Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

savil//καλημερα// 8 Iουλιου 2012


Κυριες     Κυριοι
καλημερα σας

ωρα  νεου σχεδιασμου

Το προγραμμα των δυνατων συναδελφων εμπορων ,δια το 1ον εξαμηνο του ετους 2012 εχει ολοκληρωθει εις το ακεραιον και εδωσε κερδη ,εις τους γνωστες του  περιπου 136%.
Αυτο δεν το βλεπουν ,η δεν το ειδαν τα ματια των απλων ρομαντικων συναδελφων εμπορων.
Μπροστα μας  τωρα υπαρχει το προγραμμα δια το 2ον εξαμηνο του ετους.

(+)
------------------------245 [τεστ της κινησης ]
(-)

Το 245 ,δεν ειναι ενας τυχαιος αριθμος ,που ετσι κατεβηκε απο τον νου μου.Ειναι ενα σημειον αποφασεων,ιδιο με το 311 που σας εδινα τοτε ως σημειον βασης της κινησης .Ακομη καμπανιζουν στα αυτια μου τα λογια μου που με τον τροπο που τα εκφραζω, εγραφα τοτε

(+)
===================300
(-)

ΕΙΜΑΣΤΕ  σε παρομοια κατασταση ,απο αποψη σημειου του δεικτη.Δεν γνωριζουμε τι σχεδιαζουν τα μεγαλα γραφεια των εμπορων συναδελφων,ξερουμε ομως να χαρακτηρισουμε τι σημαινει να διασπασθει το 245 η να μην διασπασθει.

Χρειαζεται μεγαλη προσοχη,και τεραστιες γνωσεις γυρω απο την δουλεια μας.Οσοι δεν γνωριζουν ,πως δουλευει ολος αυτος ο μηχανισμος ,μονο απο τυχη θα σωθουν.Λαθη κανουμε και εμεις ,που υποτιθεται γνωριζουμε και 5 πραγμτα.Αλλα μπορουμε ευκολα να τα διορθωσουμε ,χωρις συνεπειες.
Οταν μπροστα του ενας ανθρωπος εχει ενα σταυροδρομι πορειας,απο συμπτωση παιρνει το σωστο,διοτι ποτε δεν ξερει την στιγμιαια σκεψη των δυνατων.

savil  8  Ιουλιου 2012