Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Elliott κύμα αρχή - 13 Iουλιου 2013

Κυριες-Κυριοι
Καλημερα σας



Elliott κύμα αρχή - Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ο 1ος ανθρωπος που ασχοληθηκε ερευνητικα με το εμποριο  εις τα χρηματιστηρια.
Μας εδωσε ενα εργο πρωτοποριακο δια την εποχη του .
Παντα το 1ον //φρουτο//  εχει την αξια του. Υπηρξε ενας μεγαλος ερευνητης και του χρωσταμε ολοι μας σημερα πολλα,οχι διοτι μας εδωσε την Επιστημονικη αληθεια του θεματος,αλλα διοτι  οι εμποροι καπου βασιστηκαν για τα προγραμματα τους.Ολοι με αυτον ξεκινησαμε τα πρωτα μας βηματα εις τις αγορες.
Προσωπικα ,εχω μελετησει παρα πολυ και πολλες φορες το εργο του.Καταλαβαινω ποσο αυτος ο ανθρωπος δουλεψε πανω στο θεμα //εμποριο τιτλων και αξιων//.
Αξιοπρεπεστατη παρουσια.Ποτε δεν μας ειπε  [ Γιατι γινεται αυτο],απλα περιεγραφε  την κινηση,οπως την εβλεπε .
Ατελειωτες ωρες δουλειας .Δεν εκανε σχολια  //γιατι γινεται αυτο//,αλλα μας περιεγραφε το φαινομενο οπως γινεται,ουτε φυσικα χρησιμοποιησε τους ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ [ ΠΡΟΣΦΟΡΑ] και [ ΖΗΤΗΣΗ] ,που ειναι η αληθεια για  το εμποριο τιτλων και αξιων.
Αυτο ηταν λαθος του ,διοτι κανενα εμποριο δεν υπαρχει ,αν δεν υπαρχει Προσφορα και Ζητηση.
Ο Elliot  εφυγε απο την ζωη το ετος 1948 αφηνοντας πισω ενα μεγαλο ερευνητικο εργο.
Δεν ειναι επιστημη το ερευνητικο  του εργο.Ειναι μια μεγαλη ερευνα χρησιμη θα ελεγα δια καθε μελλοντικο ερευνητη του ιδιου θεματος.
Ηταν πρωποριακη και επικαιρη για την εποχη του  η ολη εγασια του.Μια εποχη χωρις την χρηση των υπολογιστων και με δημοπρασιες με ανυψωση του χεριου.
Σημερα  ειναι ξεπερασμενη  η ολη θεωρια του ,μια θεωρια μιας αλλης εποχης.
Φυσικα  εβλεπε  σε καθε  ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑ  τα μαθηματικα εμπρος του ,να προπορευονται και τοτε εκανε ,το μοιραιο λαθος να συνδεσει  την ερευνα του  με τον Fibonacci .
Mοιραιο και μεγαλο λαθος. Αυτο δεν ηταν ,ουτε ειναι σωστο .Δεν συνδεεται ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ και fibonacci. Ανομοια πραγματα.Αν η Επιστημη  δεν ειναι εφαρμοσιμη ,τοτε δεν ειναι χρησιμη ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ .Ο,τι δεν ειναι χρησιμο γρηγορα εγκαταλειπεται..
Ολοι του χρωσταμε ενα μεγαλο [ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ   Elliot] για την προσφορα του στην προσπαθεια αναλυσης  του εμποριου  και των τιμων των αξιων,ανεξαρτητως τελικου αποτελεσματος.

savil-alonaki
ερευνητης

13  Ιουλιου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: