσο εμποδιο[3/10/11 εβδομαδα]

===========292,77 κατω εμποδιο βαση[4/11/11 εβδομαδα]

Εχοντας αυτα σαν δεδομενα ,στις 6/11/11 εδειχνε καθαρα η εβδομαδιαια κινηση  ,οτι κινουμεθα προς διασπαση του  κατω εμπδιου 292,77 που ηταν η βαση.Ομως με κλεισιμο πανω απο αυτο την προηγουμενη εβδομαδα[296,31]  και με τις δυο προηγουνες ημερησιες κινησεις ,ο δεικτης εδειχνε πως κινειται ανοδικα και  με προθεση διασπασης του 299,26 ,διοτι χθες εκανε υψηλο 302,10  αφενος ,αλλα και αφετερου ειχε κλεισιμο  300,08 [ δηλαδη 300,08>299,26],τυπικα φυσικα αυτο ,αλλα ουσιαστικα ας πουμε ειχε κλεισιμο =με το 299,26.
(+)
============302 γραμμη τεστ
(-)


ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΕΣΤ και αυτη ηταν και ειναι το 302 ,που σας το αναφερω σχεδον καθε ημερα.Επομενως το χθεσινο κλεισιμο στο 300 και μαλιστα με πολυ επιμονη ολη την ημερα να κανει πραξεις εκει ψηλα,το πιο λογικο ηταν να υποθεσουμε οτι θα διασπασπουσε το 302,μιας και ολοι οι  ΟΙ ΚΜΟ ΗΤΑΝ κατω απο το 300.Επισης ο RSI μας εδωσε το 1ον σημα ανοδικης κινησης,συμφωνα με τις δικες μας μετρησεις,αυτο δεν ηταν αρκετο γιαυτο εγραψα χρειαζομαι αλλα δυο σηματα για να ειμαι βεβαιος 100%,οτι ειναι δεμενη η ανοδικη προοπτικη. Ομως αυτο το ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ που σας λεω πολλες φορες σημερα ελλειπε.Εκανε υψηλο σημερα 301,62 και μετα γυρισε εντονα πτωτικα,και ηταν θεμα ολιγων λεπτων να διασπασει την βαση μας στο 292,77 ,κατι που εγινε με μεγαλη ανεση και με στοχο φυσικα,απο την στιγμη που διεσπασε πτωτικα, το ενδιαμεσο εμποδιο 299,26.
Αυτη ειναι η επιστημονικη αναλυση της διαδρομης δυο εβδομαδων και πλεον και ταιριάζει απολυτα με την επιστημονικη μας θεωρια περι εμποδιων.


τωρα
-----
[ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ] 


 πλεον να συμβουν.π.χ να κανουμε νεο χαμηλο ειτε ημερησιο ,ειτε εβδομαδιαιο.Με την σημερινη κινηση η εβδομαδα χαρακτηριζεται  πλεον πτωτικη και μονο αν εχει εβδομαδιαιο  κλεισιμο πανω απο το 297 θα υπηρχε ελπιδα να γυρισουμε ΑΜΕΣΑ ,ανοδικα και να αλλαξει  και ο χαρακτηρισμος της εβδομαδας.
Ειναι γεγονος ,οτι οι δυνατοι εκμεταλλευτηκαν πολυ εξυπνα τις πολιτικες ειδησεις.Ομως η αγορα εχει και δικους της κανονες και εμεις πρεπει να ειμαστε παντα με ενα χαρτι και ενα μολυβι στο χερι και να γραφουμε.
Θα μελετησουμε περισσοτερο την σημερινη διαδρομη του δεικτη και θα επανελθουμε ισως και το βραδυ με περισσοτερα στοιχεια πλεον σε ημερησια βαση,διοτι σημερα προεκυψαν τετοια στοιχεια για την ημερησια κινηση καθαρα.

ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

savil  15-11-2011

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Τ.Τ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΙΤΑΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΑΠ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΥΤΙΛ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΕΛΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΟΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΙΓ

Xρηματιστήριο Αθηνών[+-10 ,ΥΨΗΛΕΣ-ΧΑΜΗΛΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ]

Xρηματιστήριο Αθηνών[ΣΜΕ-ΠΑΡΑΓΩΓΑ - ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ]

Xρηματιστήριο Αθηνών

Xρηματιστήριο Αξιών Αθηνών[ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕΤΟΧΩΝ]

Xρηματιστήριο Αξιών Αθηνών

Xρηματιστήριο Αθηνών[ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΕΙΚΤΩΝ]

Xρηματιστήριο Αθηνών

Χρηματιστήριο Αθηνών - Ρ ο ή    Ε ξ ε λ ί ξ ε ω ν

Χρηματιστήριο Αθηνών - Ρ ο ή Ε ξ ε λ ί ξ ε ω ν

TEXNIKH ANΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX.TOP 20 [απο εβδομαδα σε εβδομαδα] 611-2011

φιλοι μου καλημερα σας

[ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΥΡΙΣΚΕΣΘΕ]
-------------------------------------
Τωρα στην δουλεια μας.
Η εβδομαδα που περασε ,ειχε υψηλο 317,47 και χαμηλο 279.13 .Η κινηση αυτη ανετρεψε πληρως  σαν αντιστροφη ,την προηγουμενη της εβδομαδα με το υψηλο που ειχαμε στο 326.Ειναι σαν να ξεκιναμε απο την αρχη ,αλλα με καποιους νεους κανονες,δηλαδη ορια που εχoυν ιδιαιτερη σημασια.

---------------317.13  υψηλο εβδομαδας
.......................292,77 κλεισιμο εβδομαδας
---------------279.13 χαμηλο εβδομαδας


εχουμε δηλαδη τα ορια της προηγουμνης εβδομαδας,που αποτελουν πλεον και κοντινους στοχους της  κινησης της νεας εβδομαδας.
Ειναι πολυ ευκολο να διαπιστωσουμε ,οτι με κλεισιμο στο 292,13 ,δηλαδη πολυ κοντα στο χαμηλο σημειον  ,το πιο πυθανον αυτη την εβδομαδα και μαλιστα αμεσα,ειναι η διασπαση του χαμηλου σημειου δηλαδη του 279,13. και με παρα πολλες πυθανοτητες  και του 277 προηγουμενου χαμηλου που θα σημαινει παμε για νεο χαμηλο  στην διαδρομη ως το [229-239 ].
Αντιθετα ,αν  η αγορα κινηθει προς το 317,13 ,τοτε  για να εχει αυτο επιτυχια θα πρεπει  ο δεικτης να καλυψει με ανεση τουλαχιστον το 50% αυτης της διαδρομης , μεταξυ του χαμηλου 279 και του υψηλου 317 που ειναι το σημειον 298.Επομενως αναζηταμε  διασπαση του 298 δυνατα και σταθερα  [με ογκο και  για πολλες ωρες]Βεβαια αυτη την διαδρομη σαν προσπαθεια, την εκανε την Παρασκευη ο δεικτης και απετυχε,δεν αποκλειεται και δευτερη προσπαθεια η και τριτη ,εφοσον εχουμε αδιασπατο το κατω ακρο της προηγουμενης εβδομαδας δηλαδη το 279.


savil 6-11-2011

χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[μια ματια στο ανοιγμα της αγορας]

φιλοι μου γεια σας

Εχουν λαβει στα σοβαρα ενα ρολο που δεν τους ανατεθηκε,αλλα η αναθεση αφορουσε συγκεκριμενο εργο με ημερομηνια ληξης  19/2/2012.
Τι ακουσαμε χθες?Προγραμματα απο το ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ  ΛΑΟΣ ,για εξουσια ,και δηλωσεις εκτος τοπου και χρονου απο ενα Παπαδημο που  τωρα ξερουμε που κραταει η σκουφια  και αυτου.
Ενα ασυμαζευτο Βενιζελο ,που νομιζει οτι διαχειριζεται την εταιρια του πατερα του,οταν μιλαει για κρατικοποιησεις.Εχει αποθημενα ο ανθρωπος λογω ειδικου βαρους.To προγραμματου ειναι να μετατρεψει τις τραπεζες σε οικονομικες εφοριες,πιστευοντας οτι ετσι θα κτυπησει την φοροδιαφυγη,αλλα αυτο που ΤΕΛΙΚΑ θα καταφερει, θα ειναι να μην παταει ανθρωπος μετα μεσα σε τραπεζα και για κανενα λογο..Αυτα δεν συμβαδιζουν με την λογικη και την πραγματικοτητα.Ερχονται νομιζω καταστασεις απροβλεπτες και ασυνήθιστες.Μια καστα ανθρωπων του πασοκ που δεν προκειται να παραδοσουν εξουσια ,ουτε εκλογες να κανουν,αλλα  διαφορετικα πραγματα εχουν στο μυαλο τους,και η χωρα σε πληρη αιχμαλωσια στους Γερμανους και στην τρο ι κα.Σιγα τα λεφτα που εχουν δωσει ,απιδια εχουν δωσει.μπροστα σε αυτα που εχουν εισπραξει  και σε χρημα και σε τροποποιησεις των ορων εκδοσης των ομολογων.
Τελος παντων ,ο δεικτης ατολμος και χωρις βοηθεια  απο την πολιτικη ηγεσια,δεν τολμησε να διασπασει το 302.Μπορει να ηταν και τεχνασμα[κολπο].Ετσι πλεον ολα αρχιζουν παλι απο την αρχη ,μετρησεις και κλεισιματα.Οσο κραταει το 277 αδιασπαστο πτωτικα,παντα θα κοιταζουμε ανοδικα,αλλα ως πιο σημειον θα το δουμε και με το σημερινο κλεισιμο της αγορας.
Επανερχεται ο κιδυνος ,κρατικοποιησης των τραπεζων ανεξαρτητα αιτιων[ειναι πολιτικη απφαση και και κομπλεξ ψευτο ιδεολογων],ηταν και παραμενει προγραμμα του πασοκ γιαυτο τις αποξιωσε απο την 1η ημερα που ηλθε στην εξουσια.
Να προσεχετε ,δεν ειμαστε σε σημειον αποφασεων,διοτι  πολυ θολο ειναι το πολιτικο τοπιον,αλλα και οι ανθρωποι που εκφραζουν σοσιαλιστικες πολιτικες εκτος τοπου και χρονου.Οι δυνατοι αλωνιζουν κανονικα την αγορα και μαζυ  με αυτη και εμας με τα κρυα ντουζ που μας κανουν .

savil


Στο ΣτΕ προσφέυγει ο Λ.Λαυρεντιάδης | οικονομια | ethnos.gr

σας ειχα πει καποτε ,οτι η κρατικοποιση τραπεζων και γενικα περιουσιων απο τον υπουργο οικονομικων κ.Βενιζελο ηταν παρανομη και εχει νομικα εμποδια.Δεν ειμαστε υπο κομουνιστικο καθεστως .Εδω θα υπαρξει τεραστιο προβλημα,οπως και η συμμετοχη στο χαιρκουλ δεν ειναι υποχρεωτικη.Τα Δ,Σ των τραπεζων χωρις εγκριση απο την Γ,Σ , δεν εχουν νομιμοτητα να το πραξουν.Εδω θα γελασει και το παρδαλο (κατσικι) με τις βλακιες που λεει ο κ. Υπουργος.Τα δικαστηρια δεν θα προλαβαινουν σε λιγο.Το εργο τωρα αρχιζει.
Στο ΣτΕ προσφέυγει ο Λ.Λαυρεντιάδης | οικονομια | ethnos.gr

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΡ 20/15-11-2011

Φιλοι μου καλημερα σας

η αγορα μας εδωσε ενα μηνυμα ανοδικο.Απαιτουνται αλλα δυο για ασφαλη συμπερασματα.Μη ξεχναμε οτι  εδω και 6 εβδομαδες κραταει το 277 αδιασπασο σημειον και με ενδειξη οτι ισως ειναι για πολυ καιρο αδιασπαστο,αν ειδικα αυτη η νεα ανοδικη προσπαθεια που επιχειρει η αγορα ειναι αληθης και οχι ψευδης ,οπως με το 800 που καναμε τον Φεβρουαριο μηνα περιπου,και με αφετηρία το 623[623....819].

τι ζηταμε
---------
1ον  να κατοχυρωσει σταθερα το 302 σαν αδιασπαστη βαση πτωτικα.[δυνατη βαση το 302]
2ον  να διασπασει ανοδικα και σταθερα το 318,14 [εβδομαδιαιο  κλεισιμο]

εδω σε αυτη την περιοχη318-321)  αποκαλύπτεται η αληθεια .Ειναι δυσκολη περιοχη και αν διασπασθει ανοδικα σταθερα ,θα μας δωσει περισσοτερο γνωση και θάρρος για κινησεις.Παντα ομως το 302 θα ειναι η βαση μας που δεν θα πρεπει πλεον ποτε να διασπασθει πτωτικα,αν η αγορα πραγματικα σκοπευει να παει εκει απο οπου ξεκινησε το τελευταιο της πτωτικο ταξιδι[το 579] δηλαδη η περιοχη [579......602].
Αν δεν εχουμε τελικα αυτο το ταξιδι επιστροφης ,θα μας περιμενει οπως σας εχω γραψει και αλλες φορες  το 152 με ενα ενδιαμεσο σταθμο στο 239.


Καλημερα σας και καλη επιτυχια στα προγραμματα σας.




savil





ανακοινωση
--------------
επειδη δημιουργειται μια μεγαλη βαση δεδομενων στην σελιδα,βλεπετε πολλες αναρτησεις ,που αναφερονται φυσικα στις εταιριες και που ειναι χρησιμες για τις ερευνες σας και τις πληροφοριες που θα μπορειτε να περνετε απο την σελιδα.
Στοχος μας ειναι ,η σελιδα να ειναι πλήρης 100% σε βαση δεδομενων και να παρεχετε
εντελως δωρεαν στους φιλους μας.Θελουμε απο μια μικρη ανακοινωση ,ως και τους Ισολογισμους των εταιρειων και οι αναλυσεις μας να παρεχονται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Απο εσας ζηταμε να μας παρακολουθειτε αν σας ειμαστε χρησιμοι και να φερετε και αλλους φιλους σας.
Εμεις θα συνεχισουμε αυτο που κανουμε,αν  καθε ημερα βεβαιωνομαστε,οτι  ειμαστε χρησιμοι.


ΟΥΔΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ


[η ομαδα της σελιδας]

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX.TOP 20[14-11-2011]

φιλοι μου γειασας.

Λιγο πριν αυτη την αναρτηση,υπαρχει μια εβδομαδιαια αναλυση και σας παρακαλω να την διαβασετε και εκεινη την αναρτηση [ ειναι εβδομαδιαια] ,της δινουμε μεγαλυτερη σημασια,διοτι ολες οι αλλες παρατηρησεις εχουν σαν σημειον αναφορας την εβδομαδιαια αναλυση ,ειδικα αυτη την περιοδο,αφου ειμαστε εδω καιπολλες ημερες σε ενα πλαισιο τιμων με τα ακρα του απαραβιαστα και σταθερα.
========================================================
ημερησια αναλυση
--------------------
ΚΜΟ 200=497
ΚΜΟ   90=383
ΚΜΟ   50=331
ΚΜΟ   30=308
ΚΜΟ    20=301
ΚΜΟ    10=298
ΚΜΟ       5=298
FTSE     20=296,31

==================
60' λεπτων αναλυση [ωριαια]
-------------------------------
κμο200=305
κμο  30=300
κμο  20=300
κμο  50=300
κμο  90=300
κμο  10=299
κμο    5=298
ftse    20=296.31

====================
Mια ματια να ριξει καποιος σε αυτες τις μετρησεις και δεν χρειαζεται πολυ να καταλαβει ,οτι ο δεκτης  βαδιζει πτωτικα .Λιγο η πολυ πτωτικα δεν εχει σημασια  ,αλλα  κατω απο το 302 και ακομη πιο κατω απο το 300 ,η πορεια του ειναι προς τα  ημερησια χαμηλα του οπως τα εχουμε απο προηγουμενες παρατηρησεις αναφερει.Μπορει ομως να αλλαξει γνωμη και να θελησει να γυρισει ανοδικα ,το συνηθιζει τωρα τελευταια,αλλα οι προδιαγραφες τωρα τον στελνουν  τουλαχιστον ως το 292 η 286 και ειναι πολυ πιθανον να το δουμε αμεσα αυτο. Νομιζω του λειπει καποιο ακομη κοματι πτωτικα εντος των οριων του κατα πασα πυθανοτητα,οπως εχουν σχηματισθει εδω και δυο μηνες,και μετα  θα κανει την τελευταια προσπαθεια να διασπασει τα παντα ανοδικα ,ακομη και το 336.Η προσπαθεια αυτη ,αν δεν εχει επιτυχια τοτε θα γυρισει με δυναμη για νεα χαμηλα τουλαχιστον ως το 239 σε πρωτη φαση.Νομιζω δεν θα ειναι αυτη η κινηση  που κανει τωρα ,που θα μας στειλει στο 239 ,χωρις να το αποκλειω 100%,αλλα η επομενη πτωτικη κινηση αν υπαρξει ,αν δεν καταφερει να δωσει ανοδικη προοπτικη διασπωντας και τον ΚΜΟ 50 ,οπου και αν ευρισκεται.Η πολιτικη επικαιροτητα περαν μερικων τεθλασμενω γραμμων δεν μας εδωσε τιποτα περισσοτερο,αλλα ακομη δεν εχει ολοκληρωθει η αποφαση για πορεια  και κατευθυνση  διασπωντας ενα απο τα δυο γνωστα του ακρα 336 και 277.

==========336 επανω  εμποδιο

==========277 κατω εμποδιο

Αυτα και αποψε ,ευχομαι να εισθε καλα και καλη επιτυχια στα προγραμματα σας.

savi     13-11-2011

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX. TOP 20 [εβδομαδιαιες μετρησεις] [απο 26/9/2011......7/11/2011]

Φιλοι μου γεια σας

[ειμαστε μεγαλο χρονικο διαστημα στα σημερινα περιπου επιπεδα]


Αυτο ειναι αληθεια οπως μας δειχνουν και οι μετρησεις.

26/9/11  εβδομαδιαιο κλεισιμο στο 328.97

3/10/11,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,299.26  [χαμηλο κλεισιμο]

10/10/11,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,305.63

17/10/11,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,311.5

24/10/11,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,318,14  [υψηλο κλεισιμο]

31/10/11,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,292,77   [?????????]

7/11/11,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,296,31   [?????????]


η σαν διαστημα εμποδιων εχει αυτη την εικονα


==================328.97 εμποδιον  δυνατο [τιμη στοχος]

==================299,26 εμποδιον ενδιαμεσον

==================292,77 εμποδιον δυνατο  ενδιαμεσο ισως εμποδιο.

τροπος κινησης του δεικτη
----------------------------
εχω πει οτι ο δεικτης κινειτε προς ενα εμποδιο με σκοπο να το διασπασει ,αν τα καταφερει προχωραει στο επομενο εμποδιο με τον ιδιο σκοπο και αποστολη.Αν αποτυχει τοτε κανει επι τοπου στροφη και κινειτε προς την αντιθετη κατευθυνση με σκοπο  και αποστολη να διασπασει το εμποδιο που βρισκει εμπρος του.
Επομενως ο δεικτης στην πρωτη του κινηση με κλεισιμο το 299,26/3-10-2011 ,εκανε μεταβολη προς το  328,97 με σκοπο να το διασπασει.Δεν τα καταφερε ,εκανε υψηλο το 326 περιπου αλλα αδυνατουσε να διασπασει το 328 ,επομενως μοιραια γυρισε στο κατω εμποδιο που ηταν το 299,26.Το διεσπασε ανετα ,αυτη ηταν και η αποστολη του στο κατω κατω της γραφης και ετσι κινηθηκε χαμηλα να γραψει νεο εβδομαδιαιο χαμηλο [ημερησια ειχε χαμηλο τετοιο].Μετα την διασπαση του 299,66 ,εγραψε ενα χαμηλο στο 292,77 με εβδομαδιαιο κλεισιμο .Και γυρισε αμεσως ανοδικα με στοχο το  318,14 σαν εβδομαδιαιο κλεισιμο,Ημερησια εκανε υψηλο κοντα στο 315,ομως δεν το κρατησε σαν εβδομαδα και γυρισε  με κλεισιμο την προηγουμνη εβδομαδα στο 296.31 .
Στοχο φυσικα εχει το 292,77  και με αποστολη να το διασπασει.Αν δεν τα καταφερει τοτε θα γυρισει  αντιθετα προς το 318,14 σε εβδομαδιαια βαση .

==============318,14 επανω νεο εμποδιο

==============292,77 κατω νεο εμποδιο

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΗ την τελευταια εβδομαδα ηταν η εξης.Χαμηλο= 294,71, υψηλο=315,03 και κλεισιμο 296.31 ,πολυ κοντα στο χαμηλο του 294,71.
Επομενως το βασικο μας σκεπτικο ειναι οτι ο δεικτης αφου εγραψε το χαμηλο του στο 292,77 κνηθηκε ανοδικα με σκοπο να διασπασει το 318,14. καταφερε ομως να παει  μονο ως το 315,03 ,αλλα αν πραγματικα ειχε στοχο το 318,14  ,δυστυχως κατα 99% απετυχε και τωρα κινειτε προς το 292,77 με σκοπο την διασπαση του.
Αυτη ειναι η επιστημονικη και λογικη  ερμηνεια της κινησης του δεικτη σε εβδομαδιαια βαση.Πρεπει ομως να δουμε αν ειχε επειρεασθει απο τα πολτικα γεγονοτα,και απλα εκανε αυτες τις ακαταλαβιστηκες κινησεις  ΖΙΚ-ΖΑΚ.
Προσωπικα  τα θεωρω ολα φυσιολογικα και ισχυει η 1η εκδοχη ,δηλαδη ο δεικτης απετυχε να διασπασει το 318,14 [επανω εμποδιον] και φυσιολογικα κινειτε προς το 292.77 με σκοπο την διασπαση του.Αν τα καταφερει και το κρατησει σε εβδομαδιαια βαση ,δεν το γνωριζω,αυτο θα το δουμε αμεσα απο την  Δευτερα.
Σας ειχα γραψει ,οτι   θα εκανε διορθωση στο 291 η κατεξαιρεση στο 286 ,αλλα αυτα ειναι θεματα που θα τα δουμε και στις ημερησιες αναλυσεις.

αυτα για σημερα και μια υπενθυμηση,οτι με διασπαση του 302 σταθερα ανοδικα  η κινηση μπορει να μετατραπει σε απροβλεπτη ανοδικη κινηση,εστω και με  μικρη ταχυτητα στη αρχη ,κατα το ξεκινημα της,αντιθετα με αδυναμια διασπασης ανοδικα του 302 ,θα κινηθει προς το 292,77 με σκοπο την διασπαση του και υπαρχει πυθανοτητα να δουμε νεο εβδομαδιαιο χαμηλο δηλαδη κατω απο το 292,77.

savil  13-11-2011