Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Χρηματιστηριον Αξιων Αθηνων (r)[το κλεισιμο της αγορας σημερα 5 Ιουλιου 2012] savil


Κυριες -Κυριοι
Εχασε το κυρος του ο δεικτης ,με βαση το σημερινο κλεισιμο.
Αν μια ημερα ο δεικτης κλεισει  στο χαμηλο του σημειον,δεν πειραζει ,αν κλεισει ομως στο χαμηλο του σημειον ,αλλα ταυτοχρονα και αισθητα χαμηλοτερα ,απο το κλεισιμο της προηγουμενης ημερας,τοτε υπαρχει προβλημα και θεμα προς αναλυση.
Τον πεταξε ,με τις κλωτσιες εξω απο τον χωρο της η αδιαφορη περιοχη ,οπως σας την εχω περιγραψει.Τον καλοδεχτηκε στην αρχη (χθες),αλλα σημερα τον εδιωξε και τον εστηλε απο εκει που ηλθε η μαλλον προς το σημειον ,απ'οπου ξεκινησε αυτο το ταξιδι.

Τωρα πλεον εχει μπροστα του δυο εμποδια ο δεικτης

----------------245

----------------235

-----------------232,55  [ δεικτης]

Προσπαθεια νομιζω θα κανει για διασπαση των εμποδιων,ετσι συνιθιζεται,αποτελεσμα δεν ξερω αν υπαρξει.Υπαρχουν πυθανοτητες να υπαρξει και θετικο αποτελεσμα,αλλα  εχει τεραστιες δυσκολιες.Πρεπει να γινει αμεσα τωρα,πριν η περιοχη μετατραπει σε αποθηκη ,αζητητων μετοχων.
Οπως σας εγραψα,δεν ζουμε μονοι μας σε αυτο τον πλανητη.Υπαρχουν και αλλες αγορες.Το εθιμο τετοια εποχη  ειναι ,η 1η εβδομαδα τιου Ιουλιου,ολες οι αγορες να κλεινουν στο χαμηλο σημειον της εβδομαδας.Μετα ακολουθει ενα ταξιδι στον νοτιο πολο ,περιπου ως τον Σεπτεμβτιο .Οι αγορες γραφουν τα χαμηλα τους και μετα ετοιμαζονται δια τα Χριστουγεννα,σε μια διαδρομη,ανηφορικη που ζαλιζει,ολους οσους δεν ξερουν  το ταξιδι των αγορων ,ολοκληρο το χρονο.
Μου κανει εντυπωση η παντογνωσια μερικων συναδελφων εμπορων και η ταυτηση ασχετων ΔΙΕΘΝΩΝ οικονομικων δεδομενων με την δικη μας αγορα.Ομως θα τα αναλυσω αλλη ημερα αυτα ολα.Τα κατατασω στις δικαιολογιες των ΤΖΟΓΑΔΟΡΩΝ,που εχουν γνωμη επι  διεθνων γεγονοτων κ.τ.λ

Θα μελετησω την ημερα σημερα και το βραδυ θα σας δωσω ,οτι νεωτερο στοιχειο προκυψει.

savil  5 Ioυλιου 2012