Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

DAX(R)-SAVIL MA I OS [May] 2011

savil May 2011
----------------


Φιλοι  μου  στην Γερμανια και οχι μονο  γεια σας
καθε μηνα απο τωρα θα σας δινω μια γενικη πορεια του δεικτη,ανεξαρτητα τι κανει στα ενδιαμεσα του μηνα.Ξεκινω απο τον μηνα Μα ι ο που μας περασε του 2011.


ιστορια
-----------
Μαρτιος του 2000 υψηλο του δεικτη 8135

Ιουλιος του 2007 υψηλο του δεικτη 8151
-----------------------------------------
2011 ποιο θα ειναι το υψηλο του δεικτη? Το 7600 ???????????????????? ισως
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Τον μηνα που μας περασε ο δεικτης μας εδωσε ενα πολυ μεγαλο μηνυμα,οτι//επιστρεφει Πτωτικα με συνθηκες για την ωρα ιδιες με το 2007.Αυτο το βλεπουμε καθε μερα,ο δεικτης δειχνει ζαλισμενος,.Κανει αποτομες κινησεις,επισης δημιουργει χασματα με το ανοιγμα της αγορας,γενικα η συμπεριφορα του ειναι κακη,και μοιαζει σα να εινα ζαλισμενος.Τωρα ηλθε και το σημα της πτωσης δυνατο καθαρο και αν παμε και αλλο κατω θα επιβεβαιωθει περισσοτερο.
Φυσικα οι μετρησει μου αυτης της κατηγοριας ,ειναι τετοιες που δεν ματαβαλλονται ευκολα καθε μερα,χρειαζεται μια συνεχεια τουλαχιστον ενος μηνος για να διαβασουμε αποκλείσεις.

Για εμας ο δεικτης ξεκινησε μια πτωτικη πορεια απο το 7600 προς το 6600.Βεβαια υπαρει η προηγουμενη διορθωση στο 6483 ,αυο ειναι αληθεια ,αλλα ο πραγματικος προορισμος δεν εχει ακομη προσδιορισθει.Οι αγορες ειναι σαν το νερο που περνει σχημα  και μηκος απο το δοχειον που ευρισκεται,ομως η μεγαλη αναπτυξη της οικονομιας ,δεν σημαινει υποχρεωτικα και ανοδο των αγορων,για τον απλουστατο λογο ,χρειαζονται πολλα χρηματα και κανενα κρατος και καμια οικονομια σημερα στον κοσμο δεν τα διαθετει.ετσι η αναπτυξη αυτη που χρειαζεται πολλα -μα παρα πολλα χρηματα,θα αλλαξει την σημερινη μορφη των επιχειρησεων,θα βγουν και θα πουλησουν μετοχες προκειμενου να μαζεψουν τα κεφαλαια που χρειαζονται,αλλα οι τιμες των μετοχων των εταιριων που θα κανουν αυξηση κεφαλαιου  ,θα πεσουν ,αισθητα.Αυτο τον λογο βρισκω που θα ριξει τις αγορες και τον δεικτη.Αυτο το σημα μετρησαμε εδω στα γραφεια μας,και  αυτη η προβλεψη ανατρεπεται αν ο rsi  μηνος παρει τιμη> 63 περιπου και πανω.Αλλα δεν νομιζετε οτι και ετσι να γινει το 63 δεν ειναι 30 για να ελπιζουμε σε  ανοδικη προοπτικη.!!! επισης  με τιμες πανω απο το 7200 σταθερα για πολλους μηνες,θα λεγαμε οτι ακυρωνετε αυτο το πτωτικο σημα που πηραμε τον Μα ι ο μηνα.

---------7600

[6600-6760]

savil

αυτα που γραφω ειναι προσωπικη μελετη,εκπαιδευτικου χαρακτηρα,δεν ειναι προταση  για χρηματιστηριακες πραξεις η επενδυτικα προγραμματα.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 [789-690-(593)-493-394]

Φιλοι μας γεια σας

Ολα δειχνουν πως ειμαστε μπροστα σε εξελιξειςκαι θα ελεγα μας δειχνουν οι μετρησεις μας οτι μπορει να Εξελιχθουν σε σοβαρες εξελιξεις.Η κατευθνση ειναι αγνωστη,εναι ενα Μυστκο καλα κρυμενο  στα συρταρια των δυνατων.Αν με διαβαζεται τι γραφω και για τις ξενες αγορες,θα εχετε καταλαβει οτι κατι σοβαρο ερχεται σε ολες τις αγορες του πλανητη.Η δικη μας ειναι ειδικη περιπτωση,διοτι  ειναι μια αγορα αποκομενη για με μεγαλα χρονικα διαστηματα ,απο ο παγκοσμιο γιγνεσθαι,ομως μερικες φορες συμπιπτει για περιορισμενο χρονικο διαστημα .οπως συνεβει τον Ιανουαριο ως το Μαρτιο.

-ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΓΟΡΑ αν και υπηρχε δικαιολογημενη κατασταση απο την υποβαθμιση της χωρας η αγορα το επαιξε αδιαφορη,δεν ξερω αν ετσι ειναι  η  κατασταση η δεν βιαζονται ,πολυ πθανον (η) και να μην ειναι ετοιμοι ακομη να σπρωξουν την αγορα στην χαραδρα.
 Αληθεια 50%-50% ειναι οι πιθανοτητες και για το επανω και για το κατω.το βεβαιο ειναι οτι θα εχουμε μια αντιδραση εως το 600 η μια αντιδραση ως ο 550  και εκει θα ξεκαρισει το θεμα,οποιο ακρο διασπασθει αυτο θα δωσει καιτην υπολοιπη δυνατη κινηση.

ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ  580 ως σημειον αποφασεων πανω απο απο αυτο παμε στο 600 παλι με τεστ στο 591 που προδιαγραφει τι θα συμβει στο 601 για την ακριβεια.Αν δηλαδη διασπασθειτο 591 ανοδικα σταθερα,νομιζω η αντισταση του 601 δεν θα αντεξει,ομως υπαρχει εκει σοβαρη ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Η ΕΜΠΟΔΙΟ οπως το λεμε εμεις εδω στο μπλοκ.
Απο την κατω πλευρα αν  συνεχισει ο δεικτης εχει λιγοτερα προβληματα,υπαρχει το 562 περιπου σαν εμποδιο,αλλα μικρης δυναμης διοτι ο δεικτης θα εχει παρει σοβαρη εντολη να προχωρησει εντονα πτωτικα και με το δρομολογιο οπως σας το εχω περιγραψει σε προηγουμενη αναρτηση.

Αυτα φιλοι μας και αποψε,ευχομαστε να εισθε καλα ,και ολα να πηγαινουν καλα.

η ομαδα(savil)

αυτα που γραφουμε ειναι ερευνα,και εχει εκπαιδευτικο χαρακτηρα,δεν ειναι προτασηγια χρηματιστηριακες πραξεις η επενδυτικους σχεδιασμους.

ΒΙΟΧΑΛΚΟ Χρηματιστήριο Αθηνών

Χρηματιστήριο Αθηνών: "–


Πολυ λιγα κερδη και φυσικα και η αποτιμηση με βαση τα κερδη  ειναι παρα πολυ μικρη περιπου στο 1,5 ευρω εκτος και βελτιωθει η κατασταση αισθητα τα αλλα τριμηνα.,διφορετικα  βλακες στην αγορα δεν υπαρχουν,μας τελειωσαν.

ΣΕΝΤΡ Χρηματιστήριο Αθηνών

Χρηματιστήριο Αθηνών: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

μια ματια στο κλεισιμο της αγορας 2-6-2011

μια ημερα αίνιγμα για τους πολλους.Για εσας νομιζω οχι ,απο την στιγμη που εχετε το δρομολογιο μπροστα σας απο το πρωι και βλεπετε ολη την κινηση προνομιακα,γιατι εισθε προνομιουχοι οσοι παρακολουθειτε τη σελιδα, σας.
Λοιπον φιλοι μου  ,καλη ηταν σημερα η ημερα δν εφερε την καταστροφη η ΜΟΥΝΤΙΣ ,ΜΗ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.εχουμε δρομο να διανυσουμε ομως πριν δουμε την ανοιξη.Σημερα θα αρκεστουμε στο οτι δεν ηλθε η καταστροφη και η ημερα δεν χειροτερεψε απο χθες ειμαστε στο πνευμα και στα σχεδια των δυνατων οπως και χθες και πριν λιγες μερες οταν απ το 594 γυρισαμε στο 554.Ειναι πολλα τα κολπα και οι τακτικες της δρομολογησης μια ςπτωτικης πορειας απο αυτα τα επιπεδα,τα μελεταμε και παρακολουθουμε την κινηση απο πολυ κοντα και ξερουμε τι μας γινεται.Ρελαντι στις ενεργειες και στις αποφασεις σας,με ενα περασμα του 580 ισως εχουμε αλλαγη σκηνικου,αλλα οσο κοντα το βλεπετε ,αλλο τοσο μακρυα εναι,τα φαινομενα απατουν ,οχι ομως παντα και ειδικα οταν γινονται στην ωρα τους.

καλη ξεκουραση  τα λεμε το βραδυ.

S&P 500 TECNIKI ANALYSI - SAVIL [ 2/6/2011]

αυταsavil  2/6/2011
---------------
Φιλοι μου στην Αμερικη   γεια σας

ξερετε με ιδιαιτερη χαρα ,σας παρακολουθω ,που με παρακολουθειτε και με διαβαζετε.Χθες φυσικα κανατε νεο ρεκορ επισκεψεων.Συνεχιστε και  να φερετε και αλλους πολλους επισκεπτες ,δεν θα χασουν κερδισμενοι θα βγουν τουλαχιστον σε γνωση και εμπειρια,απο ενα δασκαλο που γραφε για  εσας ακριβως κατω απο την ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

=========================================================
το προφιλ της αγορας
------------------------
Μας εντυπωσιασαν χθες οι δυνατοι με τον τροπο που αντεδρασαν απο το 1345,γυρισαν στο 1313.Αυτο ειναι  κανονας ,και σας τον εχω γραψει ,οτι ο δεικτης αν δεν καταφερει να διασπασει ενα εμποδιον συνηθως γυρνα  εκει απο οπου ξεκινησε ,διασπωντας τα εμποδια ενα ενα που βρισκει στο δρομο του.Ειναι αληθεια οτι εως το 1326 το περιμενα αλλα αυτη ειναι η μαγεια της αγορας,να σε βγαζει εξω απο τους υπολογισμους  σου οχι ομως απο τον προσανατολισμο σου.Εμενα φυσικα δεν με εβγαλε απο τους υπολογισμους μου διοτι οπως σας εχω γραψει  για καποιο γεγονος που περιμενω  και το οποιο ετοιμαζεται απο τους δυνατους που ελεγχουν τις αγορες.Να διαβαζετε τουλαχιστον τις δυο τρεις προγουμενες αναλυσεις μου ,για να μην αναγκαζομαι να τα γραφω τα ιδια πολλες φορες.

τεχνικα σημεια
---------------------
1.0
-----

(+)
============== 1318 σημειον ισορροπιας εμποδιον
(-)




1.1
-----


==========================1310 εμποδιον
φωλια η δρακου
==========================1305 εμποδιον
(-)
πτωση με προορισμο το =============1214


Αυτο που ειδαμε χθες μπορει να μην εχει συνεχεια,και να μοιαζει με το φαινομενο της μπαλας ποδοσφαιρου ,που οταν την κτυπησεις με δυναμη στο εδαφος αυτη αναπηδα προς τον ουρανο και μας ξεπερνα στο υψος ,αναλογα με την δυναμη που την κτυπαμε στο εδαφος.αυτο μπορει να συμνβει και σημερα στην αγορα η σε μερικες ωρες,ως προσωρινο φαινομενο,εσεις ομως εχετε τα σημεια ανοδου απο την χθεσινη αναρτηση και την προχθεσινη.Μεγαλης σημασιας σημειον ειναι το 1331 οπως και το [1318-1319] που σας εγραψα πριν.


η περιοχη 1310-1305  στηριζει σημερα την κινηση της αγορας ανοδικα.Αν διασπασθει τοτε θα ανοιξει ο δρομος προς το 1214 .Την ονομαζω περιοχη του δρακου ,διοτι οταν φτανει εκει ο δεικτης φοβαται και ξαναγυρναει  πισω, ανοδικα,ειναι σαν να βλεπει ενα δρακο  με φωτιες στο στωμα και απο τον φοβο του γυρναει προς τα πισω σαν να θελει να απομακρυνθει,βλεπετε οι δυνατοι κτιζουν ενα ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ,χωρις να ειναι διοτι καμια μετρηση δεν συμπιπτει με αυτη την περιοχη,απλα το δημιουργησαν οι δυνατοι της αγορας για να σας παραπλανησουν και καποια στιγμη μαζικα να ξεφορτωσουν επανω σας μετοχες που δεν χρειαζονται.


Αυτα και σημερα σας χαιρετω ο φιλος σας


savil  2/6/2011


αυτα που γραφουμε εναι ερευνα και εκπαιδευτικη δουλεια.δεν ειναι προταση για χρηματιστηριακες πραξεις η επενδυτικους σχεδιασμους.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΤΕ

Μια μετοχη φιλοι μου που χρειαζεται ιδιαιτερη μεταχειρηση,διοτι πρωτοστατει στις  εσωτερικες ειδησεις κ.τ,λΘεωρησαμε σωστο να  σας ενημερωσουμε σχετικα με την αναλυση που εχει η σελιδα μας για την μετοχη αυτη.

 προφιλ του Ο Τ Ε
 ----------------------



(+)προς το..........7,68........

 =======================  ΓΡΑΜΜΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ 7.33

(-) Πτωση προς το 7,26....6.97...6.83.....

επομενως η γραμμη ισορροπιας ειναι και γραμμη ελεγχου της κινησης .

θελουμε να επιμεινουμε σε μια ιδιαιτερη ζωνη τιμων που ειναι μια ζωνη ισορροπιας και οχι ενας απολυτος αριθμος οπως ειναι το 7,33 και ισχυε στο ακεραιον με στατιστικο λαθος 0(μηδεν),μονο που ειναι κινητη αυτη η γραμμη,αλλαζει σχεδον καθε μερα.ετσι  σαν συμπληρωμα το γραφειο μας δινει μια ζωνη τιμων για περισσοτερη ασφαλεια και ειναι η εξης,

(+).......7,68........
-----------------------------------------------------------733
αδιαφορη περιοχη η ζωνη αποφασεν στα ακρα της ζωνης
 -----------------------------------------------------------697
(-)  ...προς το 6,83....6.41
ετσι λοιπον αν διασπασθει το επανω ακρο δηλαδη το 7,33 ισχυουν τα γνωστα που ειπαμε,αν διασπασθει η κατω πλευρα  ,παλι ισχυουντα γνωστα που ειπαμε.

κλιμακα  σταθμων(εμποδιων)
-------------------------------

----7.68  σταθερον εμποδιον

-----7.33 κινητο εμποδιον

=======================7.25 σταθερον εμποδιον

-----6,97 κινητον εμποδιο

-----6,83 σταθερον εμποδιον

.........προς ροηγουμενα χαμηλα γενικως.

οταν διασπαται ενα εμποδιον απο την τιμη της μετοχης,η κινηση πηγαινει για την διασπαση του επομενου εμποδιου.αν δεν τα καταφερει να διασπασει  ενα  εμποδιο ,τοτε συνηθως επιστρεφει στο προηγουμενο με ταση να φθασει εκει απο οπου ξεκινησε την διαδρομη.

καλη επιτυχια στα προγραμματα σας.

 η ομαδα

 η αναλυση ειναι εκπαιδευτικου χαραχτηρα ,ειναι αφιερωμενη στον μαθητη μας τον ΜΑΡΙΟ απο τα Μετεωρα,που ξερουμε του αρεσει το χαρτι πολυ και ξερει τι κανει.
η αναλυση μας δεν ειναι προταση για χρηματιστηριακες πραξεις η επενδυτικους σχεδιασμους.,ειναι επαιδευτικου χαρακτηρακαι αφορα εμας και τους μαθητες μας.

Αντωνης (για τον μαθητη του τον Μαριο).

μια ματια στο ανοιγμα της αγορας 2-6-2011

Ανοιξε φιλοι μας η αγορακαι τιποτα δεν εχει αλλαξει για μας ,ειδικα αναφερομαι στις διεθνεις επεμβασεις στην χωρα μας,με οποιο τροπο μπορουν,βρηκαν πορτα ανοιχτη και ξεφραγο αμπελικαι χωρις νοικοκυρη και οτι γουσταρουν κανουν.
 ---------------------------------------------------------------------

 το προφιλ της αγορας
 -------------------------


βασικη σκεψη
 -------------

 1.0 εφοσον κινουμεθα κατω απο το580 η πορεια ειναι πτωτικη με προθεση το 540...520.....5....4,9
 αυτο δειχνει η εικονα με μαθηματικο τροπο.

 1.2.Υπαρχουν ομως ορια που μπορει να αντιστρεψουν την εικονα.και τα ορια αυτα ειναι

1ον οριο το 573.με τιμες κατω απο το 573 ενισχυεται η βασικη σκεψη του εχουμε απο το 580.Αν δεν διασπασθει σταθερα και δυνατα θα υπαρχει η σκεψη αναιρεσης της βασικης σκεψης απο τη διασπαση του 580.

2ον οριον
 το 561.Αν διασπασθει το 561 πτωτικα ,ελαχιστα ,σχεδν μηδενικα περιθωρια υπαρχουν να σταματησει η πτωτικη πορεια οπως μας την διδει το 580.Στην καλυτερη τον περιπτωσεων να εχουμε ενα τρυπλο πυθμενα στην περιοχη του 550.Διαφορετικα βαδιζουμε ολοταχως με τις εντολες που μας εδωσε το 580 για μια κινηση προς το 540---520(515)----5------490.

ΕΤΣΙ ακτινογραφουμε αυτη την στιγμη την συμπεριροφορα των δυνατων,και σας την δινουμε κωδικοπιημενη.Ελπιζουμε να μην κανουμε κανενα λαθος.

η ομαδα.

αυτα που γραφουμε ειναι ερευνα,δεν ειναι προταση για επενδυτικες πραξεις και σχεδια.

λιγο πριν το ανοιγμα 2-6-2011

φιλοι μας καλημερας

 Μια ημερα σημερα με ιδιαιτεροτητεςπου διαμορφωνουν οι οικοι αξιολογησης για την χωρα μας.Ειναι πολλα τα χρηματα, που ειναι επανω στο τραπεζι απο τους οικους αυτους και τα στοιχηματα που παιζονται,μπορει να εχουμε δραματα και στους οικους αυτους δηλαδη μεχρι και πτωχευση ακομη,αν δεν εχουν χρηματα να ξεπληρωσουν τα στοιχηματα που εχουν δεχθει.Ενα συνολον καζινοβιων,εδω και 1,5 χρονο προσπαθουν με θεατρο την Ελλαδα να γεμισουν τα ταμεια τους.Προσοχη σε οτι κανετε.Μπορει ετσι να εχουν τα πραγμτα διεθνως και ειδικα αυτες τις ημερες,ομως εμεις εχουμε τα δικα μας προβληατα ,που ειναι υπαρκτα,και αυτα μας απασχολουν και με μας προβληματιζουν.Περνα δυσκολες στιγμες η πατριδα μας ,θα το ξεπερασει,ομως, για την αγορα που μας ενδιαφερει θελω για αλλη μια φορα να σας πω οτι
[αυτη η κατασταση βολευει πολους επιχειρηματιες και την σπωχνουν οσο πιο δυνατα μπορουν,διοτι θελουν να παρουν το 100% των επιχειρησεω τους πισω, πληρωνοντας ψυχουλα στους σημερινους κατοχους τιτλων.Δεν τους ενδιαφερει η αγορα,θα παρουν τις εταιριες τους και μετα στο μελλον θα τις ξαναπουλησουν με αλλες τιμες και οταν οι συνθηκες το επιτρεψουν.Αν ριξετε μια ματια σε αυτα τα ποσοστα που φαινονται οτι κατεχουν οι πρωην ιδιοκτητες η οι μεγαλομετοχοι,ειναι να τους /λυπασαι/πως με τοσα λιγα ποσοστα  που κατεχουν,καθημερινα κοπτονται  και κουραζοται για εμας τους μικρομετοχους.Αστεια και γελοια πραγματα,και σαν σκεψη ακομη.Ετσι λοιπον ο εχθρος για την αγορα μας ειναι ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ , και οχι εξω απο τα τειχη ,και σας ειπα το λογο.ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΛΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΤΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
Μην παραμυθιαζεστε ομως ,θα βρουμε και μετοχες και αγορες που αξιζουν τον κοπο να ασχολουμεθα μαζυ τους,  και να ασκησουμε το επαγγελμα μας, του εμπορου τιτλων και αξιων.

 καλα αποτελεσματα στους στοχους σας.

η ομαδα

Γραφήματα | Real Time Γραφήματα Forex | Δωρεάν Charts Forex