Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

savil // καλημερα // 10 Ιουλιου 2012


Κυριες  Κυριοι

καλημερα σας

αποτελεσματα εξαμηνου

Ολες οι αγορες  επειρεαζονται αυτη την περιοδο ,απο τα αποτελεσματα 2ου τριμηνου Q2,και γενικα απο τα αποτελεσματα 1ου εξαμηνου .
Οι διακυμανσεις ειναι αναμενομενες ,αλλα ειναι και πολυ επικινδυνες.Οι αγορες προσαρμοστηκαν σε μια σχεση ευρω -δολαριου κοντα στο 1,23.
Παραμενει το πλεονεκτημα του +23% στις διεθνεις εξαγωγες,υπερ των εξαγωγων της ζωνης του δολαριου.Οι δικοι μας στην Ευρωζωνη,σταματησαν να μιλουν δια ισχυρο ευρω,διοτι ξερουν αυτο φερνει ανεργια και διαμαρτυριες, ακομη και ανταρσιες μεσα στην ζωνη του Ευρω.Πρεπει ομως να τελειωσουμε με αυτη την ιστορια,απαξ δια παντος.Ας πουλησουν τα εμπορευματα τους Ασιατες και υπεραντλαντικοι ,στους δικους τους πληθυσμους.Ας φανε οι Τουρκοι μονοι τους τα αγγουρια που παραγουν.Εχουμε και εμεις αγγουρια απιθανα και στην Κρητη και στην Κυπαρισσια. 
Οι θερμοκεφαλοι(ψυχροκεφαλοι),φιλοι μας του Βορειας Ευρωπης,πρεπει να καταλαβουν,μονο με τα δωρα του  Α ι Βασιλη ,δεν θα την βγαζουν μια ζωη.Καλη η Λαπωνια,αλλα εχει μεγαλη γλωσσα.
Παντα οι παγωμενοι εγκεφαλοι δεν λειτουργουν καλα,θελουν αποψυξη πρωτα.
Εχει εργατικο δυναμικο η Ευρωπη μας,τοσο αξιο και αποδοτικο ,που ισοδυναμει ενας Ευρωπαιος=100 κινεζακια.
Μη τρελαθουμε πια .Πλησιαζουμε στην σχεση  1=1 [ευρω δολαριο]  και μετα ,να δουμε τους σημερινους υποτιθεται παγκοσμιους γιγαντες,ποσο γιγαντες ειναι.
Δεν μπορει ο Αγωνας να ξεκινα απο τα αποδυτηρια 23-0,και να ζηταμε απο την ομαδα με το μηδεν, να κερδισει τους αλλους ,που ξεκινουν με 23 γκολ διαφορα υπερ τους,πριν ακομα ξεκινησει  κανονικα ο αγωνας.

savil  10  Ioυλιου 2012.