Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

savil [καλημερα] 9 Νοεμβριου 2012


Κυριες-Κυριοι
καλημερα σας

Τεχνικα δεδομενα

ο δεικτης FTSE TOP 20 ,χθες διεσπασε δυνατα και σταθερα τις 300 μοναδες,
η ημερα χθες  ηταν  η 2η  καθαρα πτωτικη ημερα .

Συμπερασμα

Ειμαστε σε καθαρα πτωτικη πορεια χωρις δευτερη σκεψη και αναζηταμε το σημειον αντιστροφης,η το σημειον της διαδρομης που τελειωνει η κινηση που τωρα ξεκινησε απο τις 313 μοναδες,διεσπασε τις 300 μοναδες και συνεχιζει.
Εχουμε τον τροπο να δουμε που θα ξεκινηση η αντιστροφη ,οταν αυτη ξεκινησει ,δεν εχουμε ομως τον τροπο να προσδιορισουμε τον χρονο και το σημειον.Αυτα ανηκουν στην αποκλειστικη αρμοδιοτητα των μεγαλων εμπορων,εμεις απλα ακολουθουμε ,αν κανουμε εγκαιρη διαπιστωση.
Οι στατιστικες πληροφοριες μας δινουν πιθανα σημεια αντιστροφης και οχι σημεια με επιβεβαιωση 100%.Αυτα τα σημεια προκυπτουν σαν σημεια συχνοτητων και οχι επιστημονικων αρχων.Φυσικα σε καποιο σημειο θα εχουμε αντιστροφη.Αν καποιος [ονοματισει] ΟΛΑ τα σημεια,ως σημεια αντιστροφης,ειναι βεβαιον θα εχει επιτυχια 100% στην προβλεψη του.Φυσικα μια τεχνικη αναλυση ,δεν ειναι πασαρελα προβλεψεων,αλλα επιστημονικη αποψη ,που μας δινει με επιστημονικο τροπο και μεσω των αποκλισεων μιας κινησης απο ημερα σε ημερα,μας δινει επαναλαμβανω την αρχη μιας νεας ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗς.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕς ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ 

1η ανοικτη διαδρομη απο το 360.......168

2η ανοικτη διαδρομη απο το 168......344

3η ανοικτη διαδρομη απο το 344......271

4η ανοικτη διαδρομη απο το 271......313

5η ανοικτη διαδρομη η τρεχουσα διαδρομη η οποια φυσικαΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ,την προηγουμενη της σε 1η φαση ,δηλαδη την διαδρομη 271....313.
Εαν διασπασει το 271 πτωτικα σταθερα,τοτε ταυτιζεται με την ανοικτη διαδρομη Νο3 και ως μια διαδρομη πλεον οι δυο τους ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ στην ανοικτη διαδρομη Νο 2 ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ,συνεχιζουν την διορθωση της διαδρομης Νο 2 [168....344]..η οποια ισως να μην εχει τελειωσει εις το σημειον 271.

Επομενως ερευναμε και παρατηρουμεν το σημειον 271 και την αντιδραση της κινησης και του δεικτη εις το σημειον αυτο.Με τα σημερινα δεδομενα,δεν εχει πολυ δρομο ανοικτο ο δεικτης κατω απο το 271 σημερα.Την αλλη εβδομαδα θα εχει περισσοτερη ανεση χωρου να κινηθει και σε χαμηλοτερα επιπεδα,αν το επιθυμει.Αυτο ειναι μια απλη σκεψη δικη μου και οχι επιστημονικος κανονας.Τα παντα μπορουν να συμβουν σε μια ημερα,διοτι και η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ,ειναι παντα παρουσα στις κινησεις και στις διαδρομες του δεικτη.

savil

9 Νοεμβριου 2012

σημ.[Νο 1] ειναι πολυ κατατοπιστικη η αναλυση του ημερησιου ογκου και η μετρηση των αποκλισεων των ταλαντωτων η ακομη και αυτου του δεικτη απο ημερα σε ημερα.

σημ [Νο2] Οι ξενες αγορες διορθωνουν σοβαρα και φυσικα μας επειρεαζουν παρα πολυ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: