Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

savil // καλημερα// 5 Ιουλιου 2012


Κυριες  -  Κυριοι
καλημερα σας

Ποια θα ειναι η καταληξη αυτης της κινησης,που ξεκινησε στις 5 Ιουνιου 2012 ως σημερα,δεν την γνωριζει κανεις.Αυτο πηγαζει ,απο μια θεμελιωδη,αρχη,ο,τι κανεις δεν γνωριζει το αυριο.Πολυ δε περισσοτερο το Οικονομικο αυριο της Χωρας,που εχει αμεση σχεση,με τις επιχειρησεις και τους ανθρωπους.Παντοτε ,θα αναζητουμε προ υ ποθεσεις,δια να ισχυσουν,αυτα που μελετουμε και γραφουμε.
Η αγορα ,ειναι παρα πολυ ευαισθητη,και αντιδρα ,ειτε θετικα ,ειτε αρνητικα αμεσα. Ειναι ομως αληθινη,διοτι τα παντα γινονται ,με ζεστο χρημα υπαρκτο και οχι λογιστικο χρημα.

δρομολογιο του ftse top 20

--------------------------252[δομικος στοχος του δεικτη]


--------------------------245[ γραμμη τεστ της κινησης]


--------------------------235[γραμμη τεστ  της κινησης]


-------------------------224[δομικη βαση του δεικτη]

η λογικη ερμηνεια αυτων ειναι η εξης.Ο δεικτης ξεκιναει απο το 224 δια να παει στο 252.
Παρατηρουμε ,την αφετηρια ,την διαδρομη [εμποδια] και τον προορισμο.Φυσικα ο δεικτης δεν ειναι οχημα,που καποιος το οδηγει και παταει φρενo/ μπαμ//στο 252.Μπορει να το προσπερασει,και σε δευτερη φαση ,να μας δωσει την σπουδαιοτητα αυτου του σημειου.Πρεπει ,ομως να το διασπασει η να το γραψει καθαρα 252και οχι κατι μικροτερο π.χ 248.Τα δομικα σημεια ο δεικτης ,πρεπει να τα διασπα η  να σταματα ακριβως πανω τους,διαφορετικα,ειναι σαν να μην εχει φθασει στο στοχο του.
Παρατηρουμε ,λοιπον οτι ο δεικτης ,εχει εισελθει απο χθες στην αδιαφορη περιοχη.Αδιαφορη περιοχη ειναι το κοματι της διαδρομης που ευρισκεται μεταξυ δυο γραμμων ελεχγου του δεικτη και αυτες οι γραμμες ειναι.

 (+)
---------------------245
(-)
αυτη η γραμμη,ειναι η επανω γραμμη ελεγχου και μας λεει τα εξης.Ο δεικτης δια να παει π.χ στο 252 πρεπει να με διασπασει σταθερα και δυνατα.Αν δεν συμβει αυτο ,εγω του απαγορευω να συνεχισει ανοδικα και τον στελνω στην κατω γραμμη ελεγχου που σημερα ειναι στο 235
(+)
--------------------235
(-)

----------------245
 [αδιαφορη περιοχη-γηπεδο πινκ πονκ][235......245]
-----------------235
Η κατω γραμμη οταν υπδεχεται τον δεικτη ,με κινηση απο επανω προς τα κατω,τον εμποδιζει να συνεχισει πτωτικα και προσπαθει να τον στειλη παλι στην επανω γραμμη ελεγχου.Ετσι θα ελεγα με χιουμορ οι δυο γραμμες ελεγχου παιζουν πινκ-πονκ μεταξυ τους με μπαλακι τον δεικτη.Ετσι να το φανταζεσθε αυτο,δεν υπαρχει πιο πετυχημενη σκεψη με εικονα.
Εδω παιζεται η συνεχεια της πορειας του δεικτη.Αν διασπασθει μια γραμμη σταθερα ,δειχνει και την συνεχεια της πορειας του δεικτη και της αγορας.Δηλαδη αν διασπασθει ανοδικα το 245 ,Σ Τ Α Θ Ε ΡΑ   ,ειναι βεβαιο ο δεικτης μπορει να φθασει και στην πληρη αντιστροφη του. Αντιθετα ,αν διασπασει  Σ Τ Α Θ Ε Ρ Α το 235 πτωτικα,τοτε η πορεια του σταματα στο πιο προσφατο υψηλο ,που εγραψε προσφατα και παιρνει τον δρομο της επιστροφης τουλαχιστον ως την αφετηρια του.
Οπως σας εγραψα και χθες ,υπαρχει μια αμυδρη στοχοποιηση του 241 ως σταση στην πορεια,απ'οτι ειδα εκει ειναι και ο δεικτης 90 ημερων.Δεν παιζει κανενα ρολο σαν δεικτης 90 ημερων ,την ιδια σπουδαιοτητα θα ειχε αν ηταν 100 ημερων η 70 ημερων.Τον αναφερω,επειδη το συστημα τον χρησιμοποιει,πολλοι μαλιστα τον θεοποιουν.Δεν πρεπει να συμβαινει αυτο,κανεις δεικτης δεν εχει μαγικες ιδιοτητες η ιδιαιτερες μαγικες ιδιοτητες.Σαν δεικτης μας δινει μια πληροφορια χρονικη και τιποτα αλλο,οπως και αν ηταν π.χ 10 ημερων.Εμεις αναζηταμε τοσο το σημειον ,οσο και τον χρονο ,που μας διαβεβαιωνουν ,οτι εχουμε αλλαγη τασης[πορειας] με  μεγαλη χρονικη διαρκεια.Σημερα απεχουμε απο εκεινο το σημειον και τον χρονο.Προσωπικα γνωριζω ποιο ειναι,αλλα θα τα πουμε αλλη φορα ,αυτα στην ωρα τους και εφ'οσον ελθει.

savil  5 Ιουλιου 2012