Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

σχολια και παρατηρησεις του Σαββατου 4-12-2010

Ελληνικες τραπεζες
 ------------------------
 Καρφακι δεν μου καιγεται ,για την κατασταση στην οποια ευρισκονται,αυτο τους αξιζει και αυτο εισπρατουν.Το ιδιο ισχυει και για μας τους απλους ανθρωπους σχεδον ο καθενας μονος του προδιαγραφει την μοιρα του ,εκτος μερικων εξαιρεσεων υγειας .
Οι ελληνικες τραπεζες μια ζωη ηταν να εισπρατουν τους λογαριασμους δεη και οτε ,αντε και καμια συνταξουλα σε καταθεση. //Αντρο// ημετερων και μερικων πολιτικων  με ρουσφετια και διορισμενες διοικησεις κ. τ.λ .
Τοσα χρονια ενεμοντο τις καταθεσεις του κοσμακι,και μεχρι το 2000 περιπου ,ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, να πλησιαση ο λαουτζικος στα γκισε και τα δανεια
Μετα ως δια μαγείας φοβηθηκαν μηπως χασουν την πιτα απο τις ξενες τραπεζες, που ερχοντουσαν η μια μετα την αλλη,απλωθηκαν και οι δικες μας τραπεζες και πετουσαν λεφτα απο το παραθυρο .
Κινηση απο το ενα ακρο ,στο αλλο,βλακιες με το τσουβαλι δηλαδη.
Σε υποχρεωναν ,να πας να αρνηθης την καρτα που σου βγαλανε,χωρις να την εχεις ζητησει ο ιδιος.
Μετα νασου το μελι.! κρατικά ομολογα με πιτοκιο 5% [ και η  ευρωπαικη κεντρικη τραπεζα με 1%] καθαρη κονομα 4% χερι- χερι.
Αμ δε? Ειδαν το τυρι   και ορμηξαν κατα πανω του, να το αρπαξουν ουλο ,αλλα πιαστηκανε στο δοκανο με τα ζονκ κρατικα ομολογα και τωρα το φυσανε και δεν κρυωνει.
Δεν εκαναν σωστα την δουλεια τους ,ουτε πριν ουτε μετα και τωρα αντε να τα βγαλουν περα.Δεν ειχαν την ικανοτητα κανεις  τους ,ακομη και ο αλλος που αγορασε τουρκικη τραπεζα [αλλη βλακεια και εκεινη],δεν ειχε κανεις την ικανοτητα της εξωστρεφειας,οχι με μαγαζακια στα βαλακανια αμφιβολου οικονομικης αποδοσης,επαναλαμβανω δεν ειχε κανεις ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,με στοχο την επενδυτικη διεθνη επεκταση αφου ηθελε να μεγαλωσει.
Καποτε ειχαν επενδυτικες εταιριες και τις απεροφησαν και χαθηκε η ευκαρια να εχουν τον επενδυτικο διεθνη βραχιωνα  και φυσικα αρπαξαν και το  υπαρχον χαρτοφυλακιο,το οποιο ρευστοποιησαν αμεσως .Αυτος ο τομεας  θα εφερνε πλουτο,αυτος θα υπηρχε σημερα ,αν  ειχε σωστη οργανωση κ,τ.λ.αλλα τα τμηματα αυτα θελουν ικανους παντου και οχι μετριοτητες,και φυσικα οχι πολιτικους ηγετες, να λενε κοβουμε τους μισθους κατα 90% και τοσες αλλες βλακιες.
Γιατι κε περωθυπουργε και κυριοι υπουργοι και κυριοι πολιτικοι δεν κοβετε και τους δικους σας μισθους που εμεις τους πληρωνουμε στο κατω κατω της γραφης,επαναλαμβανω γιατι δεν κοβετε τους δικους σας μισθους κατα 90% να δειτε τι θα πει πουλος?
Αγριο μπερδεμα  μερικων πολιτικων με δανεισμους και μισθωσεις,αγριο μπερδεμα   με //ζονκ// ομολογα,μετριοτητα και ανικανοτητα,παντου,ετσι δουλεια δεν γινεται,//λαβατε//, οτι σας αξιζει και  να κανετε και το σταυρο σας που υπαρχετε ακομη λογω ευρωπαικης κεντρικης τραπεζας,κανονικα επρεπε, να εχουν αλλαξει αφεντικο τα μαγαζια σας, ετσι οπως εσεις τοσα χρονια τα οργανωσατε. Μερικοι πολιτικοι και συνδικαλιστες της μασας και της ξαπλας και μετα υπουροι, δηλαδη ενα οργανωμενο κυκλωμα βολεμενων και βολευομενων εγατοπατερων και φυσικα αγκαλια με την εξουσια, ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ . ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ .
Ηρθε η ωρα σας, να πληρωσετε και εσεις γι'αυτο δεν σας λυπαμαι ,εισπρατετε οτι σας αξιζει οπως και μεις οι απλοι ανθρωποι ακομη και την πτωχευση. Εξαιρεση θα εισθε εσεις, αν δεν εχετε τα χρηματα που απαιτειτουνται σαν κεφαλαιο,απλα θα ελθη αλλο αφεντικο για μας το ιδιο ειναι.Λυπαμαι μοναχα τους μικρομετοχους που τους //ληστεψατε// ολους , ναι αυτο με ποναει πολυ,και αν υπαρχει ενας λογος που θα ηθελα να σταθει ορθιο το συστημα ειναι αυτοι οι μικρομετοχοι.
Οσο για τ'ασφαλιστικα ταμεια ετσι οπως διοικουνται και διατασονται σε ενεργειες περιμενετε να δουν ασπρη μερα?μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα και τα λεφτα γινονται πουφ σε αχρηστες μετοχες ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ  του κιλου ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ //ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ// της ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

savil
4-12-2010