Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

[Χρηματιστηριο αξιων Αθηνων] καλημερα σας

Φιλοι μας καλη μερα σας

μια πετυχημενη οργανωση ,προυποθετει να στηριζεται σε δυο τουλαχιστον αρχες

1ον  ο καταλληλος ανθρωπος στην καταλληλη θεση

και στην οργανωση των αποφασεων

2ον  κινηση την καταλληλη ωρα [αποφαση απο τον καταλληλο ανθρωπο στην καταλληλη ωρα]

με βασει αυτες τις αρχες οι συστασεις που κανουμε πολλες φορες ,η ,η επιστημονικη αποψη που εκφερουμε  εχει και χρονο ληξης.

π.χ αλλο αποτελεσμα εχει η αναφορα μας δια σορτ την Δευτερα το βραδυ και αλλη δυναμικη εχει σημερα που ειναι Πεμτη ,ελπιζω να το καταλαβαινετε αυτο.

======================================================
Διαβασα την αποψη ενος κυριου που προτιμα την πτωχευση απο τα επιτοκια 8% ,θα του απαντουσα  εισαι αγραμματος  ετσι σαν ελαχιστο   ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ,θελει να ειναι και προεδρος των χρηματιστων,να χαιρονται τον προεδρο τους,αν και ειναι κοματικα ενταγμενος και με δραση ,αλλα θελει να παρει την θεσουλα στο ΕΒΕΕ,, εκει θελει να παει ο κυριος αυτος αλα δεν του βγαινει,εχει και εναν αλλο πουκαμισα για την θεση αυτη,αν την χασει ο υπαρχον προεδρος , και η πραταξη.
============================================================
Θελει πολυ προσοχη η προταση της Γαλιας με την νεα οψη οπως την συστηνει ο ΝΤΑΛΑΡΑ,(οχι καλε αυτος που λεει κατι λιανοτραγουδα ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-αυτος να παει να τακτοποιησει τα φορολογικα του-πρωτα ).Η προταση αυτη για τον επενδυτικο φαν και αγορα ομολογων  απο την δευτερογενη αγορα ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ .Στην ουσια   και οι δυο προτασεις αλλαζουν την κατασταση εντελως.

1ον το ευροομολογο

2ον το φαν με  επεμβαση στην δευτερογενη αγορα

ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ  ΤΟΤΕ Η ΑΓΟΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΝΑΜΗΝΣΗ  ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ..
================================================
ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ο μπαροζο απο το( αγγουρι ),που  οι κερδοσκοποι κρατουν για την χωρα του ,ποναει πως να το κανουμε.ετσι εβαλε μυαλο και αρχιζει να σκεπτεται διαφορετικα τωρα,τον ποναει βλεπετε για την πατριδα του.Οσο για τον αλλο τον βλακα//καλο κουγαγιο// τον ρεν ,προκειται για ενα αγραμματο ανθρωπακι της πλακας που χορευει σαν Μαριονετα στο ρυθμο της Μερκελ.Ισως τωρα να παρει σαρκα  και οστα επι τελους ενα σωστο σχεδιο,επειδη τους ποναει η πορτογαλια.
===========================================================

καλη επιτυχια

η ομαδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: