Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX. TOP 20 [9 Iουλιου 2012] savil


Κυριες- Κυριοι

Η αγορα μας ειναι καλη αυτη την εποχη,αλλα ειναι πολυ επικινδυνη ,διοτι ο τζιρος ειναι πολυ μικρος.
Με λιγα χρηματα και ανα πασα στιγμη ,μπορει να εχουμε δραματα και κλαματα,αντι χαρες  και κερδη.Επομενως αυτος ο παραγων ,πρεπει να λαμβανεται σοβαρα υποψιν,και αν ειναι δυνατον ,μετα το κλεισιμο της συνεδριας,να εχουμε κλειδωσει τον μεγαλο κινδυνο ,εξω απο το πορτοφολι μας.

Τεχνικα στοιχεια.

Οπως σας εγραψα και το απογευμα σε γενικες γραμμες παμε καλα.Μπορουμε και καλυτερα π.χ ο δεικτης να κλεινει πανω απο το 235 κοντα στο 240,δια να υπαρχει ενα περιθωριο ασφαλειας και οχι ακριβως πανω στο 235 η και λιγο εξω.
ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Αυτο που υπαρχει ειναι μεγαλη ανοδος   κοντα στο 294 ,ετσι ωστε να μπορει η αγορα να διορθωσει στα σημερινα επιπεδα με οριο το 245.

Αν δεν βγαινει αυτη η διαδρομη ,τοτε η αλλη ειναι σοβαρη πτωση με στοχο το χαμηλο σημειον του δεικτη[168].Αυτο θα συμβει ,αν ο δεικτης δεν καταφερει να διασπασει σταθερα και δυνατα και μονιμα το 245.Αλλες εκδοχες δεν υπαρχουν,ακομη και αν καθυστερησουμε στα σημερινα επιπεδα καποιο μεγαλο χρονικο διαστημα. Καποια στιγμη θα αναγκασθει ο δεικτης να ακολουθησει ενα απο τα δυο δρομολογια.
1ον σημειον που μας περιμενει ,αν διασπασθει το 245 ,ειναι το 252.Αν ομως δεν διασπασθει τοτε 1ον σημειον απο την κατω πλευρα ειναι το 224και μετα το σημειον θαυμα το 202 περιπου.Δεν ξερω ομως αν παμε εκει ,και αν θα επαναληφθει το θαυμα.
Αυριο πρωι -πρωι ο δεικτης πρεπει να κινηθει πανω απο το 235 κοντα στο 240.Αν ομως συνεχισει να απομακρυνεται πτωτικα απο το 235 ,αυτο θα σημαινει αρνητικη εξελιξη.Δεν εχει περιθωρια  ψαρεματος  ως το 230.Μονο ανοδος αυριο θα ειναι αποδειξη της ανοδικης προοπτικης.
Αυτα ομως ειναι θεματα των συναδελφων εμπορων και θα τα δουμε αυριο κατα την συνεδρια.

savil  9 Ιουλιου 2012.