Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

μια ματια στο κλεισιμο της αγορας Χρηματιστηριο αξιων Αθηνων [27-7-2011]

φιλοι μας γεια σας

Σημερα θελαμε να βγουμε  και στα ενδιαμεσα της συνεδριας,αλλα τι να σας πουμε?Τα είχαμε γραψει ολα χθες βραδυ και τα επαναλαβαμε με την  πρωινη  καλημερα  που σας ευχηθηκαμε.Τι να σας λεγαμε  λοιπον? Ο  δεικτης στο τελος εκλεισε επανω στα νουμερα μας ,ακριβως στο 540 ,ετσι για να μας τιμωρησει  .Δεν νομιζω σημερα να μην πεισθηκε και ο πιο δύστροπος  απεναντι στην σελιδα μας.Τα νουμερα μας ειναι εκει και χθες και προχθες και καθε μερα ,αλλα και σημερα.
Φυσικα μεσα απο ενα ωραιο χιουμορ σας ειπαμε ,μας περνει τηλεφωνο ο δεικτης καθε βραδυ να μας ρωτησει τι να κανει τιν αλλη μερα,και εμεις φυσικα του δινουμε γραμμη,ΑΛΛΑ λετε να ειναι αληθεια?Μηπως εδω στο γραφειο μας υπαρχει καποια ανωτερη δυναμη που μας εμπνεει?
Οχι φιλοι μας,ειναι τα τοσα χρονια δουλειας ,με ενα τεραστιο ερευνητικον εργο και συνγραφικο  ανεκδοτο ακομη ,ειναι το μερακι δια τις αγορες,αλλα ειναι και πολλα χρονια  που ειμαι στο πεζοδρομιο και στο παζαρι.Ευτυχως που οι γαμοι γινονται την Κυριακη ,διοτι σε αντιθετη περπτωση ,αν ηταν απο Δευτερα ως Παρασκευη, η νυφη (γυναικα μου) ,θα περιμενε ακομη στην εκκλησία.Ολα καλα και σημερα ,θα ελεγα  μια ισοπαλια ,αλλα με πολλες απωλειες σε ορισμενα χαρτια  ΔΕΗ ΟΠΑΠ ,ετσι επρεπε να γινει γιαυτο εβαλε πλατη η ΕΤΕ δια να μην καταρευσει το συμπαν.ΑΥΡΙΟ? Ποιος ξερει αληθεια αυριο τι θα γινει? Ποτε και κανεις.Εμεις οπως καθε μερα  θα μελετησουμε την σημερινη ημερα στις λεπτομερειες της και σε αυτα τα σημεια που δεν ειναι ορατα δια γυμνου οφθαλμου,και πρωτα ο θεος το βραδυ θα σας δωσουμε την αναλυση μας την ιδια ωρα οπως καθε βραδυ,εκτος και εχουμε διακοπη ρευματος.

καλη ξεκουραση φιλοι μας

γεια σας

savil  27-7-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: