Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX TOP 20 [789-690-(593)-493-394]

Φιλοι μας γεια σας

Ολα δειχνουν πως ειμαστε μπροστα σε εξελιξειςκαι θα ελεγα μας δειχνουν οι μετρησεις μας οτι μπορει να Εξελιχθουν σε σοβαρες εξελιξεις.Η κατευθνση ειναι αγνωστη,εναι ενα Μυστκο καλα κρυμενο  στα συρταρια των δυνατων.Αν με διαβαζεται τι γραφω και για τις ξενες αγορες,θα εχετε καταλαβει οτι κατι σοβαρο ερχεται σε ολες τις αγορες του πλανητη.Η δικη μας ειναι ειδικη περιπτωση,διοτι  ειναι μια αγορα αποκομενη για με μεγαλα χρονικα διαστηματα ,απο ο παγκοσμιο γιγνεσθαι,ομως μερικες φορες συμπιπτει για περιορισμενο χρονικο διαστημα .οπως συνεβει τον Ιανουαριο ως το Μαρτιο.

-ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΓΟΡΑ αν και υπηρχε δικαιολογημενη κατασταση απο την υποβαθμιση της χωρας η αγορα το επαιξε αδιαφορη,δεν ξερω αν ετσι ειναι  η  κατασταση η δεν βιαζονται ,πολυ πθανον (η) και να μην ειναι ετοιμοι ακομη να σπρωξουν την αγορα στην χαραδρα.
 Αληθεια 50%-50% ειναι οι πιθανοτητες και για το επανω και για το κατω.το βεβαιο ειναι οτι θα εχουμε μια αντιδραση εως το 600 η μια αντιδραση ως ο 550  και εκει θα ξεκαρισει το θεμα,οποιο ακρο διασπασθει αυτο θα δωσει καιτην υπολοιπη δυνατη κινηση.

ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ  580 ως σημειον αποφασεων πανω απο απο αυτο παμε στο 600 παλι με τεστ στο 591 που προδιαγραφει τι θα συμβει στο 601 για την ακριβεια.Αν δηλαδη διασπασθειτο 591 ανοδικα σταθερα,νομιζω η αντισταση του 601 δεν θα αντεξει,ομως υπαρχει εκει σοβαρη ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Η ΕΜΠΟΔΙΟ οπως το λεμε εμεις εδω στο μπλοκ.
Απο την κατω πλευρα αν  συνεχισει ο δεικτης εχει λιγοτερα προβληματα,υπαρχει το 562 περιπου σαν εμποδιο,αλλα μικρης δυναμης διοτι ο δεικτης θα εχει παρει σοβαρη εντολη να προχωρησει εντονα πτωτικα και με το δρομολογιο οπως σας το εχω περιγραψει σε προηγουμενη αναρτηση.

Αυτα φιλοι μας και αποψε,ευχομαστε να εισθε καλα ,και ολα να πηγαινουν καλα.

η ομαδα(savil)

αυτα που γραφουμε ειναι ερευνα,και εχει εκπαιδευτικο χαρακτηρα,δεν ειναι προτασηγια χρηματιστηριακες πραξεις η επενδυτικους σχεδιασμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: