Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Το κλεισιμο της αγορας σημερα 1η Νοεμβριου 2012


Κυριες-Κυριοι

Γιατι τρεχει η αγορα?
Αληθεια τι θελει να προλαβει? το κακο? η το καλο?Απολυτοι και καθετοι οι πωλητες ολοι,μικροι και μεγαλοι τρεχουν πολυ γρρηγορα στην καθοδο της αγορας.Τι ειναι αυτο που δεν βλεπουν οι πολλοι εμποροι καθαρα?
Βεβαια η υψηλη κερδοφορια απο την τελευταια κινηση  απο το 231ως το 344 ,δικαιολογει μια ταχυτητα, ετσι ωστε  να προλαβουν οι εμποροι να παρουν τα κερδη τους.
Ομως τετοια πορεια,χωρις την πρωτοπορια των μεγαλων και δυνατων εμπορων δεν γινεται.Το θελουν και αυτοι και μαλιστα παρα πολυ.
Μια μεγαλη διορθωση δικαιολογειται 100%,η ταχυτητα ομως ,σε μενα δημιουργει πολλα ερωτηματικα.Ελπιζω να εντοπισω τις προθεσεις και τις διαθεσεις ,μεσα απο τις δικες μου μπαρες.
Μια απο αυτες τις μπαρες ειναι στο σημειον που βρισκομαστε.Η προηγουμενη ειπαμε ειναι στις 300 μοναδες.Το πρωι εγραψα,υπαρχει εδω στην περιοχη του 270 ενα stop μικρο και φυσικα αυτο ισχυει απολυτα.Δεν ηλθαμε εδω τυχαια και τοσο γρηγορα.Υπαρχει καποιος λογος.Ουτε εγω ετσι τυχαια ,οριοθετησα την περιοχη του 270 και σημερα το πρωι ,αλλα και τις προηγουμενες ημερες .Εδω βρισκομαστε, σε ενα απολυτο συσχετισμο με τις ξενες αγορες,οπως σας ενημερωσα και την περασμενη Παρασκευη ,αλλα και τωρα,με την προηγουμενη αναρτηση ,απο αυτην που διαβαζετε τωρα.
Η περιοχη μας προβληματιζει.Φυσικα ξερω τι ισχυει εδω και επισης ξερω,  πως μπορω, να αναλυσω , οποιαδηποτε πορεια ξεκινησει απο το σημειον που  κλεισαμε σημερα.Η κατευθυνση της πορειας η ακομη και η ακινησια του δεικτη δια μερικες ημερες, εχουν την σημασια  τους..
Θα μελετησω πολυ αναλυτικα σημερα την διαπραγματευση και μερικες πραξεις σε δεικτοβαρεις εταιριες και θα επανελθω με νεα αναρτηση ισως και σημερα το βραδυ,διαφορετικα αυριο το πρωι ,λιγο πριν την εναρξη της συνεδριας.
Χρειαζεται μεγαλη προσοχη.Τα φαινομενα πολλες φορες απατουν .

savil
1η Νοεμβριου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: