Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

τεχνικη αναλυση [μεσα απο την επιστημη των μαθηματικων]

+10,%-10 % ΜΕΤΟΧΩΝ

προφιλ διαπραγματευσης καθε μετοχης του Χ.Α

Xρηματιστήριο Αθηνών

Χρηματιστήριο Αθηνών - Ρ ο ή    Ε ξ ε λ ί ξ ε ω ν

Χρηματιστήριο Αθηνών - Ρ ο ή Ε ξ ε λ ί ξ ε ω ν

[εισροη- εκροη] κεφαλαιων στην αγορα

η εκροη κεφαλαιων ξεκινησε στις 5/12/2011 και με δεικτη 275 ως την Παρασκευη 9/12/11.Απο την Παρασκευη και συνεχεια σημερα εχουμε εισροη κεφαλαιων στο συστημα που ξεκινησε οπως ειπαμε την Παρασκευη και με δεικτη περιπου 262.Θα ελεγα ειναι μαλλον κεφαλαια υποστηριξης προς τα συμβλαια,αλλα δεν αποκλειεται να ειναι και πραγατικα  θετικα κεφαλαια εισροης χρηματος στο συστημα.

[απο την επιστημονικη  ομαδα παρακολουθησης της αγορας.]

ΧΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ ΑΞΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ[μια ματια στο ανοιγμα της αγορας 12-12-2011]

γεια σας

κανονικα προχωραει ,η μετοκυλιση των συμβολαιων ληξεως Δεκεμβριου σε συμβολαια Ματιου2012.Ειχαμε πριν το ανοιγμα 18.600 ληξεως Δεκεμβριου και το μεγαλυτερο μερος απο αυτα ως την παρασκευη η θα κλεισει  κανονικα η θα αντικατασταθει με συμβολαια Μαρτιου 2012.Η καρτελλα Μαρτιου 2012 εγραφε σημερα το πρωι πριν το ανοιγμα 4211 συμβολαια αμοικτα.

Ολες οι κινησεις στην σποτ ειναι σε σχεδιασμο απο τους δυνατους για να περασουν καλυτερες θεσεις στα νεα συμβολαια,αλλα με μια μικρη υπεροχη της πτωτικης τασης,αλλα ευθραστης ,ανα πασα στιγμη,διοτι η αγορα μας εινα πολυ ριχη και με λιγα χρηματα ,αλλαζει ευκολα προσωπο.Ειναι ομως πολυ φανερη η πωτικη ταση της ΕΤΕ ,και αυτο ειναι απο λογους σκοπιμοτητος,για να κρατηθει ισως η αγορασε μια δυσκολη περιπτωση εντος του σημερινου επιπεδου τιμων του δεικτη.

savil 

καλημερα σας

κυριες-κυριοι

Kαλημερα σας και παλι
απο τον ωραιοτατο κοσμο των αγορων.

Ειδατε ,ολος ο πλανητης ασχολειται με τις αγορες,δηλαδη με εμας.Εμεις λοιπον οι εμποροι τιτλων και αξιων,εχουμε αναστατωσει το συμπαν.Μεγαλες κυβερνησεις και μονο στο ακουσμα //αγορες//,τρεμουν και υποτασσονται μπροστα μας.Ναι ,διοτι εμεις με  το εμποριον που ειναι η ζωη μας ,δινουμε νοημα στον χρηματοοικονομικο τομεα του πλανητη .Δεν ειμαστε βλακες για να μας δουλευουν //αγραμματα ανθρωπακια//,ανεξαρτητα με τον τιτλο που εχουν.[προεδροι-πρωθυπουργοι-υπουργοι οικονομικων].
Το επαγγελμα μας δεν περναει καμια κριση,αντιθετα θα ελεγα ανθει παρα πολυ .Μεταξυ των συναδελφων μας δεν υπαρχουν ανεργοι,υπαρχουν μονο κερδη και εσοδα ,αλλα με μια προυποθεση,οτι δεν ειμαστε τυχοντες στην δουλεια ,αλλα επαγγελματιες με παρα πολυ γνωση,πειρα , σπουδες και ατομικο κεφαλαιο .Τιποτα δεν ειναι στην τυχη ,ουτε μας χαριζει κανεις τιποτα.Περασαμε ολοι μας πολλες ωρες και ημερες με θλιψη ,για λαθη που καναμε και μας στοιχισαν πολυ ακριβα,αλλα αυτο ηταν αποτελεσμα της απειριας μας η της ανεπαρκειας μας.
Για σημερα η αγορα περιστρεφεται στα γνωστα μας σημεια ,αν και εκανε ενα νεο χαμηλο στο 258 που κατι θελει να μας πει αυτο.
Να εισθε ηρεμοι,σχολαστικοι,σχεδιαστε  το προγραμμα της νεας χρονιας  πλεον δηλαδη του 2012[ζητειστε την βοηθεια μας αν την θελετε ,δωρεαν ειναι].
Δεν εχω καμια αμφιβολια,οτι η νεα χρονια θα μας δωσει τεραστια κερδη ,ναι το πιστευω πολλα κερδη ,αλλα και ενα ανετο εμποριο ,απο επαγγελματιες εμπορους και μονο.

καλημερα σας θα επανελθω αργοτερα

savil

προσοχη στα κολπα του ΟΤΕ

επαναληψη σημερα 16-12-2011 .οσοι  εκαναν σορτ στην ωρα του σημερα πηγαν ταμειο για εισπραξη.


ΠΡΟΣΟΧΗ

καλα τωρα ξυπνησαν ,με τον οτε και εβαλαν την μεγαλη εντολη στο 3,05 150 χιλ τεμαχια? Ξεφορτωνουν κανονικα απο την επανω πλευρα. τεστ 3,15 και 3,3  καλα σημεια για δοκιμη σορτ.
κυριες -κυριοι

καλημερα σας

καλη εβδομαδα και καλες γιορτες

//χρονια πολλα στις εορταζουσες και στους εορταζοντες//


12-12-2011


savil