Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

χρηματιστηριον αξιων Αθηνων[μια ματια στο ανοιγμα της αγορας]

φιλοι μου γεια σας

Εχουν λαβει στα σοβαρα ενα ρολο που δεν τους ανατεθηκε,αλλα η αναθεση αφορουσε συγκεκριμενο εργο με ημερομηνια ληξης  19/2/2012.
Τι ακουσαμε χθες?Προγραμματα απο το ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ  ΛΑΟΣ ,για εξουσια ,και δηλωσεις εκτος τοπου και χρονου απο ενα Παπαδημο που  τωρα ξερουμε που κραταει η σκουφια  και αυτου.
Ενα ασυμαζευτο Βενιζελο ,που νομιζει οτι διαχειριζεται την εταιρια του πατερα του,οταν μιλαει για κρατικοποιησεις.Εχει αποθημενα ο ανθρωπος λογω ειδικου βαρους.To προγραμματου ειναι να μετατρεψει τις τραπεζες σε οικονομικες εφοριες,πιστευοντας οτι ετσι θα κτυπησει την φοροδιαφυγη,αλλα αυτο που ΤΕΛΙΚΑ θα καταφερει, θα ειναι να μην παταει ανθρωπος μετα μεσα σε τραπεζα και για κανενα λογο..Αυτα δεν συμβαδιζουν με την λογικη και την πραγματικοτητα.Ερχονται νομιζω καταστασεις απροβλεπτες και ασυνήθιστες.Μια καστα ανθρωπων του πασοκ που δεν προκειται να παραδοσουν εξουσια ,ουτε εκλογες να κανουν,αλλα  διαφορετικα πραγματα εχουν στο μυαλο τους,και η χωρα σε πληρη αιχμαλωσια στους Γερμανους και στην τρο ι κα.Σιγα τα λεφτα που εχουν δωσει ,απιδια εχουν δωσει.μπροστα σε αυτα που εχουν εισπραξει  και σε χρημα και σε τροποποιησεις των ορων εκδοσης των ομολογων.
Τελος παντων ,ο δεικτης ατολμος και χωρις βοηθεια  απο την πολιτικη ηγεσια,δεν τολμησε να διασπασει το 302.Μπορει να ηταν και τεχνασμα[κολπο].Ετσι πλεον ολα αρχιζουν παλι απο την αρχη ,μετρησεις και κλεισιματα.Οσο κραταει το 277 αδιασπαστο πτωτικα,παντα θα κοιταζουμε ανοδικα,αλλα ως πιο σημειον θα το δουμε και με το σημερινο κλεισιμο της αγορας.
Επανερχεται ο κιδυνος ,κρατικοποιησης των τραπεζων ανεξαρτητα αιτιων[ειναι πολιτικη απφαση και και κομπλεξ ψευτο ιδεολογων],ηταν και παραμενει προγραμμα του πασοκ γιαυτο τις αποξιωσε απο την 1η ημερα που ηλθε στην εξουσια.
Να προσεχετε ,δεν ειμαστε σε σημειον αποφασεων,διοτι  πολυ θολο ειναι το πολιτικο τοπιον,αλλα και οι ανθρωποι που εκφραζουν σοσιαλιστικες πολιτικες εκτος τοπου και χρονου.Οι δυνατοι αλωνιζουν κανονικα την αγορα και μαζυ  με αυτη και εμας με τα κρυα ντουζ που μας κανουν .

savil


Δεν υπάρχουν σχόλια: