Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Χρηματιστηριον αξιων Αθηνων (r)[το κλεισιμο της αγορας σημερα 9 Ιουλιου 2012


Κυριες -Κυριοι

Μια ωραιοτατη  συνεδρια και σημερα.
Χωρις να μας ταλαιπωρησει ο δεικτης,απο το πρω ι  ,εδειξε τις ανοδικες του προθεσεις  με το ανοιγμα του πανω απο το 233 ,που σας ειχα δωσει σαν οριο ανοδικης συνεχειας ,μετα το χαμηλο 288 της Παρασκευης ,αλλα και το κλεισιμο του στο 232,36.
Καμια μετρηση δεν δειχνει πτωτικη πορεια.
ωριαια αναλυση
ημερησια αναλυση
εβδομαδιαια αναλυση
ολες οι μετρησεις και οι αναλυσεις δειχνουν πληρη αρμονικοτητα των δεικτων απο το 1 ως το 6.με ανοδικη σειρα κατ'αυξοντα αριθμο.
Σημερα ,ο δεικτης εκανε και τον περιπατο του ,μεσα στην ουδετερη ζωνη [235...245] ,σαν κυριος.
Το κλεισιμο του λιγο εξω απο το 235,δεν εμπνεει καμια ανυσηχια ,ουτε αμφιβολια δια της προθεσεις του.Πηγε μια βολτα ως το 239 περιπου,κατασκοπευσε τι υπαρχει ως το 245 και γυρισε να ξεκουραστει και να παρει δυναμεις και μετα να κανει την εφοδο του δια  να διασπασει το 245 στην ωρα του. Υπαρχουν οι μετοχες αυτες,οι οποιες θα οδηγησουν τον δεικτη στον στοχο του.
Πολλοι μου μιλατε για διορθωση και σας καταλαβαινω,δεν το χωραει ο νους μας ,μια κινηση ,χωρις ιδιαιτερες περγαμηνες,  ισως  φερει την μεγαλη ανατροπη και ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ,απαξ δια παντος απο τα σημερινα επιπεδα.Δεν υπαρχει στον οριζοντα διορθωση ,υπαρχει ΑΝΟΔΟΣ Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΤΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ.,ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΛΗ  σημερα  φλερταρει με την ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.Ειναι ενα ενδεχομενο ,που καθε μερα που περνα ,κερδιζει εδαφος .Θελει προσοχη μεγαλη,οχι επαρση,αλλα ουτε και φοβος.Σκεψη και αποφαση ψυχρη ,μετα το σημα που θα παρουμε και εφοσον ειναι εγκυρο.Πειθαρχια απολυτη στα επιστημονικα δεδομενα και μονο σε αυτα.Οι μαντειες κανουν κακο   σε οσους τις πιστευουν.
Ενα μικρο σημα πτωτικο που ειχαμε  σημερα προς το τελος της συνεδριας ,θα το μελετησω και θα τα πουμε το βραδυ.

savil  9 Ioυλιου 2012.